Какво носите в чантите си, или как да махнем излишното

• 4 615
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Аз имам няколко такива бутилки, но не виждам как ще се закачат на малка чанта. По-скоро за раница са. А на мен ми писна да се мъкна с раници. Запарват ми гърба в жегите.
Моята чанта явно не е от най-мъничките, но и най-малките бутилки са поне 300мл и ще ми тежат.Sad

# 31
А защо мъкнете вода сякаш прекосявате пустинята? Половин час докато пътува или се движи, човек няма да умре ако няма вода под ръка. Grinning

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 11:53 от Sysly

# 32
С изключение на водата - същото като _re_ge.
Не мога с малка чанта, имам 2, ползвам ги по 1-2 годишно. Искам да съм подсигурена за всякакви ситуации.
Раница като вариант за дамска чанта не харесвам и нямам.
Вода из града не нося. Само при пътуване.

# 33
А защо мъкнете вода сякаш прекосявате пустинята? Половин час докато пътува или се движи човек, няма да умре ако няма вода под ръка. Grinning

Само по половина час ли може да пътуваме, вървим и изобщо да сме в движение? Аз редовно съм по много повече, харесва ми да съм в движение и не се мисля за изключение. Но пък не ми харесва да купувам постоянно вода в пластмаса.

# 34
И аз искам с малка чанта, но с голяма ми е по-удобно.
Днес съм с олекотен вариант - портмоне, два вида кърпички, малка вода, несесер с някои важни неща за мен, ключове, телефон, очила.
Какво бих могла да махна?
Водата.
И неща от несесера.
А, и портмонето може да е по-малко. Но още си търся такова - за 10на карти и две банкноти Simple Smile

# 35
  • София
Аз си пия вода навън от чешмите по улиците. Не са много, но не е като да няма. По цял ден съм навън обичайно и не си представям да изляза с двулитрова бутилка.

# 36
Вода до работа не нося, но ако съм тръгнала на разходка, особено с дете, е добре да имам. Мокрите кърпи също са ми най-вече заради него. Да не говорим  пък ако му взема и резервни дрехи.
Според мен зависи и дали човек се придвижва с личен автомобил или с ГТ. Доста неща могат да стоят и в жабката на колата.

# 37
Вода не нося никога. Там, където отивам има. По пътя, ако се наложи ще си купя или ще пия от чешма.

# 38
аз винаги си нося. свикнах да пия филтрирана вода  и доизносвам на детето "старите" бутилки. удобно е, а и ожаднявам на моменти ужасно.

# 39
Винаги нося вода, защото ми се случва да ме свива стомаха и да ми прилошава в най-неподходящите моменти - градски транспорт или опашка в някой магазин. А така,  винаги глътка две и се рестартирам.

# 40
Моята дамска чанта има вода,документи ,пари и мноооого играчки,колички ,памперс за всеки случай,солети,вафла  🤣 понякога се случва да има някое забравено червилце ,но рядко.
Мисля ,че е излишно да уточнявам защо е така 😆

# 41
Малки, кокетни чантички нося само при вечерно излизане. И обичайно се изнервям, че не ми събират нещата.

В работни дни нося раница, ако трябва да разнасям лаптоп или голяма чанта тип shopper задължително с цип.

Нося олекотено шише за вода, слънцезащита, кърпички, слънчеви и диоптрични очила, компактен мини-чадър, бонбони за овлажняване на гърлото, анти-бактериален гел, батерия, стик за устни, крем за ръце и електронна книга.

# 42
Преди години носех огромни чанти с куп излишни неща. Много тежаха, и взех мерки Simple Smile
Сега съм с крос боди малка чанта , от плат, защото кожената тежи повече.
Минимизирах нещата които нося до най необходимите: портмоне, възможно най лекото, телефон, очила, карти. Няколко блистера лекарства, носни кърпи.
Старая се винаги да разкарам стотинките, доста тежат като се натрупат.
Ключове понеже имам доста , смених ключодържателите на такива от плат.
Коженото ми супер портмоне смених с едно дребно от плат също.
Разкарах всичко ненужно като козметика.
Разликата е значителна, сега чантата въобще не ми тежи.

# 43
Много мразя да нося много неща със себе си. Предпочитам комформта и това да не ми тежи нищо. Като студентка сама си носех багажа напред назад и беше голям кошмар за мен
Старая се да взимам минимален брой вещи, без значение от чантата, с която съм
Даже си поръчах малък тип протмоне, което е повече за карти, отколкото за пари

Скрит текст:

# 44
Не нося дамски чанти, по-скоро ранички в различни размери и с предназначения.

Например имам спортна раница за фитнес - кърпа, колан, фитнес ръкавици, бутилка за вода.

В друга спортна раница пък са ми нещата за тенис на маса.

Това, което сега постоянно е с мен, са слънчеви очила Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт