ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 477
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здрава и добра 11 класна учебна година за всички! Децата да са щастливи и спокойни, да мъдреят на воля и да се радват на младостта пълноценно!
При нас нещата се изясниха в последния момент, но пък на 15 септември също е навреме, нали. Оказва, се че младоци в своите ранни 20, ще са ни част от учителите, даже и по профил, явно няма кой и се сменят поколенията в момента. Може и за добро да е, нали все пак отнякъде трябва да започнат, ама не знам доколко без опит, току що от студентската скамейка, без педагогически опит, ще успеят за матури да ги подготвят, ще разберем. Да не съм скептична прекалено и път на младите да се дава, щом пък искат и да са учители, част от тях бивши възпитаници на гимназията.
Покупките на профилните учебници стартираха днес, лека по лека ще се набавят нещата. Утре е родителската среща.

# 646
Бора ,при нас в средното учителката по математика беше така младичка туко що  завършила ,ами много бяхме доволни от нея млада ,енергична и с голям ентусиазъм за разлика от предишната ,която си чакаше годинките за пенсия. На матурата деца под 75т нямаше ,моя беше с 98т. Така,че не се отчайвай има надежда .😊

# 647
  • при моите любими
И моето днес много доволно от училищния ден. Радва се, че часовете са на блокове. Днес е имала Биология профил. Страхотна им е учителката. От днес ги е почнала с информация за всички университети по медицина, защото е ясно, че поне 90% са избрали този профил заради тях. До колкото знам им е висока успеваемостта, да видим, как ще е за техния набор. Детето каза, че за първи път вижда всички в час по биология да слушат с интерес и да мълчат. Утре ще имат химия, да видим, там как ще мине. Но и там учителката по профил е от добрите попадения и е доста строга и взискателна, но това е плюс. Английският и испанският са ясни, там изненади няма.

# 648
Ренкооо, и ти кат меня, гледаш, гледаш, ама недоглеждаш. Нищо де, другия месец ша идеш. А и туй с елита и езика, и то профил, е супер гадно. Язък за старите лаври и слава, най - вече пък за децата, очакванията едни, а факти и резултати други, дано успеят да се справят с подготовката по езика.

Нашите от другата седмица ще почнат с входните и останалите тестове, докато от днес някои ще почнат но от 10 - тите класове.
И школо се разсписа, не е оценка, отзив е, но още от вчера е почнала госпожата да ги подпитва, мойта пак помагала и на новата ( вече стара ) съученичка. Явно и днес я е препитала нещо или я е накарала да чете и обяснява ( ша съ разбере по - късно ), туй по РЕ, дано и по другите да съ представи добре.
Учебник по ИП по АЕ - 38 лв., мойта из-охка, и по профила и разбрахме кои са. Ако успея да ги намеря в pdf, ще е ок.
С ремонти, демонтажи и монтажи, почти съм към края,  остана да изчакам няколко часа, за да видя кви ги сътворих. Дано съм успяла да се справя, туй само времето ще го покаже. Ииии, да си разсчистя боклука който направих. После, лека - полека, ша вкарвам къщата в ред, че и тя е с краката нагоре. Обачеее, преди това една малка почивка, инък ша остана без ръце и крака.

Сидонче, то ако не са на блокове, ще е тегаво, както за децата, така и за учителите.

Бора, дано случите с тези млади, та да си отдъхнете, а и финансово ще сте облекчени.

Карзче, краката поемат и тези от лицето, което е добре, поне ще си спестите доста от туй обезкосмяване, а и той няма да си губе отсега времето в това, дали ще е, или няма да е с мустаци и брада.

Дано нещата за всички да се наредят по най - добрия начин, и всичко да си е както трябва.

Между другото, забелязахте ли, вече са добавили в мобилната версия още едно - домашна работа, и там излиза списък с предметите и отдолу под всеки, трите имена на учителя.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:22 от Тони🍀

# 649
  • Бургас
При нас пак ново 20!
Вече е прекалено от тяхна страна!
Вчера гледахме програмата в школо и я преписах на лист, да е по лесно!
Днес са от 11ч на училище!
Да! Ама Не!
Никой не разбра, кога са качили час по физическо от 10ч за днес!!!
Ха, познайте кой е с отсъствие пак!
Насметох едно хубаво класната! Тя била написала снощи в групата на учениците за това допълнение ! Моя син не е включен в тази група, понеже смени вайбъра. Още тогава й бях писала, да го добави в групата, обаче отговора й беше ,,За какво? Те вече са дуално обучение!,, Хммм!!! Ще ббъде тежка година пак!
Ако ще е така всеки ден с неприятни изненади и глупостите им край да нямат..... ще си направя харакири! Чесно!

