Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 18

• 24 815
  • 451
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!

Само в Горна баня ли има улични кучета?

Мисля, че те са изцяла София, при нас в Хаджи Димитър също има.

# 31
Здравейте!

Чудя се защо изобщо искате мнения във форума, при положение че реагирате остро на всичко.
Да, в Горна баня има улични кучета. Много улични кучета и много, ама много дворни кучета, които са възпитани да са зли и да пазят и като излязат на улицата са по-лоши и от уличните.
Влезте във ФБ групата на Горна баня и прочетете малко!

# 32
Не мисля, че момичето отговаря остро или се заяжда, просто се опитва да се самоубеди. Но е много добра идея да влезе наистина в групите на кварталите и да прочете. Значи в крайна сметка за Карпузица говорим, не за Княжево? За Карпузица - вижте довеждащия до метрото транспорт колко е редовен, чувала съм хората да се оплакват от 107 например (но той не е довеждащ). Но бих казала, че след като направиха Лидл-а и онзи търговски център, поне откъм магазини е по-добре положението. Имайте предвид, че щом има много къщи, значи всеки уикенд ще слушате косачки, кучета ако има лаят всеки път като мине нещо, хората на двора изобщо не се съобразяват колко са шумни. Мисля че и Paramont ще строят някакъв голям затворен комплекс, което ще натовари малко или много движението в квартала, поне излизането от него.

# 33
Едва ли кучетата са около блоковете в ГБ. По-скоро са нагоре към къщите.
Не е редно вечер в тъмното човек да се притеснява да не го ограбят. Все пак не сме 90те години вече.

Интересен тест от ссср https://m.facebook.com/reel/1055819152673727
Правят ли такива в днешно време?

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 12:56 от Gogo1979

# 34
Здравейте!

Чудя се защо изобщо искате мнения във форума, при положение че реагирате остро на всичко.
Да, в Горна баня има улични кучета. Много улични кучета и много, ама много дворни кучета, които са възпитани да са зли и да пазят и като излязат на улицата са по-лоши и от уличните.
Влезте във ФБ групата на Горна баня и прочетете малко!

Моля, само да не ми се карате, ако обичате.

Във вилните зони навсякъде има кучета, но ние не търсим имот във вилна зона.
Досега не се бях замисляла, че е възможно някой да си избира имот в зависимост от това дали има кучета или не.
Бях забравила обаче, че и в двата квартала има минерални извори, което на тези жеги и качество на водата по мрежата, определено е плюс.

# 35
Очевидно си решила да се местиш в ГБ. Не виждам защо търсиш подкрепа или аргументи. Действай, според мен ГБ е по-добрия квартал спрямо ХД. Не поради твоите аргументи, но има ли значение.

# 36
Е ако мислите, че да си налеете минерална вода в пластмасова туба за еднократна употреба е много полезно, ок..

# 37
  • София
...Действай, според мен ГБ е по-добрия квартал спрямо ХД...
Да, ама Княжево е по-близо до планината и по-бързо до магистралата - 2:0 Blush

# 38
  • There I was on a July morning
..........................
Интересен тест от ссср https://m.facebook.com/reel/1055819152673727
Правят ли такива в днешно време?
Това е някаква измама.
Лаптопи, UPS и пластмасова бутилка с вода през 1970 в СССР???

# 39
...Действай, според мен ГБ е по-добрия квартал спрямо ХД...
Да, ама Княжево е по-близо до планината и по-бързо до магистралата - 2:0 Blush

Да ама то не било Княжево, най ми било Карпузица Simple Smile

# 40
Много добро внимание. Все пак интересно къде и кога е правен такъв земетръсен тест. Успях да намеря такива само в Япония и то на мини сгради, но по друга технология.
Сградата от видеото изглежда на панелка.

# 41
Господ да ни пази от земетръси, тогава и с тестове и без си е на късмет.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:24 от DayInMay

# 42
  • There I was on a July morning
Много добро внимание. Все пак интересно къде и кога е правен такъв земетръсен тест. Успях да намеря такива само в Япония и то на мини сгради, но по друга технология.
Сградата от видеото изглежда на панелка.
Има някакъв надпис -може би 27.05.2018 г.?

Аз също съм виждала само тестове на сглобяеми дървени къщи за земетръс и то изпитателите не стоят вътре. А това, което тук е показано (ако е истинско видеото) си е направо страшно. Rolling Eyes

# 43
  • София
В Москва през 1975 - 80 г. имаше минерална вода и бира в пластмасови бутилки - свидетел съм.
За лаптопи не съм в течение имало ли е.

# 44
  • София
В Изток не виждам бездомни кучета. Имаше преди на Плиска около подлеза 2, но из квартала не съм виждала.
Имаме доста котки.

Общи условия

Активация на акаунт