Удари ме на шега

• 8 920
  • 165
  •   1
Отговори
# 15
На мен описаното ми звучи като действия на надрусан човек. Каквото и да е, щом не е спрял като си казала не, по-добре му показвай пътя.

# 16
Много години прекарах в партньорска връзка и решаващият момент дойде точно след такава вечер, само че без шамари, нарочно не ме остави да спя, а на другия ден имах важна проверка в работата, трябваше да ставам рано и да пътувам. Липса на уважение и зачитане на другия е това. Прекратих връзката и такова е мнението ми за подобни изяви.

# 17
  • София /Абсурдистан
Ако продължава така, замисли се защо си с него. Какво му пречи той да измие чиниите? И удрянето си е удряне, няма шега тук.

# 18
Ама чакайте, не беше ли тя да не го оставя да спи, за което я е нашляпал?
Ако му беше пуснала още първия път като я е натискал щяха да си заспят доволни и двамата, и нямаше да има нито шамари, нито тема

# 19
Ама чакайте, не беше ли тя да не го оставя да спи, за което я е нашляпал?
Ако му беше пуснала още първия път като я е натискал щяха да си заспят доволни и двамата, и нямаше да има нито шамари, нито тема

Айде пак да прочетеш. Бавничко.
Бавничко, бавничко.
Така ще разбереш защо тя не го е оставяла да спи.
Но ако прочетеш баааааавниииичко

# 20
Ок бе, първо той, после тя. Детска му работа

# 21
Не, не е детска работа.
Слабоумно, психопатско е близкия ти човек да е изморен, да учи, да работи, ти да му пречиш.
Това е терор. Това е изродско. Това е садизъм.

# 22
А отвръщането със същото какво е, той също е бил заспал, ама тя го ръчка доста упорито докато накрая я е нашляпал. Преди тва както го описва той е искал просто секс и я е ръчкал, целувал и т.н . И като цяло всичко е було на майтап докато я е пошляпнал по силно. Вече психопат го изкарахме, ама вярно де, щом стане въпрос за чинии всички откачате

# 23
Не, той я е тормозил.

Значи той може според теб, тя не можела. Защо да не може да му го върне и да му даде да си опита от собствения тормоз.
Щото е мъж нали и трябва да го защитиш, ако ще най-големия изрод да е.
Ай сиктир.
И щом тя се е дърпала и на милувките ,явно е тъпо парче. Ама нали тя  е жена, трябва винаги да е в настроени уж.

Да, психопат е. Нарцисист, квото се сетиш.

# 24
  • Melmak
Да бяхте на по 18, да не се изненадвам от някакво инфантилно поведение. А вие големи хора. Издразни ме това с чиниите. Ми да ходи той да ги измие!

Мисля, че може да е искал секс или нещо такова, но като цяло детинско, недодялано поведение.

# 25
Не знам ако е искане на секс, дали тази тактика някога му е носила успех. Освен толкова да и досади на жената, че от немай къде да се прежали за да я остави на мира Joy като по вицовете.

# 26
Този, че не е добре, мисля е ясно вече. Чудно ми е само, ти защо не се обърна да го изшиеш, ами седнала да го пита какво прави?
Инфантилни сте, и двамата.

# 27
Това е психически и физически тормоз. Аз бих се страхувала от този човек и бих прекратила тази връзка.

# 28
  • Между гори и планини
Цялото му поведение е детинско, докато работиш ти се закача като седмокласник. Да му беше обърнала 15 минути внимание и да се свърши. Докато си спяла вероятно му се е правил секс, ама пак по детински си го е просил.
Специално за мен сънят е свещен и всички в семейството ми знаят, че спя ли и ме събудят я с тракане, шум, висок говор, полудявам и не отговарям за думите си.
Шамаренето вече е капката която би ми преляла чашата и още ба момента щеше да се е изпарил!
Да охлади страстите, да порасне и може и да се върне, не обичам мъже инфантили.

# 29
  • Далечният изток
Това е поведение на психопат.
Човек, който знае, че имаш важна задача, но прави всичко възможно да получи внимание. Всичко. Каквото му дойде на ума. Не може ти да си важна и да имаш да правиш нещо важно... На мен ми се е случвало преди всеки изпит и преди всяко важно събитие. Задължително ми проваляше празниците например. Не може той да ме вижда щастлива, доволна.
Човекът нито е зрял, нито е способен да изпитва емпатия.
Така го прецених.

Общи условия

Активация на акаунт