. Каква 24 точка за нас
се получи. Добро решение и за таймаута при 24/22 , че се поизнервиха със съдията на предишните 2 точки нашите. 25/22
8/11. Добре че тази 12 за нас точка бе отсъдена за нас , че си беше спорна и на база съдийството до тук ,залагах че ще я отсвирят за другия отбор 12/14. 12/15 нашите в този гейм определено до тук прекалиха с пуснати, прехвърлени и от този род топки, много ме дразни това. При 15/21 не разбрах какъв спор стана м/у нас и главния съдия , върнах картината но не помогна. Това е определено мач при който е наложителен видеоповтора. С този съдия , който определено ми стана интересно кой по-точно е . Преди години като гледах мъжката лига редовно бях научила съдиите на изуст направо и имах едни трима в черен списък. Мда. До тук от камерата от която гледам, този съдия не води мача добре определено. Така започна и така си продължава нон-стоп. Но това са обстоятелства които не могат да се променят на терен и състезателите трябва да се научат да преглътнат , да вдишат -издишат и да продължат все едно нищо не е станало. Тъпо но ...туй е положението. Поне след като отсъди 17/24 и поредния провокиран от съдийството спор тоз взе че се коригира - 18/23. Таблицата на екрана и тя милата съвсем се сбърка
. И той заменен. Хич не ни върви 11/22. 11/24. Добре се пребориха за 13/24. Абе чест им прави че продължават да играят нашите при този резултат , аз да бях щях да го сдам тоз гейм и да съм вече в тайбрека изцяло мисловно и физически
, добре че не съм играч.14/25
.Охх инфарктно разиграване така с три опита но поне отсъдено за нас
10/10. Груба грешка 10/11. 10/13. 3 точки от наши грешки/недостатъчно концентрация. 11/14. Разгеле едно леко дълго разиграване в наша полза 12/14. Чудесен единичен блок 13/14. Таймаут от американците. Охх
14/14. Американски играч би топката в аут след наш сервис и така 15/14. Съответно България -САЩ 3/2.
3 метра трамплин, мъже.
. Както обичам да повтарям все пак в мексиканските скокове във вода има българска следа и туй то. Ей на , китайците не са това което са на това СП.
... Като съм лишена от картина от Лигата вече не знам кой пореден сезон та чак се позабавлявах с тез двамцата Резенде-немеца. А колко нерви и в какъв бан съм ги сложил иначе по принцип. Както и да е .
. За играта на режисьора с камерите и любимите на далекоизточния фронт изобилие от кадри от покрива....ми е тръснало да се жалвам.

Препоръчани теми