Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 621
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • По света и у нас
Лошо няма, за всеки мъж си има пътници - важното е да дават, защото ако не дават за нищо не стават.

# 706
Веднъж една млада жена на 30 беше, изглеждаше много нежно и хубаво... каза че изискването й към мъж е да може да кара кола. Разбирате ли, не да има или да е определена марка, а просто да може да се придвижва от точка А до точка Б. Защото все попадаше на мъже, които не могат или изобщо не желаят да се учат, на около същата възраст.

# 707
Лошо няма, за всеки мъж си има пътници - важното е да дават, защото ако не дават за нищо не стават.
Последно какво искахме от тях?

# 708
Лично аз искам всичките да ме обожествяват. Иначе не минават ситото. Joy

# 709
  • По света и у нас
Ще преглътна ако просто ме обича, но няма да понеса ако е някаква скръндза досадна.
Да знае как да ме глези е много по важно качество от това да се превъзнася по мен.

# 710
И вашата не е лесна...

# 711
И нито гък за см? Верно е егати жегата.

# 712
  • Somewhere far away
Е вие пък и претенции за марка ли имате?  честно казано и на мен не би  ми пукало кой какво точно кара. Ако си купувам колата за себе си е съвсем друго, но да гледам колата на някой, който ми е извън семейството и не се знае изобщо дали ще ми спечели доверието, дали ще бъде допуснат в моя тесен кръг  от обичани и близки хора и в общи линии е днес е тук утре го няма - ми не, не ме вълнува.   

# 713
  • На Марс
Веднъж една млада жена на 30 беше, изглеждаше много нежно и хубаво... каза че изискването й към мъж е да може да кара кола. Разбирате ли, не да има или да е определена марка, а просто да може да се придвижва от точка А до точка Б. Защото все попадаше на мъже, които не могат или изобщо не желаят да се учат, на около същата възраст.

она крага нема ли ве Simple Smile

# 714

она крага нема ли ве Simple Smile
Има кола и апартамент, и си ги поддържа сама. Сигурно затова все попада на някакви готованци, които даже и да шофират не могат, и по-лошото не искат да се научат! Така че, жената иска поне някой на нейното ниво.... а някои искаме и да живеем по-добре с него, но никоя не иска да започне да живее по-зле, отколкото като е сама. Представям си как като имат деца и ще ходят всички с влака...

# 715
И да ви глези, и да ви обича,и да ви обожествява, все важни неща.
Но, както знаем, за един си богиня,  за друг вещица, кой както си постеле.

И нито гък за см? Верно е егати жегата.
Е как без мерки и теглилки?

# 716
  • Somewhere far away
е как ще ходят с влака , щом тя има кола ?

# 717
е как ще ходят с влака , щом тя има кола ?
Ама тя не го ще! За какво й е на нея мъж, който да й смъква стандарта? Този ако се вземе с някоя, която също не може да шофира ще си ходят с влака. Той ако на 30 дори това не може... 😁

# 718
Тия дето обожествяват са най-смахнати, мерси.
Нарцисите слагат на пиедестал жената до себе си и, а си кривнала от 'съвършенството', а са ти разказали играта.

# 719
Не искам да ме обожествява, искам да ми носи кафето в леглото сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт