Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Фрау, олиото за коса на Langhaarmadchen ми е любимо, но го няма тук от години… Изобщо не поддържат асортимента на марката в България.

Утре ще ходя в ДМ в Гранд мол Варна, да видим дали ще намеря нещо интересно.

# 421
  • Deutschland
Да, бях забравила колко прекрасно е това олио. Все изразходвах наличност и не стигах до него. Най-хубавото е, че дори и да прекалиш, изобщо не омазнява косата. Прави я бляскава и мека.

# 422

За пореден път счупен молив направо ми писва!!!

# 423
Фрау, олиото за коса на Langhaarmadchen ми е любимо, но го няма тук от години… Изобщо не поддържат асортимента на марката в България.

В този магазин на ДМ почти никога не намирам това, което търся. А при гримовете (щендерите) ситуацията е плачевна - почти празни отделения, омазани тестери...

# 424
На мен напоследък много ми се чупят автоматичните моливи за устни на Катрис.
Направо половината количество си отива така. Предполагам е от топлото време, особено носени в дамска чанта, при ползване след това, почти винаги имам поражения.

# 425
Изобщо не мога да ползвам такъв молив, счупен е още като го погледна.
За черен молив - купете си на Impala, нямат грешка!

# 426
Изобщо не мога да ползвам такъв молив, счупен е още като го погледна.
За черен молив - купете си на Impala, нямат грешка!
Ползвала съм с  години бруклин и импала ..но развих някаква чувствителност на очите и само от този не ми текат ..купувам махам тиксото и ми се разпада в ръцете незнам от какво е ...

# 427
Ами пресъхнал е. Не е като да е вкарано като в класически молив това пишещото (не е графит и не знам как да го нарека) плътно в дървен или пластмасов корпус и просто се чупи лесно.

# 428
Автоматичните моливи лятото са много по-податливи на чупене. Като вече непрактикуващ гримьор (гримирам себе си и близки), лайф хак е щом ги купите да ги сложите за кратко в хладилник/фризер. При мен лятото това спасяваше всички автоматични моливи и работих лесно с клиенти.

# 429
Нямаше я колекцията на Балеа и аз забравих да питам в магазина, щото пак се захласнах и оставих близо 40 лв. Но пък само outlet пазар направих днес, взех и последните два Blueberry Yoghurt на Fa. Palmolive с малините го нямаше вече.

Решила съм, че щом така и така не мога да се запра, да харча само за неща от outlet секцията на DM, докато не се яви някой хубав купон.

# 430

В този магазин на ДМ почти никога не намирам това, което търся. А при гримовете (щендерите) ситуацията е плачевна - почти празни отделения, омазани тестери...
Знам, но отивам предимно за котешка храна и душ гел на Алверде. За момента нямам необходимост от друго, но ще разгледам ако си харесам нещо.

# 431
# 432
Скромен пазар от вчера.

# 433
  • Mediterraneo
Хем знам, че нямам нужда от нищо специално, хем уж си налагам да спра да се запасявам, хем утре планирам посещение в Мюлер, че има 25% на Есенс. ММ само заяви, че аз обичам такива намаления и няма как да го пропусна... Ще ви държа в течение Simple Smile
Междувременно чакам поръчка от един сайт с дреболии, от там купувам заради подаръците при покупка.

# 434
  • Deutschland
Взех едно мини от тази серия, защото сигурно съм единствена в темата, която не е имала нищо от нея. Сутрин ли се ползва или вечер? Преди крем и слънцезащита вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт