Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 666
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Николина, внимавай с него, че дава някои грешки. Например ако няма влезли на второ класиране го смята бал 0. Беше нещо такова и можеше да подведе някого.

# 586
Моят град го няма в това приложение. Аз просто седнах и прегледах минимален и максимален бал на училища, които желаеше детето и такива, които смятах за постижими. Сметнах й бала за всяко от тях и й каза какво още може и е постижимо да напише освен няколкото нереалистични нейни желание. В интерес на истината се оказа, че почти никъде за момиче не й стига или е на косъм, или чак на второ.
Я предложете модерни раници за гимназистката? Миналата година си носи старата, която й е от пети клас, но се поотърка малко и се чуди дали да не си я смени. Старата е на "Булдозер", а те отдавна не пускат нови модели, повечето стари също да изчерпани.

# 587
  • Пловдив
Я предложете модерни раници за гимназистката? Миналата година си носи старата, която й е от пети клас, но се поотърка малко и се чуди дали да не си я смени. Старата е на "Булдозер", а те отдавна не пускат нови модели, повечето стари също да изчерпани.
Аз не знам какви са модите Simple Smile
Моите деца караха 1-4 клас с една раница. После от 5 до 8 клас друга.
На девойката не издържа и се прокъса, та я накарах да си избере нова.
Избра тази:
https://www.emag.bg/ranica-puma-phase-cheren-7548701-40595061264 … 23056679_197871_1
Изглежда добре, но колко ще издържи, не знам.
Младежът каза, че не иска нова.

# 588
На cool pack са хубави и здрави. Има и по-изчистени модели за по-големи.

# 589
Мамчета, помня, че миналата година редих училища с бала на децата и ми даваше в кое училище могат да влязат. Някой помни ли как и къде мога да я намеря?

Nikolina-Pikolina, ако нямате справочника, ето в този сайт го има в екселски вариант и с филтрите лесно може да прецените за къде стига бала.

https://most-learning.net/moodle/course/view.php?id=46

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 13:50 от Щастлива съм!

# 590
Да, наборката кара с изчистена раница на Cool pack от 4 клас насам. Само я перем и не е мръднала. И тя не се е размрънкала за друга, макар че в един момент даже аз ѝ предлагах.

# 591
Моята влачи една черна Найк.
Буквално я влачи.
Издържа тази година, ще си я ползва и следващата.
Миналата година беше със същата, но в светъл цвят. Здрава е, но е като ветеран от войната и няма изпиране.

# 592
  • София
Пък моята има хиляда раници и чанти - малка, по-голяма, малко по-голяма, много по-голяма, за гръб, за през рамо, платнени торби 50. Ползва и една, която й купих, когато я приеха в яслата. Купих й много хубава раница, не я носи, защото била хубава и щяла да я развали ако си закачи значките на нея. Сега пак си е поръчала някаква от Тему. Полудявам от раници вкъщи. За мен не остана място от тях.

# 593
  • София
тя е наредила вече, благодаря, просто искаше да види къде горе долу е детето с бала, който има.
Моите бяха с една раница 4 год, после им подариха за рожден ден и тя още е с нея, Марто е с един Найк

# 594
У нас имам рафт в гардероба с приготвени нови раници за резерв. Наборът успява да скъса еднакво бързо както евтини, така и маркови модели Simple Smile Нямат изброяване от първи клас насам. Поне 25 бр. е имал сигурно. Помежду другото и разни Анди студио и каквото е модно било към момента. Всичко заминава за нула време и идва време за нова.

# 595
Още не сме се отпуснали от учебната година, а вече се гласим за новата Wink И в четвъртокласната се отвори тема за раници. Моите до 4 клас си бяха с една. Голямата на Херлиц (голям боклук), малката на Ташев (уникална раница, прибрана, лека и не е мръднала). На голямата за 5-7 купихма Cool Pack (много здрави са), за 8 поиска едноцветна и си купи някаква на непозната марка. Надявам се да си продължи с нея. Малката пък си е харесала една от Тему, след като я е видяла на живо от сестрата на съученичка. И боклук да е, и три години да трябва да купувам нова от там, пак ще е по-евтино от една маркова, за това ѝ я поръчах Simple Smile

# 596
Моят е от нова година с раница за лаптоп на Estil
Скрит текст:
, преди това купи две уж му харесваха ама на едната ципа заяждал, в другата не се събирали анцуг и гуменки за физическото ( не им разрешават по анцунг да ходят).
Баткото я хареса и си купи и той.

# 597
Аз миналата година поръчах и на двамата от Тему - черни, със светлоотразяващи човече, несесер и раничка за през гърдите. Издържаха по около месец, явно дойдоха малки и не бяха предвидени за тежестта, която се наложи да поемат.
Сега търся какво е модерно сред девойките на тази възраст, за да не й се смеят, евентуално, пък и й се иска да е модерна.

# 598
1-4 клас подариха белмил, тип куфар, без забележки, като нова остана. После и подариха cool pack и тя не трепна. За 8 клас поиска едноцветна, черна и head, и тя е засега без забележки.

# 599
И ние с найк раница от миналата година ще я ползва и от септември пак. Имаме една розова найк която я носи от 5 до 7 клас и още е здрава използва я за носене на багаж. Ние направихме първото море за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт