Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 043
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 120
Мерси. Много не разбрах само дали е само училищен материал, не знам има ли друга прогимназия освен СМГ и НПМГ, която в прогимназията да има ИУЧ и ФУЧ математика. А и да има, в тези часове извънучебен материал ли се учи, или просто се упражнява училищният.
В  новото училище на учещия се момък имат Математика (ИУЧ - РП/УП-А). Много задачи им се дават, не бих казала състезателни. Доколкото виждам се опитва дамата да покрие материалите за НВО.

# 121
Помните ли моят син, който беше нацелил кое произведение ще се падне за теза през 2024 година? Ей сега дойде и ме светна, че има вътрешно усещане как цитатът ще е "Боже, колко мъка има по този свят, Боже". Ако е познал отново, да не кажете че не съм споделила информация Wink

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 15:19 от sunlight_eli

# 122
Помните ли моят син, който беше нацелил кое произведение ще се падне за теза през 2024 година? Ей сега дойде и ме светна, че има вътрешно усещане как цитатът ще е "Боже, колко мъка има по този свят, Боже". Ако е познал отново, да не кажете че не съм споделила информация Wink

А дано!

# 123
Ами той ако и сега познае, направо да започва да се занимава професионално с ясновидство Wink

# 124
Много подходящ цитат...на Моканина...

# 125
Ами той ако и сега познае, направо да започва да се занимава професионално с ясновидство Wink

Викаш - предначертал си е професионалният път отрано. Може, може, ще го регистрирам като една свободна професия и да върви да печели пари, стига само аз съм харчила за него. Ще разберем след има няма 3 дни какво ще му е бъдещето Wink.

# 126
Sunlight, да види момчето нещо за дидактическата задача? От неутрален разказвач е най-гадно май...

Чакам го моя, че отиде да си поднови щраусовата прическа и го хващам да пише теза:)

# 127
Много подходящ цитат...на Моканина...
Викаш децата могат направо да пишат за собствените си чувства, няма да сгрешат Laughing

# 128
Моят отиде на последни курсове за годината.. Това ми е едно от любимите произведения, ще му подметна. Дидактическата няма как да я хванем. Там ни кристална топка, ни карти Таро, ни съвещание с планетите ще да помогнат. И тук има интересен момент. На мен "По жицата" ми е любимо, но на младежа се нрави повече Алеко.. аз пък хич не съм фен.
Днес изпуфтях нещо в кухнята, изохках драматично по-скоро на себе си и към вселената, изсумтях "Дано оцелея, след тия две седмици!" ..  детенцето ме дочу от другата стая... "Споко, маме! Ще живееш!" .. е, това е оптимизъм Simple Smile

# 129
Sunlight, да види момчето нещо за дидактическата задача? От неутрален разказвач е най-гадно май...

Чакам го моя, че отиде да си поднови щраусовата прическа и го хващам да пише теза:)

За нея още нищо не е казал, но задачата с цитатите щяла да бъде да познаеш произведението, а не героя. Имало алгоритъм за годината на редуване и той им бил разкрил кода. Според него това било по-лесното. Предупредих го, че му записвам всички предвиждания и да му мисли след 3 дни ако не е познал Simple Smile
На прическата ние му викаме 'алпака'. На дните на отворените врати на Втора английска всички момчета бяха с такава. Като близнаци бяха, само по нюанса на цвета на косата ги различавах.

# 130
То по прическите се доближихме до Северна Корея - един вид и всички са като клонинги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
  • София
Ако познае има почерпка от мен 😃

# 132
  • София
Още 2 дни душички....трябва да устискаме

# 133
  • София
Имало някъде предсказание и за Заточеници. Изтрещяхме и ние, и децата. 🫣🤗 Моят е с хрема, дано се оправи до сряда. Утре заради изборите за районен кмет не са на училище.

# 134
На пробното НВО в кварталното училище се е паднала теза от "По жицата".
Maidenly, ще се оправи. То от стрес и имунитетът пада..

Общи условия

Активация на акаунт