Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 675
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Айде айде, пък ние как да преведем : " it's raining cats and dogs" Joy

# 151
  • София
Ти за някакви кучета и котки ли си? В Шумен ягуари валят.

# 152
  • София
Вали като из ведро. Nerd

# 153
  • София
Оххххх Joy Велики сте! Я да видим как е "източиха ми кръвчицата" Joy Ако знаех, можех да го кажа тази сутрин на лаборантката

# 154
  • София
Разходих се в седмокласната тема. Санака редовно я прекръщават, но Сенека не бях виждала.

# 155
Аз вече втора тема не чета и е много яко:-)))

# 156
Автокоректорът обикновено се вихри и сътворява чудеса. Санака, на мен ми предлага като "Спанака" , а "Сенека" ми го прави "Сенегал".
Разочарована съм от оценката по история. Знам, че колежката е в правото си, но при "чиста" четворка първия срок и 4,3,4, 3 - вторият е с 3 за срока и за годината. За срока разбирам - тройките са на писмено изпитване, четворките - от домашно, но можеше за годината да й остави четворка при това положение. Аз поне го правя в 99% от случаите. А по ИТ е с една оценка от средата на март, негативна и нищо до тук, утре е последният им час. Направих скрийншот на дневника, да не се появят изневиделица други оценки в последния ден.  И да се похваля - по музика е с отличен (6), аз чаках петица там.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:18 от Mama Ru

# 157
  • European Union
Аз пък редовно давам задачи за оформяне на годишна оценка при различни оценки двата срока. Задачата обикновено е с практическа насоченост, не е трудна, но отнема време. На всеки, който направи задачата, пиша по-високата оценка (това учениците не го знаят де). Много често чувам "пишете ми ниската, че не ми се занимава".

# 158
  • София
Докладвам оформен набор, с върнати учебници и получени нови за 9-ти клас. Осми клас приключи!

# 159
Много приятно ме изненадаха с учебниците за 9 клас, макар че наборката е била неприятно изненадана, че трябва да ги носи 😁 и аз вече подушвам ваканция, пясък и море.
Малкият отива на лагер утре, а уикенда сме само с наборката на планина с басейн. За първи път отиваме някъде трима, а не двама или четирима. Чак ми е малко странно.

# 160
И ние финализирахме осми:-) с получени учебници за девети! Доволна съм, ако не се променят правилата даже би взел стипендия🥰

# 161
Вашите деца ще ходят ли до края на учебната година на училище или ще почиват? Наборът само ме врънка да му пусна тези дни по домашни причини, защото вече са оформени. Днес го пуснахме на басейн, а в понеделник беше да рита с няколко момчета от класа, ама малко в повече ми се вижда съвсем да не ходи до 30и

# 162
Да, дори и в понеделник. Ще я освободя само в петък, защото ще се наложи да се прибере сама, а автобусът е преди обед.

# 163
Еее, честито Laughing
В понеделник ще връщат нашите деца учебниците. А в петък ще имат игра с водни пистолети, балони с вода и т.н в парка, който е до училище - всички от 7 до 11 клас Laughing
И при нас така правят - или проект, или някакво допълнително изпитване, но обикновено гледат да е в полза на ученика.
Аз съм го освободила от вчера до утре, в петък и понеделник ще ходи само

# 164
Да докладвам и аз - 8 клас изкласен със значка отличник Simple Smile
Днес са имали церемония, щяха разрешено да се пръскат с пистолетчета, следобед ще видим кой куфар ще побере багажа и утре много рано сутринта отпътуват за Будапеща. А ние с бъдещия второкласник сме на планина с басейн почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт