Ако работиш с документи, преводи - тогава да, но с камера, срещи с клиенти, презентации, не виждам как ще стане.
хем си сам вътре, ама всички други те виждат, и една колежка беше казала ''да си сам в офис, а даже да не можеш да си бъркаш в носа''
. Вярно, ако бях хоум тогава много смях нямаше да го има, наистина добре сме се посмели. Аз затова смятам, че изборът (по принцип в живота), е най-хубавото нещо. По едно време имахме избор дали да сме хибрид, и кога да ходим, дали да сме изцяло дистанционно или изцяло в офис. Понякога фирмата позволяваше, а някои мениджъри нарочно не разрешаваха на екипите си....... та бях решила да видя как е хибридно в офиса, и като отидох ... нямаше нищо общо от преди, хората, които ходеха бяха 5-6, и всъщност общото беше точно това, всички които ходиха бяха необвързани и без семейства, тоест когато си сам може да ти е по-готино да ходиш, макар че според мен дори тогава е по-добре хоум офис, за да ходиш на фитнес. Защото ето как бях аз - почвам в 10, сутрин ставах в 7:30, обличам се, оправям се набързо, в 8:10 тръгвам за залата, почвам в 8:30 д 9:30 тренировката, прибирам се, и едвам съм имала време за душ и да си направя кафе, и почвам работа отвкъщи, а понякога не е имало време дори тогава за душ веднага и съм се къпала чак на обяд, нещо невързможо, ако трябва да отида до офиса. Всъщност напълно невъзможно, защото фитнеса е близо, но всичко отнема време,докато се прибера и оправя наново и докато се замъкна натам, просто няма как да стане. Отделно умората би била много по-голяма, на работа слагам други дрехи и изисква повече подготовка за косата ми, не просто да се изкъпя.