Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 469
  • 377
  •   1
Отговори
# 195
Това е пързалка, нали, нали?

И аз вече съм убедена, че е пързалка. Не може да има чак толкова заблудени овци.

# 196
Не вярвате, ако не сте общували с необвързани жени над 30, аз познавам доста и ви казвам, че има реални случаи с подобно мислене и такива ситуации, които се повтарят с различни мъже.

# 197
В нашето съвремие, една купчина мускули, някаква по-завъртяна кола, излъскан ИГ профил и много приказки от 1001 нощ могат да сложат на един прост женкар ореола на бизнес-мъжкар. Живеем в общество на жестока повърхностност - всичко е само чупки и стойки.
Важното е, че авторката се е усетила, че тая работа не е за нея, но аз бих сменила и фитнеса.

# 198
Не е пързалка, защо да е пързалка?!

Може наистина да съм леко заблудена относно мъжете, а и в залата той нямаше излъчване на мутра- от такива бягам веднага, а по-скоро на професионален спортист, но не от тези тип Ники Китаеца хаха. А и поведението му на живо не е било арогантно, баткаджийско и т.н., или пък мен да ме е ударил хормона и да не съм забелязала някои сигнали, не знам...

Може и отчаянието ми и силното желание за семейство, дете да ми личат и да ме правят лесна мишена, но... която жена е била на мое място, сигурно ще разбере- природата, биологията са много силен механизъм, колкото и все да си казвам "Има време, не си престаряла"!

И вси пак, КЪДЕ са свестните мъже?! Или просто аз нямам късмет... Sad

# 199
Не се е усетила изобщо, не било честно спрямо него да има предубеждения спрямо религията му, които той щял да усети. 😂
Той даже не я кани на вечеря или нещо ...а на кафе, което всъщност е секс, а тя говори за кръщенета. Защо не я покани направо да гледат филм. Иначе може и да го види, но дори до връзка няма да се стигне, какво остава до кръщенета.

Свестните мъже няма да те впечатлят, ти даже няма да ги забележиш, според мен. Според прочетеното е какво те впечатлява. Иначе има свестни мъже.

# 200
Само не му пращай голи снимки, за да се почувства специален.

# 201
След като имаш желание за семейство трябва да си по-сериозна, да не се лигавиш даже в чат с такъв, който виждаш че не става. Защото ти губи времето дори чата, понеже това е довело до направата на цяла тема, на чудене и маене, на цял казус за мъж, който не си струва дори да го поздравиш.
Защо не си го блокирала още като е поискал снимки? Трябва да имаш самоуважение и достойнство, да знаеш какво искаш от живота вече и да следваш тази цел. Какви са тези пълни глупости за жестоко тяло, голи снимки, мъжкарче бизнесмен. Ядосвам се само като се сетя на колко жени съм бърсала сълзите в подобни истории, и всички бяха над 30 и твърдяха как искат нещо сериозно. И винаги мъжете са си личали, те дори не са се опитвали да ги излъжат, защото всеки може да се влюби и подведе.
Но когато си тотално неориентиран на 35 нямаш оправдание, нито време за губене. Не е че си престаряла, млада жена си, но си знай границите.

# 202
  • Далечният изток
Не е жестоко тялото му, а ЖЕСТОКО...
Хормонът яко те тресе, жена, яко.
Ми дай му пък, начеши си крастата, щом те влече.

# 203
Но първо актуално медицинско за полово предавани болести да му иска.

# 204
И още нещо ми направи впечатление, той щял бил да се почувства специален. Grinning А ти чувстваш ли се специална докато общуваш с него? Той какво направи, за да се почувстваш специална? Той ти е казал, че иска ти да го сваляш и да го печелиш с голи снимки, за да знае той въобще струва ли си да излиза на кафе, ако не го кефи тялото ти, защото намеренията му са ясни.
Първо за мен е несериозно мъж, с когото вече сте общували и има нещо повече уж както ти каза, а не сте се запознали току що да те кани на кафе. Повечето мъже са ме канили на вечеря, ако сме общували известно време някъде. Ако са по-различни обстоятелства кафе или да пийнем нещо вечер. Направи ли жест или нещо, с което да се почувстваш специална или че те харесва? Не. Напротив, дори ти е показал съвсем ясно намеренията си, а ти се терзаеш за религията му...не е това проблемът, промени нещо в себе си.

# 205
Цитат
няма да се впускам в отношения, извън приятелските, колкото и да ми е трудно, предвид силното физическо привличане! И не за друго, а защото най-вероятно той ще усети предубежденията ми и така просто не е честно!

Много си наивна. Никакви приятели не сте и няма да бъдете. Докато счита, че има шанс за секс, ще се върти около теб. Бих сменила фитнеса и бих го блокирала. Ама че глупости ти пише...

# 206
  • София
Първо за мен е несериозно мъж, с когото вече сте общували и има нещо повече уж както ти каза, а не сте се запознали току що да те кани на кафе. Повечето мъже са ме канили на вечеря, ако сме общували известно време някъде. Ако са по-различни обстоятелства кафе или да пийнем нещо вечер.

Това е още нещо, което показва или тотална незрялост на двамата, или различна възраст на ЛГ, защото хора на посочената възраст не канят на кафе с цел секс, освен ако не са съвсем изпаднали. Особено пък амбициозните бизнесмени.

# 207
Иначе друго лошо като черта или червен флаг все още не усещам, общува се много леко, голям мъжкар и точен изглежда, но уви..

Цялата ти история е червен флаг

# 208
Първо за мен е несериозно мъж, с когото вече сте общували и има нещо повече уж както ти каза, а не сте се запознали току що да те кани на кафе. Повечето мъже са ме канили на вечеря, ако сме общували известно време някъде. Ако са по-различни обстоятелства кафе или да пийнем нещо вечер.

Това е още нещо, което показва или тотална незрялост на двамата, или различна възраст на ЛГ, защото хора на посочената възраст не канят на кафе с цел секс, освен ако не са съвсем изпаднали. Особено пък амбициозните бизнесмени.
Според мен показва, че просто не иска да влага нищо. Той може да има много пари, но кой е казал, че иска да вложи дори 5 лева за авторката?
Познавам такива над 35 даже, просто нямат намерения към въпросната и канят на кафе, филм, не му се занимава за повече. Той няма намерения да я сваля, да я кара да се чувства специална. Ако и тя търсеше това нищо не бих казала, но тя казва че искала съвсем друго ...

По принцип няма лошо и кафе човек да пие, но точно зависи от възраста, зависи дали току що те среща или е колега от работа, обща компания или фитнес, някъде където вече сте общували достатъчно, за да се харесате и първата среща да показва отношение и намерение. Мъжете, които са търсили нещо сериозно с мен са ми подарявали цветя още преди първата среща и подаръци, и въпреки всичко понякога не съм ходила и на вечерята, защото съм сметнала, че това няма да доведе до нищо.

ЖЕСТОКО тяло, да. 🤦‍♀️🙅‍♀️

# 209
  • Пловдив
Цитат
Мъжете, които са търсили нещо сериозно с мен са ми подарявали цветя още преди първата среща и подаръци

Болднете го някъде за бъдещите поколения.

Точно така се държат мъжете , които искат сериозни намерения.

Общи условия

Активация на акаунт