Баща ли бе да го опишеш?

• 7 156
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
Тук хора без деца дават акъл за родителски неволи, жени, които пращат храна на студентите си не намират нищо лошо в това 9 г да стои гладно до 22 часа, а да си само финансов родител било голям плюс, класическа бг-мама тема. Grinning

# 106
  • В полите на Пирин планина
Бащата просто го е зарязал. Тук не става дума да остави 9-годишно момче за малко само.
И да, тъпо е и безотговорно това поведение.
Ние като отсъстваме с мъжа ми за няколко дни, винаги оставям готвено на децата ми, а те са доста по-големи.
Този баща не се ли е сетил да поръча нещо за детето си? Това е тотален игнор и умът ми не го побира...

# 107
Е, зает е с хойкане по жени човекът. Няма да си съкрати срещата, я. Предполагам, де, щом е безработен, не е като да са го хванали в офиса.

# 108
Ако е имал желание, е имало как да го отиграе, така че детето да не се притеснява и да е нахранено. Ясно е, че нито желание е имал, нито особено му пука за детето. Много пък важно, нищо няма да му стане да погладува малко, кво толкова. И други мъже ви го казаха. Толкова им е за децата. Техните.

# 109
Нищо сериозно не е направил, до толкова, че да трябва да се променя режима на отглеждане. Следващият път като се наложи да стои сам вече детето няма да реагира толкова драматично. За майката не знам, както казах още в началото проблемът при нея е друг. Пък вие си ги отглеждайте вашите като бебета ако искате и до навършване на пълнолетие от 48 годишна възраст (цифрата не е печатна грешка).

# 110
Интересно РФ, ако теб жената те оставя да си готвиш и сервираш сам,  и да си стоиш сам вечерите, без предупреждение, защото си самостоятелен възрастен индивид, дали ще си толкова ларж?

# 111
И кво мислиш, че не се случва ли, барабар с готвене и обслужване на децата?

# 112
Това са 7 часа. Няма нищо възпитаващо, възмъжаващо и положително да седиш сам 7 часа без значение дали си на 9, 15 или 19. Особено ако си на 9.
Разбирам ти опитите да изкараш всички нефелни мъже нефелни, защото майките им такива са ги направили. Обаче неспособните мъже са неспособни точно защото бащите им не са присъствали. Знам, че по тия географски ширини спартанци отглеждате, но освен душевния им свят да е спартански друго не се постига. Явен пример си ти. Едно е да си 7 часа свободен и волен от 14 до 21 когато се прибираш, друго си е да се прибереш и тепърва да стоиш тези часове. Не бъркайте свободата със самотата.

# 113
И кво мислиш, че не се случва ли, барабар с готвене и обслужване на децата?

Е, защо им готвиш и ги обслужваш децата?
Нали според теб трябвало да се оправят сами и да го играят на сървайвър, за да се каляват?
Мисля, че има двоен стандарт кое е правилно у вас, и кое във форума.

# 114
Къв двоен стандарт, и аз редовно се прибирам след 9, някой път и в 10 о тогава се занимавам с въпросните дейности. И децата представи си не изпадат в драми и не са умрели от глад

# 115
Да, но те стоят с майка си докато се прибереш, предполагам?
Не сами, не гладни, не в неизвестност къде си. Има малко разлика сякаш..

# 116
Той” вика “веднъж закъснял” … закъснял си ако си казал на детето, че ще се прибереш около 18, а се прибереш около 18:30-18:45. Когато си казал на дете да тръгне от училище в 16, после му звъниш, че ще си дойдеш в 21, а накрая му казваш, че ще си дойдеш в 22 тогава не си закъснял. Тогава планирано те няма.
The Дорис отлично си си избрала никнейм и профилна снимка. Абсолютно адекватни на коментарите ти.

Прочети си първиия пост. Поредните измишльотини. Детето е знаело, тръгвайки от училище, че ще е само до 9.

В този живот има хора, за които ясно осъзнаваш, че не искаш да си от един отбор. Антипатията ни е взаимна и за мен е чест, да не ме харесваш. Това означава, че по нищо не приличам на теб! Благодаря ти!

# 117
Абе на 15 г. и на 19 г. ще си седят сами и хич даже няма да се трогнат. Даже ще са доволни, че няма кой да им досажда. За 9 годишно, обаче не е така. И да, за мен всичко описано от авторката в първия пост е проблем, и бих търсила начин да си го реша. Очевидно с разговори няма да стане и тя правилно е говорила с адвокат. Бих я посъветвал да говори и с терапевтите на детето, а и с външен психолог. И решението ще изкристализира.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 13:07 от alex_jp

# 118
Тва е когато майка им се забави навън. То ако тя си е вкъщи, тогава няма да ме чака аз да готвя.

# 119
Той” вика “веднъж закъснял” … закъснял си ако си казал на детето, че ще се прибереш около 18, а се прибереш около 18:30-18:45. Когато си казал на дете да тръгне от училище в 16, после му звъниш, че ще си дойдеш в 21, а накрая му казваш, че ще си дойдеш в 22 тогава не си закъснял. Тогава планирано те няма.
The Дорис отлично си си избрала никнейм и профилна снимка. Абсолютно адекватни на коментарите ти.

Прочети си първиия пост. Поредните измишльотини. Детето е знаело, тръгвайки от училище, че ще е само до 9.

В този живот има хора, за които ясно осъзнаваш, че не искаш да си от един отбор. Антипатията ни е взаимна и за мен е чест, да не ме харесваш. Това означава, че по нищо не приличам на теб! Благодаря ти!
Буахахаха! “Детето е знаело” един вид само си е виновно ли?

Общи условия

Активация на акаунт