Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 160
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
Разчитаме на близки роднини.

# 151
  • София
Котката ми е изключително интелигентна и няма проблем да я оставям за по-дълго време, но не прекалявам разбира се.

# 152
Оставяме ключ на роднина, за да наглежда котките ни, като задължително оставяме повечко храна, вода и тоалетна без значение за колко дни ще отсъстваме.

# 153
Разчитаме на близки за храненето и почистването.

# 154
Моля съседката ,да се погрижи като му дава храната която и оставям

# 155
В момента нямаме домашен любимец, но когато имахме разчитахме на някой близък, който да се грижи и да дава храна и вода.

# 156
  • Враца
Имаме коте от няколко дни и честно казано не знам как ще го оставим дори през деня само, за сега винаги има някой вкъщи с него. Последно имахме котка преди 7 години и когато се наложеше да пътуваме, някой близък ходеше всеки ден за да и слага прясна водичка и храна, тъй като за нас е важен режимът на котката. Тя беше голяма лакомница и изяждаше всичко, което имаше в купичката,нямаше как да оставим повече храна за няколко дни примерно. Уред като вашия би бил чудесно решение за тези моменти.

# 157
Когато сме на почивка за домашните любимци се грижи майка ми. Имам и доверие и знам, че ще ги обгрижва и нищо няма да им липсва.

# 158
  • Хасково
Оставям повече храна и вода,и моля приятелка да я наглежда .

# 159
  • EU
Когато трябва да оставим котката си сама у дома за по-дълго време, оставяме повече храна и намираме някой, който може поне 1-2 пъти да намине да я нагледа. Това се случва, когато пътуваме.

# 160
Ангажирам приятел да минава да я наглежда, купувам достатъчно храна и гранули за тоалетната и всеки ден му звъня да проверя как е животинчето Simple Smile

# 161
Разчитаме на близки.

# 162
Моля близък човек всеки ден да я храни и да ѝ почисти.

# 163
  • у нас
Разчитам на близки да я гледат.

# 164
Когато се наложи, оставяме няколко купички с храна и няколко с вода. Но обикновено не я оставяме сама за повече от 3 дни. Ако се наложи, разчитам на приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт