Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 691
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Далечният изток
Именно де, мозъкът му трябва да функционира, за да го разсъди това.
Който го няма и пита "ама трябва да издържам семейството си ли, толкова ли е важно", какво да му обясняваш...

# 481
Или да е само за времето на майчинството. Laughing
Екстра бонус.

# 482
Бази, четейки теми от форума, хич не се подразбира. Аз все още не мога да асимилирам информацията, че има двойки, в които мъжът иска разходите да се делят 50/50, докато жената е в майчинство. Както казват тук: Мъжче.
ПП: то и след майчинството не може механично да се прилага 50/50, ако ще се търси някаква равнопоставеност, всеки да внася примерно 70% от заплатата си. И пак за мен това не е семейство, а бизнес единица.

# 483
Не е виновен този дето яде баницата, а онзи който му.я дава.
Докато има загубени жени да раждат от такива мъже все едно са последните мъже на планетата ще е така.
Никога не съм разбирала как някои жени откачат на 30+ години все едно вече нямат никакво време и раждат от първият срещнат. После им четем драмите в СО.

# 484
Елора, не става дума кой има смисъл да се ражда... а от кого да раждат жените, а не после да си бият главата. Мъжете често си казват директно, или се издават, защо да се занимаваш с такъв, който предварително си казва, че иска да си делите сметките след майчинството, и е супер учуден макак така, че трябва да се грижа за семейство. Поне за мен лично няма смисъл, и никога не е имало. Защото виждам и че някои мъже, мислят как само разни любовници, или държанки искат нещо от мъжете, а законната жена нищо не й трябва, тя си има майчинство, а може и да работи след първата година, делят си сметките след него, иначе как!
Според мен е важен и личния пример, баща ми винаги е осигурявал семейството, никога не са делили 50 на 50 с майка ми, винаги той е плащал сметките, храната, пътуванията.

# 485
  • Обран бостан ;)
Бази, четейки теми от форума, хич не се подразбира. Аз все още не мога да асимилирам информацията, че има двойки, в които мъжът иска разходите да се делят 50/50, докато жената е в майчинство. Както казват тук: Мъжче.
ПП: то и след майчинството не може механично да се прилага 50/50, ако ще се търси някаква равнопоставеност, всеки да внася примерно 70% от заплатата си. И пак за мен това не е семейство, а бизнес единица.

Момент, момент.

Според Tanya Valcheva, с беден мъж до майчинство изобщо не трябва да се стига.

От там почнете и после смятайте проценти.

# 486
  • София
Повечето мразят работата си, която им плаща сметки и живот, но обичат мъжа, който не им.
Е?

# 487
Именно де, мозъкът му трябва да функционира, за да го разсъди това.
Който го няма и пита "ама трябва да издържам семейството си ли, толкова ли е важно", какво да му обясняваш...

Има мъже смятат, че функцията им опира да изчукат, забременят и после да лежат и някой да ги обслужва.
Майката трябва да изкарва парите, да гледа детето /+голямото/ да чисти, готви, да работи.
А другото същество,което се има за мъж е длъжен само себе си да гледа. Щото той е фърлил семето. Другото не е негова работа.
Ама много мъже са така.
И тук се вижда такъв човек.

# 488
  • Обран бостан ;)
Цяла тема има :

https://www.bg-mamma.com/?topic=1788108

# 489
Тази тема няма общо с написаното от Елора. Бънди, четеш Евангелието като дявола. Или любимият ти спорт е дърпане на плитките на бг мамите?

# 490
Ох Бънди... темата е за това когато това е доброволно.
Тоест жената доброволно издържа семейството, а не е заставена от мързелив мъж, който и за награда нищо вкъщи не пипва.

# 491
  • Обран бостан ;)
Тази тема няма общо с написаното от Елора. Бънди, четеш Евангелието като дявола. Или любимият ти спорт е дърпане на плитките на бг мамите?

Не знам кое как чета, но докато вие пишете тук, една жена си взе богат мъж:

# 492
Прекрасно! Да са живи и здрави младите и да се обичат!

# 493
Евала и на него, че си взе нея, а не някоя 20 годишна.

# 494
Евала и на него, че си взе нея, а не някоя 20 годишна.
Друго е да се ожениш за астронавка. Заедно с Кети Пери полетяха на най-големия вибратор (точно на такова прилича кораба на Безос). Голям полет беше, исторически.

Общи условия

Активация на акаунт