Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 156
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Имаме две котета. Разчитаме на комшии приятели, които два пъти дневно им слагат храна и вода. По същият начин разчитат и те на нас, когато пътуват, също имат котка.

# 91
Не ги оставям сами. Един път ми се наложи и ги оставих на хотел

# 92
„Когато трябва да оставя котката си за по-дълго, осигурявам им постоянна вода (допълнителни купи), чист песъчник и разнообразие от играчки и катерушки.  Организирам ежедневни посещения от приятел/гледач, а понякога включвам и камера, за да ги наблюдавам. Така те са спокойни, сигурни и щастливи, докато ме няма.”

# 93
За щастие не се налага да я оставяме съвсем сама. Имам роднина в същия град, която или я взима при себе си или минава всеки ден през нас да се грижи за нея. Аз осигурявам количеството храна, и всичко необходимо за този период.

# 94
Всеки път ангажирам майка ми или сестра ми. Тази "котешка технология"  би ми свършила страхотна работа Simple Smile

# 95
  • Елхово
Оставям повече храна и намирам някой, който може поне 1-2 пъти да намине да я нагледа

# 96
  • Сф
Зареждам повече храна е вода. Също минава близък през няколко дни.

# 97
Котката ни редовно остава сама вкъщи. Това, което правим е, да оставим суха храна в купичката и отделно в друга да сложим пауч. Задължително е също да има 2-3 купички вода. Замисляла съм се над това, че такъв уред би ни бил много полезен.

# 98
Не ги, обикновено са на хотел. Сега баба и дяно ги гледат, барабар с кучето.

# 99
Сестра ми идва да ги обгрижва 🤫

# 100
Ако е за до 2 дни оставяме повече храна и вода.

# 101
Оставяме и повече храна и две купички с вода и задължително, някой приятел идва веднъж на ден за да я види. Ако пътуваме повече от 3-4 дни, някой остава за вечер при нея

# 102
Разчитам на роднина да я храни и да ѝ почиства.

# 103
Ангажираме близки хора да наглеждат котето,да се грижат за храната и водата и да сменят тоалетната.

# 104
Добре че сме си близки със съседите Simple Smile Винаги се намира кой да нагледа котката.

Общи условия

Активация на акаунт