Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 157
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?

Предишната ни котка сме я оставяли, давайки ключ на доверена съседка, която всеки ден да й слага храна и вода и да прекарва малко време с нея.
Настоящата ни котка никога не е оставяна сама за пълно денонощие. Случвало се е няколко пъти да я вземем с нас на почивка, в противен случай винаги някой остава вкъщи, за да я гледа. Наскоро в инстаграм ми излезе реклама на тази "джаджа" и ми се стори доста интересна глезотия за нашето бебе.

# 106
  • София
Оставяме я на майка ми да я гледа.

# 107
  • Бургас
Имам приятелка, която им е детегледачка, удоволствие и за нея и за котката!

# 108
Разчитаме на близки и приятели, които да се грижат за нея.

# 109
  • София
Оставям повече храна и вода и намирам някой, който може поне 1-2 пъти да намине да я нагледа и да и сипе мокра храна.

# 110
Кралица Орианна я оставяме сама за 2 дни,за по-дълго време наемаме петситър - човек,който сутрин и вечер идва в дома ни и дава прясна храна,вода, сменя пясък, разхожда кучето.

# 111
Моите котки в никакъв случай не ги оставям сами!!!
Ако ми се налага да пътувам за дълго време, винаги наемам познат ( на който имам доверие) да наминава да ги храни и наглежда... или роднина ,който да стои при тях ,докато се върна...🙂

# 112
Имам два котарака, единият е вкъщи, а другият - е крайградската ни къща. Домашният е сред хора, макар и да не е много социален. Ако се наложи да останат сами, за 2-3 дни, се прави стройна система от приятели и близки, които поне веднъж дневно почистват, сменят водата и поставят храна. Макар и да предпочитат влажните храни, има достатъчно суха храна в паничките,   за да не са гладни.

# 113
Оставям по две купи с храна и вода за всеки случай и карам роднини да минават всекипден да нахронят, сменят водата и изчистят. Да я погалят и да я нагарат да се почувства че не е самичка

# 114
Имаме мама котка и 2 котета, не ги оставяме сами. Най-дълго е било за 24 часа и тогава сме заредили достатъчно храна и вода. Много би ми била полезна интелигентна хранилка и котараците ще я оценят.

# 115
От скоро имаме коте и засега не сме пътували без него. Надявам се, когато се наложи, са сме подготвени и да не усети липсата ни.

# 116
Свекърва ми и майка ми идват да ги хранят всеки ден.

# 117
  • София
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
Осигуряваме много храна, вода, 2 тоалетни и "слуга", който да чисти и дава още храна. Котките са 3 и си трябва контрол. Joy

# 118
Или молим приятел да идва да го храни, или някой от нас остава вкъщи. Тези хранилки изглеждат супер!

# 119
Оставим повече храна и свекърва ми идва да я наглежда.

Общи условия

Активация на акаунт