Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 159
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
Оставям ключ на баща ми, който се грижи да е нахранена, да има прясна вода и да почисти котешката тоалетна.

# 136
Зависи за колко време ни няма,или и оставяме повече вода и храна или някой минава да ги наглижда и храни.

# 137
Нашата котка, от както я имаме вече над 10 години, никога не е оставала сама, дори семейството ми да отсъства за повече дни, имаме баба която я гледа.

# 138
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
Оставям им храна и вода на няколко места и се надявам да не преяждат и да не разливат или цапат водата докато съм на работа. Децата ми помагат с грижите, но ако искам да отида на почивка и няма кой да гледа котките, просто не отивам. Не знам защо има погрешно схващане, че котките са си самодостатъчни. Моите дори да имат храна и вода, държат да има човешко присъствие.

# 139
  • София

Имам две кучета , голдън ретривър и бултериер - не остават за повече от 12 часа сами. Но смятам ,че е ужасно удобна технология за постояннен достъп до прясна вода. Смятам ,че би било доста удобно.

# 140
  • Ямбол
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?  Tогава давам ключ и комшията ги поема да ги наглежда. Simple Smile

# 141
  • Банско
Съседите помагат ако заминем или оставяме всички на майка ми и тя ги гледа.

# 142
Имаме котка, която е като наше дете.
За кратко време оставяме храна и вода на няколко места из апартамента, а когато се налага за по-дълго да отсъстваме цялото семейство - тогава викаме съседите.

# 143
Не ми се е налагало. Брат ми я приютява, когато отсъствам по-дълго.

# 144
Имаме коте на 10 месеца. До сега не сме го оставяли само, но за лятната почивка ще ангажираме съсед, който да ходи  сутрин и вечер да го храни, да сменя водата и да почиства тоалетната му. В бъдеще ще се снабдим с автоматизирани уреди - за хранене, вода и тоалетна. Ще бъде супер улеснение.

# 145
  • София
Оставям ключа на съседите да наглеждат и хранят котката.Simple Smile

# 146
Когато трябва да оставя котката си сама за по-дълго време, винаги се старая да ѝ осигуря достатъчно храна и вода, и да ѝ направя мястото уютно и спокойно. Понякога оставям играчки или нещо, с което да се забавлява, за да не ѝ е скучно. Мисля за нея през цялото време и нямам търпение да се върна и да я погаля.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:25 от Дамасцена

# 147
При отсъствие от дома за по дълго я оставяме под наблюдение на роднини,
Осигуряваме им достъп до вкъщи и те се грижат,
Това е най много за два три дни, за повече не сме отсъствали!

# 148
Разчитаме на близки роднини и оставяме повечко храна.

# 149
Оставям им достатъчно храна и вода, осигурявам чиста тоалетна, оставям играчки за забавление и ако е за повече от ден-два — моля близък да ги провери

Общи условия

Активация на акаунт