Наскоро попаднах на едно видео от един от българските ютуб канали, който често засягат темите ред пил и другите им там хапчета известни в маносферата, не искам тук да им правя реклама. Видеото им засягаше темата дали в България има женомразие, като засегнаха и наскоро нашумялата Зорница Гюцова и Андрю Тейт, че едва ли не, те не допринасяли за цялата работа и се чудя с какъв акъл ги говорят тези неща хора в публичното пространство. Изкарват се винаги мъжете в този канал, като много невинни и добрички, жените, като гадните манипулаторки. Днес бяха изсипали друга доза помия, където обясняваха как жените искали общо бюджет, брак и деца с цел контрол. С цялата си наглост същите обясняват как нямало женомразие, същевременно неосъзнавайки, че сеят женомразие без да се осъзнаят.
На мен лично също все по-често ми се случва да виждам мъже, които са женомразски настроени и все повече насилие според различни данни, дали такива канали допринасят, по-скоро съм склонна да мисля, че да. Вие как мислите ?
За мой "късмет", този синдром, да го наречем, засегна баш мъжете от моето поколение 40+. Нямам идея как се получи, от прехода ли, от друго ли...