Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт (тема 2)

• 7 282
  • 211
  •   1
Отговори
# 180
Между другото,защо азиатци размахваха българското знаме и подкрепяха нашият отбор? Да не са били виетнамци работили в България?
Те харесват гимнастичките ни, оттам и България. И затова.
Браво на момчетата!

# 181
Между другото,защо азиатци размахваха българското знаме и подкрепяха нашият отбор? Да не са били виетнамци работили в България?

Едно птиченце ми каза, че Любо Ганев е раздавал български знамена и шалчета на входа на залата, за който пожелае.

# 182
"След две-три години ще стигнем волейболистите ни" – Гонзо Laughing

Както се писа в един друг спортен форум - Ма той Гонзо си изпълни обещанието, като го избираха за шеф на БФС, че до две-три години ще се класираме на финал на световното Simple Smile

# 183
  • MJF
Приемам че писанията нагоре за пулбиката са майтап.

Това е далекоизточна публика. Знаменца на всички участници било то волисти, гимнастици, фигуристи, .... и хората/ зрителите на място  веят знаменца  според зависи кой е отбелязал точка, кой е на ред и т.н. А често и на екраните на телефоните си с картинка на съответното знаме. Публиката се забавлява , радва и пр. а не се държи като ....Спирам до тук понеже има и още "особености". Peace

# 184
Няма сила на Земята,която да ме накара да развявам филипинско (чуждо) знаме на спортно събитие...

# 185
И никой не те кара. Но при азиатците е много обичайна практика, ако си гледал на големи първенства.

# 186
Поздравления за момчетата, отборът постигна огромен успех! Благодаря им за прекрасното преживяване и за радостните мигове през цялото първенство!
Гордеем се с вас!

# 187
  • MJF
Елена Шаханова- кореспондента на БНР в Италия ме развеселява тези дни с включванията си от там. Тя самата е била волейболист.

Пожелавам здраве и пак здраве на нашите волисти. Пък току виж сме възобновили темата Волейбол тук във форума. Все пак помним че назад във времето имаше такава с добра активност.

# 188
С малко закъснение се включвам и аз.

Огромно браво и поклон за нашите! Това е уникален успех, който не знам дали даже се осъзнава колко е значим. Финал на Световно първенство не сме имали никога. Дори през 1970, когато сме втори и играем мач за титлата, формата е с групи и не е точно финал.

Още по-впечатляващо е, че буквално преди година бяхме на дъното, извън топ 20 на света и въпреки таланта на някои играчи, не се виждаше подобен бърз възход. За него, огромна роля има треньора Бленджини, който е минимум в топ 3 в света и ясно показва колко огромна роля може да има такъв специалист. Дано продължи да работи години наред тук, защото само може да се учим. Няма какво да се лъжем, с основна роля е Владо Николов, не само защото двама от синовете му са основните фигури, а защото показа как може да се гради модерен спорт в България. В неговия клуб се изгради база, супер зала и концепция как да се работи с младите играчи. Да, иска се ресурс за това, но със суми далеч от милионите хвърлени във футбола, резултата е видим, когато има експертиза и идея. Сашо Попов също е подобна фигура, но за съжаление по незнайни причини, не се намира някой, който да го подкрепи финансово.

За финал ще кажа, че имах честта да гледам мача с приятели пред Ал. Невски и това е едно от любимите ми преживявания за толкова години гледане на спорт. Атмосферата беше уникална и в нито един момент подкрепата не спря. Можеше екрана да е малко по-голям, за да се вижда по-добре от всички, но това да е проблема. Единствено трябваше посрещането утре да е по-късно, за да може да отидат повече хора. Те при стигат през деня и без това и 17:30 е странен и неправилен час.

Дано се развиват тези играчи и играят редовно в добри отбори, защото това може само да помага. Освен това, нека те са добрия пример за младите хора, а не други хора със съмнителни качества и поведение.

# 189
  • Berlin
Ще има някакво посрещане ли, дали ще го дават някъде?

# 190
Да, утре 17:30 пак пред Ал. Невски ще има церемония по посрещане. Инициативата е супер, но пак да повторя, часа според мен не е добре премислен.

# 191
  • София-в сърцата на моите деца
Съобщиха,че ще пратят май президентският самолет със Министъра на спорта да ги посрещне и прибере от Истанбул преди обяд! От летището щял да ги прибере отворен автобус и да ги закара на Ал. Невски! Ама дали  ще стане така?

# 192
Ще има някакво посрещане ли, дали ще го дават някъде?
По БТВ казаха, че ще излъчат на живо пристигането на волейболистите, а от 17:30ч. ще има и извънредно студио.

# 193
  • София
В чест на нашите момчета герои си имаме нова корица. Simple Smile

Днес по бТВ пряко от 17:20 ч. посрещането.

# 194
  • MJF
Добра снимка на корицата имаме. Сега я видях.
Аз не съм видяла картина от награждаването и сие в Манила.
Важното е че отбора кацна / се прибра.

И защо не казвата че на сайта на eurovisionsports има опция да се изключат коментаторите? Аз както винаги бавен реотан ooooh! . Измъчих се на записите от Сингапур със скоковете във вода и госткоментаторката , която така ми стържеше по слуха , че почти без звук гледах Rage.
Сега съм пуснала записа Токио дълъг скок мъже . И чух включително и нашия треньор и състезател какви реплики си размениха след първия скок.
Е така гледането вече е рахат. Аман от логореята на коментатори . Развалят ми гледането на спорт от дивана пред екрана.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:01 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт