Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 319
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 770
Нито знам кога ще носим учебници.
Нито знам свшдетелство кога ще дават.
А като попиташ - последно питах за сл бележка - се сърдят.
Единствено намират начин да знам когИ имам пари да давам или анкета тъпа да попълвам.Wink

Скапана раЛта. Много скапана.

# 1 771
Казах ви аз, че ще има и по математика недоволни.
Сега и аз с един тъп въпрос. Гледам статистиката на успеваемостта в сайта на Дидева и не разбирам - как това, че съм наясно колко деца в областта имат повече точки от моето, ще ми помогне да разбера ще ни стигне ли балът за желаната паралелка?
За желаната паралелка дали ще стигне едва ли някой ще може да каже със сигурност, но принципът е обяснен тук- https://m.bg-mamma.com/?topic=1528687.435.
Ох! Ама това е друга група за 7-ми клас?!? Колко групи има и кои е най-добре да следи човек? Аз съм със шестокласничка и се опитвам да вляза в час, ама явно не следя всички групи. Та кои са важните, може ли линкове, да знам за догодина?

# 1 772
  • София
stella1977, следете си темата за 6 клас, щом детето е в 6 клас. Наесен тя ще мине в 7 клас и лудницата вече ще ви е до главата.

# 1 773
Да пуснем все пак нова тема, а?.....или да се успокоят още малко страстите?

Тази тема е с продължителност до утре включително. (независимо колко са нагорещени страстите Smiley)
Следващата седмична тема ще е за период от 23.06 - 29.06. Трябва да бъде уточнено в заглавието.

В чакане на изпитните резултати, седмокласни майки сипят заклинания чудати Joy

# 1 774
Снощи такъв купон падна-няколко майки на седмокласници отпразнувахме подобаващо края на тази година. Така не се бях забавлявала отдавна. Днес отиваме в Пловдив на Francofolie. За синът ми обаче ученето още не е свършило-в петък заминава за Вилнюс на Европейска олимпиада по география и тази седмица няма да е на училище, за да се готви. Нямам търпение вече да идва средата на юли и да заминаваме на почивка.

# 1 775
Неестествено ми е, че вече не трябва да мърморя за учене, домашни и т.н. След закуска наборката гордо заяви "Отивам да се разлагам - лежане, мързел и нищо правене". Няма нанесени никакви срочни и годишни оценки, но което беше за оправяне още преди НВО свърши тази работа, тъй че не вярвам да има изненади накрая.
Свидетелствата на 04. юли и после според зависи подредбата на звездите и желанията 😂

# 1 776
За желаната паралелка дали ще стигне едва ли някой ще може да каже със сигурност, но принципът е обяснен тук- https://m.bg-mamma.com/?topic=1528687.435.
Ох! Ама това е друга група за 7-ми клас?!?
Линкът с обясненията, който са ви дали, е на седмокласната от 2023 год. Вие сега пишете в седмокласната на набор 2011 за 2025 г., а от есента -  седмокласната ще е ваша  Grinning

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:12 от Mur

# 1 777
  • Някъде Там
Здравейте, дали знаете кога можеха да се видят работите на децата? Колко дни след излизането на резултатите и къде?

# 1 778
  • София
А при завършване на 7 клас не дават ли цяла диплома, не свидетелство?
Дават цяла диплома, която се нарича Свидетелство за основно образование. Joy

Работите ще могат да се видят в рамките на 3 дни след излизане на резултатите - вероятно от 2-ри до 4-ти юли. Ще публикуват информация в кои училища.

# 1 779
  • Някъде Там
Работите ще могат да се видят в рамките на 3 дни след излизане на резултатите - вероятно от 2-ри до 4-ти юли. Ще публикуват информация в кои училища.
Мерси много sanaka
Дали ще дадат на детето само да си види работата или трябва и родител да присъства?

# 1 780
  • София
Трябва и родител.

# 1 781
Къде ще публикуват...къде да следя?

# 1 782
  • София
На сайта на съответното РУО.

# 1 783
На служебната бележка пише как се влиза в сайта

# 1 784
  • София
На служебната бележка не пише кога и в кои училища ще могат да се гледат работите. Тази информация ще бъде пубикувана на сайта на РУО. За това говорим, а не за влизане в сайта за проверка на резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт