Черната пантера

• 32 044
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
Аз си мислех - котката не се ли прибира от време на време? Колкото и да обикаля, те по принцип се привързват към дома. А това е само - не може да си създаде истински дом и сигурно от време на време обикаля мястото, където е отгледано.
Може точно собствениците да са го издебнали, когато се появи в района и да са го заключили.

# 151
  • София
Вече два дена няма никаква нова информация. Или не е в шуменското плато или има технология Стелт. 😀
Става наистина мистериозно.
Принципно съм съгласен, че котките са териториални животни и не напускат своята си територия, но това не е естествено диво животно и поведението му е по-трудно да се предскаже.
Така или иначе като мине лятото и застудее ще не ще, ще трябва да се покаже. Никакъв шанс да издържи на студа в балкана. Ще се побърка направо.
Тези, които са го внесли нелегално и тези, които са го гледали нелегално само за да се покажат колко са велики заслужават затвор. Боклуци долни.

# 152
И ако има чадър над тях, както се шушука, тези дето държат чадъра са още по-големи боклуци. Заради собствената ни държава и общество се надявам да не е вярно.

# 153
Само да не изяде някой. Иначе да, да си поемат отговорността собствениците.

# 154
Аз не вярмам, че можеш да гледаш такова животно и никой да не знае. Нереално е.

# 155
Преди години по Анимал Планет имаше предаване за тайния нощен живот на домашните котки. Един мъжки разбойник, с GPS за ужас на стопаните му го засякоха една нощ да скита на повече от 10 км от дома. Друг пък се оказа тайнственият системен крадец на бельо и сутиени от просторите на комшийките в махалата, беше складирал доволна купчина на скрито в гаража Simple Smile

# 156
По принцип живеят на топло, но съм виждала руснаци да извеждат леопард на разходка на сняг (има канали в Ю туб точно на такива хора).
Има диви котки, които нямат проблем със студа, не е ли възможно и това да привикне?

# 157
  • София
Абе всичко е възможно на този свят. Няма да се учудя. Но храната ще е кът и ще слиза по селата. Ако не го хванат сега, зимата почти сигурно ще го хванат.
Дано само не го убият гадовете. Животното не е виновно за избиването на комплекси на разни дребнопишковци.

# 158
По принцип живеят на топло, но съм виждала руснаци да извеждат леопард на разходка на сняг (има канали в Ю туб точно на такива хора).
Има диви котки, които нямат проблем със студа, не е ли възможно и това да привикне?
Това е отделен вид снежен леопард - Барс, доста различен от африканските, с дебела козина и приспособен за студа, в който живее из планините.

# 159
Снежните леопарди са с друга окраска.

# 160
Не, имам предвид, че си гледат домашни любимци (руснаците) - даже има черни пантери. И ги извеждат, понякога вързани на каишка, понякога без.

В новините казаха, че яде сърни, кучета, котки...

# 161
https://www.facebook.com/reel/743042608197661

Супер е, липсва ми само мяу бе Joy

# 162
  • София
Току-що набързо спретнах това меме 😁

# 163
# 164
Пантерата е забелязана в Разградско, служител на МВР е подал сигнала, но е избягала преди да дойде подкрепление.

Общи условия

Активация на акаунт