# 650
Карз,кое е това училище,че ми стана интересно?То и аз от миналата година се молих на класната да ми каже от къде да купя униформи,като всеки път ми казваше не е важно не ти трябва,а оня ден пише ,че задължително трябва да купя до края на седмицата.
За входните , какво да кажа вчера първи час математика с нова учителка им пуснала входно ниво за добре дошли.Да видим днес ,какво ще сервират.😀
При нас пак ново 20!
Вече е прекалено от тяхна страна!
Вчера гледахме програмата в школо и я преписах на лист, да е по лесно!
Днес са от 11ч на училище!
Да! Ама Не!
Никой не разбра, кога са качили час по физическо от 10ч за днес!!!
Ха, познайте кой е с отсъствие пак!
Насметох едно хубаво класната! Тя била написала снощи в групата на учениците за това допълнение ! Моя син не е включен в тази група, понеже смени вайбъра. Още тогава й бях писала, да го добави в групата, обаче отговора й беше ,,За какво? Те вече са дуално обучение!,, Хммм!!! Ще ббъде тежка година пак!
Ако ще е така всеки ден с неприятни изненади и глупостите им край да нямат..... ще си направя харакири! Чесно!

# 651
  • Бургас
Бокси - Механото

# 652
На комшийката сина завърши там ,но тя пък беше много доволна,явно проблем е по скоро в класната ви.Като цяло все добри отзиви има за училището.

# 653
  • Бургас
Да, класната ни е много кофти, но и управата на училището малко куца! Не може на 11.09 съвета да реши за новите униформи и да го каже на 15.09, когато вече всички са осигурили дрехите и униформите       на децата.

# 654
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Ха ся ми кажете, аз за оти да пиша? То Карзчето, и част от вас, напрауууу, мъ засенчвате. Я ша си седъ в ъгъло и ша чета, къде жа въ ожалвам, къде ша съ хиля, то голяма забава. Карзчеее, а ти речи ли и - щом са дуална, защо тогаз пише там, па не сака и да го добави? Няма ли начин някой съученик да го добави? Не съм сигурна, но в групата на нашите, май и децата можеха да добавят или махат, ако не сте пробвали, пробвайте.

Тук па не спря да фири, разнася всичко де що има и може да Фърчи, дано само не завали докът сърдитка не се прибере.

# 655
  • Майничка
Е, Карз, убивате рибата!
Нашите от 8. клас ги уча сутрин, преди да са си измили сурата, да погледнат в школо, че да не им се е отворил свободен час, та да си доспят, ама не съм се сетила за опция да им се е стоварил допълнителен.🤭

# 656
  • Бургас
Вдигам ръце вече с тях!
Много ни е весело Simple Smile
Молех се по-бързо да завърши 12 клас, обаче сега нали и брат му е 8 клас при тях, ще ми трябват нерви и за него, че е далеч много неговият 12 клас! Simple Smile
Дано класната им е по нормална от нашата!

# 657
Нямали сме досега такова чудо - свободен час. Ако преподавател отсъства, карат със заместник. Ако не могат да осигурят заместник, карат с някой учител гражданско образование. Не че правят нещо съществено в този час, зяпат си в телефоните, но не могат да отсъстват.
Ама и такова чудо, като пришит в последния момент допълнителен час, също не сме имали.

# 658
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Свободен час се случва често. В училището голяма част от преподавателите по специалните предмети са от бизнеса или студенти, но пък има отучване и взимане на часове например от 20 или 21 часа онлайн или пък събота-неделя.
Вчера имаха свободни 2 часа, но даскала е на конференция едикъдеси.

# 659
Моя няма грам косъм за брада, а искал, харесвал се със, от разни приложения!
Иначе само краката са космати.
Моят е същият Joy
За краката иска да ходи на лазерна епилация Joy

Имахме семейна среща днес в центъра, събрахме се от 3 края на града. Звъня на тийна да видя до къде е стигнал и чувам някакъв негов съученик да говори за цигари. Моят не пуши.

Не знам за какво се заговорихме после и каза, че в 8ми клас е имало 3ма изключени от класа му.
За единият знаех, бяха се били. Другият бил изключен за притежание на марихуана. Третият не знаел за какво.

Голям смях с него днес.
Идва към мястото на срещата. По къси панталонки и тениска. А ние сме по връхни дрехи. Махаме му, нула внимание. Почти стигна до нас, зави и си продължи. Аз подскачам, махам с ръце, не. Беж към него, викам, той със слушали в ушите. Накрая ме мерна периферно и се спря. "Ми, не ви знаех къде сте". ММ и щерката умряха от смях.
Набързо извади суичъра от раницата и се облече.

Общи условия

Активация на акаунт