Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 044
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моят на тезата е наблегнал на скромността и добротата, но не е използвал щедростта като характеристика. Половин точки ли са това или то там Божа работа?

# 721
От чисто любопитство дали публикуват някъде варианти 1 и 3, 4, 5...? Или си ги пазят за следващата година Grinning

# 722
Моята погледна тестовата част и каза, че няма грешки. От тезата и преразказа е доволна. Дано запази оптимизма и спокойствието.

# 723
Аз да попитам защо в цитата е имало “…”, а не “(…)”, масово децата са се подвели по многоточието и са писали, че в цитата има апосиопеза.

# 724
Равносметката дотук:
от преразказа: -X
от теста :-3
от тезата( реалистична оценка, ама не знам дали не е леко оптимистична като гледам отговорите): -3

Надявам се за резултат близък до 90те точки.

# 725
Голяма греда с изпита тази година! От 2020 година насам това е най-сложният вариант, който се е падал.

# 726
  • Бургас
Ще имаме над 55 и над 57 точки, според щерките Grinning
Това е добро начало, а за другото ще стискаме палци Grinning
И двете са сгрешили 16-ти въпрос, като едната само наполовина!

Казах им да преговарят смеси и сплави Wink

# 727
  • у дома
От чисто любопитство дали публикуват някъде варианти 1 и 3, 4, 5...? Или си ги пазят за следващата година Grinning
Преди ги публикуваха в сп.Математика,сега не.

# 728
Ще имаме над 55 и над 57 точки, според щерките Grinning
Това е добро начало, а за другото ще стискаме палци Grinning
И двете са сгрешили 16-ти въпрос, като едната само наполовина!

Казах им да преговарят смеси и сплави Wink
Trollface
И аз...

# 729
Аз да попитам защо в цитата е имало “…”, а не “(…)”, масово децата са се подвели по многоточието и са писали, че в цитата има апосиопеза.

Дори не знае моят какво е апосиопеза. Масово..колко масово да е писано че било това, не знам...

На преразказа как си смятате точките, като там е божа раЛта...и това не разбирам...

# 730
На 13. за отговор "Синът е спокоен" дали ще дадат точка или се приема за грешно?
И при нас е тази драмата - тя си е мислела за изречението с именно сказуемо и написала Синът е спокоен.
Все пак се надяваме да има поне половината точки за задачата...
По БЕЛ не се дава половин точка. Тук искат само сказуемото, а е записан и подлогът.

# 731
  • В Страната на чудесата
Само да вметна, че минали години на въпроси, в които се търсят ДВЕ нещо-си, не са присъждали никакви точки само за ЕДИН верен отговор. И това не го пиша, за да ви скофтявам настроението, а защото е добре да имате реални очаквания, а и... винаги е по-добре, ако реалният резултат се окаже по-висок от очаквания, отколкото обратното, нали? Wink

# 732
Само да вметна, че минали години на въпроси, в които се търсят ДВЕ нещо-си, не са присъждали никакви точки само за ЕДИН верен отговор. И това не го пиша, за да ви скофтявам настроението, а защото е добре да имате реални очаквания, а и... винаги е по-добре, ако реалният резултат се окаже по-висок от очаквания, отколкото обратното, нали? Wink
На 16. задача за един написан документ, трябва да се получи една точка.

# 733
  • София
На второ четене, след проверка с отговорите 1ви модул - без грешка, за тезата очаквам 3-5т, не мога да преценя колко точно. На преразказа си откри една правописна грешка, значи със сигурност ще има и още неща, той се надява на 32т, аз смятам, че 28т е реалистично. Значи песимистичен вариант 90т, оптимистичен - 94т. Да видим!

# 734
  • Сливен
Моята на тезата е написала доста верни неща. Там мислим, че ще й дадат 4 точки. Има сгрешени 16 и 21, а на 17 една грешка не е открила. Т.е. - 7 точки. 58 е приемливо за нас. Ще се надяваме на преразказа - реалистично тя мисли, че ще получи 25. Дано. 83 й стигат. За математиката не се притеснява. Дано не е много трудна. Но май,май ще е най- трудната до сега. Такова усещане имам.

Общи условия

Активация на акаунт