Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 161
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Опитвам се да не оставям котката сама, но ако се наложи моля някой да идва да я наглежда.

# 166
  • София
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
1. Оставям храна и вода на обичайното им място
2. Имам приятелка, която те познават и харесват и минава всеки ден да ги нагледа. (когато пътуваме за повече от уикенд)

# 167
Когато се налага да отсъствам за повече от ден моля роднина да идва да слага храна и вода на китарата, и да му почиства...Не знаех за такива интелигентни хранилки.

# 168
  • Пловдив
Оставям поне две купички с вода, номерът с повечко храна не работи, защото се тъпче до откат и после вместо почивка след пътуването ме чака чистене. Най-добрият вариант е някой близък да минава на 2 дни.

# 169
Разчитаме на близки

# 170
  • На морето!
Задължително разчитаме някой да я наглежда поне през ден и да сменя водата с прясна и в идеалния вариант да почиства тоалетната.

# 171
  • София
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време? Разчитам на близки, като им се оставят точни инструкции, за да може нищо да не липсва на котките ми. Обожавам животните.

# 172
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
Разчитам на помощ от близки.

# 173
  • София
Ангажирам майка ми или една комшийка.

# 174
Много болна тема, мойте животинки са ми третото- петото дете 😂, имам две котета и куче чиху, и са си голяма партия! Майка ми или сестра ми , който и те си имат животинки идват да спят вкъщи по график! Всички доволни и щастливи , нахранени/ напоени, определено с тази технология може да отпочинат някоя и друга вечер 😬😜

# 175
  • софия
Гледаме да не остава сам , но понякога се налага да пътуваме и тогава разчитаме на родителите си да го гледат.

# 176
Ангажирам хора, които да се грижат за нашия котьо.

# 177
Татенце остава да я гледа , а ако и той идва с нас , съседът я гледа .

# 178
Оставям повече храна и разчитам на приятел да я наглежда от време на време.

# 179
  • Пловдив
Моля се на майка да дойде да живее няколко дни вкъщи 😜

Общи условия

Активация на акаунт