Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 479
  • 353
  •   1
Отговори
# 60
Пием по 2 л. на ден, както аз така и мъжа ми. На детето носим винаги вода, обича вода и пие, дори повече от сок .

# 61
Често когато работя забравям да пия вода, поради тази причина винаги близа до мен има шише с вода,  вкъщи също, дъга шише и до леглото. Детето често подсещам да пие вода, когато излизаме винаги носим с нас или си купуваме.

# 62
Винаги и навсякъде имаме шишета с вода-в къщи,на вилата,в колата.

# 63
Не пия твърде много вода, но се старая да се сещам да глътвам от време на време. Е, разбира се, в жегите по естествен начин се пие повече, тъй като повече се ожаднява.

# 64
Нямам ритуали.
Държа бутилка с вода на бюрото на работа и на нощното шкафче у дома, за да са ми пред очите и да не забравям да пия.

# 65
  • Sofia, Bulgaria
Започвам деня си с чаша топла вода. После се стремя винаги до мен да има шише за да се сещам да пия. Когато излизаме някъде семейно, си взимаме шишета с вода от вкъщи за да имаме подръка.

# 66
Пием повече вода,  домашен студен чай с лимон. Носим бутилки с вода когато сме навън.

# 67
И аз започвам с чаша вода, но през деня не пия повече от 1.5 л

# 68
Относно мен - аз си налагам да пия по 2 литра вода на ден. Пълня си бутилката и си залагам мислено час, до който трябва да е изпита. После следваща с друг час и така нататък. Относно децата - постоянно в жегите им обяснявам как е важно да пият вода. Насърчавам го като излизат да си вземат бутилка и да пият.

# 69
  • Пловдив
Винаги имам до мен бутилка с вода, независимо дали съм на работа или на разходка. Пия често, но по малко. През лятото стигам и до 2л, през зимата по-малко, но тогава пием повече билков чай.

# 70
Нямаме ритуали. Пием много вода.

# 71
Винаги носим вода със себе си, когато излизаме от вкъщи. За да може във всеки момент, в който някой от семейството е жаден да пие.

# 72
Гледам да пия поне 2 литра течности на ден. Винаги имам бутилка вода с мен, включително и когато излизам навън. През топлите месеци си правя различни вариации с пресни парченца плодове. Обичам да пия и чайове.

# 73
Много хора подценяват този важен момент за хидратиране.Особено през лятото подсещам често децата да пият вода.Предлагам и повече пресни плодове.

# 74
Пия по 2 литра вода на ден и нося вода винаги с мен.

Общи условия

Активация на акаунт