Колко време ви отне стоежа на къща?

• 455
  • 4
  •   1
Отговори
Ще съм благодарна да споделите тези които са стоили или строят колко време им отне
 строежа на къщата и кое отне най много време?
груб строеж
довършителни
мебели и обзавеждане
двор
документи

# 1
Ще съм благодарна да споделите тези които са стоили или строят колко време им отне
груб строеж
довършителни
мебели и обзавеждане
двор
документи
,Къде се намира къщата спрямо по-голямо населено място(транспорт работници, храна работници, материали, техника...)
Терен, на улица или черен път, структура на почвата
Вода, ток
Квадратура застрояване, РЗП, етажност, дренажна система
Материали за изграждане на стените
Какъв ще е покрива, хидро и топлоизолация, дограма
.......и не на последно място кой ще извършва това(фирма с опит, звено от ентусиасти, приятели за помощ или други комбинации)
Само малка част от облика, който трябва да има човек, за да даде и най-ориентировъчен отговор на въпрос от подобно естество.

# 2
груб строеж
довършителни
мебели и обзавеждане
двор
документи
,Къде се намира къщата спрямо по-голямо населено място(транспорт работници, храна работници, материали, техника...)
Вода, ток
.......и не на последно място кой ще извършва това(фирма с опит, звено от ентусиасти, приятели за помощ или други комбинации)
Само малка част от облика, който трябва да има човек, за да даде и най-ориентировъчен отговор на въпрос от подобно естество.

Аз не искам да ми давате средна цена или отговор за моята къща,питам хората които са строили за тяхното лично мнение, кое при тях е било най трудно и бавно, всички строежи са различни, това е ясно.

# 3
груб строеж
довършителни
мебели и обзавеждане
двор
документи
Вода, ток

Аз не искам да ми давате средна цена или отговор за моята къща,питам хората които са строили за тяхното лично мнение, кое при тях е било най трудно и бавно, всички строежи са различни, това е ясно.

Времето за изпълнение зависи от всичко това, което написах и от 100 неща още....никъде не говоря за цена.
От къща до къща разлика от Земята до Луната.
Но пък вие си питайте, може някой и да отговори.
Успех!

# 4
Груб - 1-3м, според зависи кое точно е определя като груб
Довършване 6м - паралелно с малко обзавеждане, където беше готово
Изцяло готова с обзавеждане и всичко може би година...
Двор... Също паралелно и все още (3г).. но там винаги има какво да се прави. По къщата също...

Общи условия

Активация на акаунт