Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 158
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
Понеже ние много пътувахме, а и сега също, когато беше бебе я взимахме с нас, но постепенно я оставях за 1-2дни сама, за да може да свикне, защото не на всякъде е подходящо да се ходи с котка. Когато ни няма за повече от 4-5дни, ангажирам някоя приятелка, да дойде до вкъщи да й изчисти тоалетната и да напълни купичките с вода и храна. Винаги и слагам по 2 купички със суха храна, 1 с пауч и 2 купи с водичка.

# 121
Не я оставяме сама! Моята майка остава в нашия апартамент докато ни няма, за да я гледа. Винаги ми е било интересно, какво прави докато ни няма и подобна хранилка би ни била изключително полезна.

# 122
При по-дълго отсъствие слагам големи купи с гранули, а съсед идва сутрин и вечер да им дава паучове и пастети 🐾

# 123
  • на дъното
Даваме ключове на роднини ,които се грижат докато ни няма и слагаме камерите.
Гледаме да не отсъстваме много😉

# 124
Когато отиваме на почивка оставям много суха храна на различни места в стаите и на балкона, също така и вода. Тоалетни поне 6 и ангажирам някой да я посещава на 4-5 дни.

# 125
Вода и храна на няколко места. Проблем е с водата, че трябва да е отдалечено от храната. Не искат да я пият, ако е в близост до храната.

# 126
Давам ключове на приятели и те ги наглеждат. Имаме и камери вкъщи.

# 127
  • Ruse, Bulgaria
Давам ключ на роднини да навестяват котката през ден. Освен това имам камери, които следят какво става вкъщи.

# 128
Един човек остава вкъщи или даваме ключовете на някой, за да ходи.

# 129
Когато пътуване на почивка оставяме ключ при роднини, да ги наглеждат поне на 1-2 дни. Имаме хранилки, но те са с ограничени отделения и стига за ден или два (ако се хранят по един път на ден) за 2 котки Simple Smile  Хранилките са голяма помощ особено, когато имаш няколко котки и нямаш възможност да си ги взимаш с теб извън града.

# 130
Оставяме ключове на приятел. Той се грижи за котките, кучетата и цветята ми. ☺
А преди години ми се налагаше да оставя котката сама за по 2 дни и просто й сипвах голямо количество храна.

# 131
  • ШУМЕН
Оставяме достатъчно храна и я следим през телефона как е, какво прави и най-вече как блажено се излежава на нашето легло  Simple Smile

# 132
  • София
Когато не сме в града, майка ми се поема грижите за животинката.

# 133
  • Пловдив
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
Оставям ключ на сестра ми да минава да я гледа.

# 134
Когато ни се налага да отсъстваме продължително време молим роднина или приятел да наглежда домашният любимец.Това ново чудо на технологията би ни паснал отлично за уикендите.

Общи условия

Активация на акаунт