Правилно сте разбрали ,доматите свършват, ще си търсим узрял за салата вече.
Довечера ако мога ще пикирам следващите, месец да си растат спокойно докато привършим съвсем и да не усетят преместване.
Върнах се в 12.30, сложих да врат подготвени домати, но не съм включила котлона ,сега като проверих - греда.
Още веднъж ще изваря, че така нацелих мярката и на котлона.
Едно по едно карам.
Две кофи от 16 литра бяха , да не решите ,че малко.
Фло, не съм сигурна , утре ще изляза да проверя има ли рецепта , ако е антибиотик го вземам следварително , като съм на зор ми трябва , а не изписват тези доктори ,все връзки мамка му.
работи възпалителен процес, не съм доктор, но щом ми минава от противовъзпалителни, главоболни апове - май си е така. Минава временно ,да шетам и да не правя зиг-заг из двора.
Каквото - такова.
И не е приятно , но с кого да споделя -този дето падна, до неговото голямо - беше ДАП с камиони някога, само хранителни не продава, има цех и пазач. Чул шум, стонове , но го било страх да провери. Той един шмокльо, такива търсят за без пари, но толкова за работата му и човещината , можеше да е жив човекът. Той е двигател, брат му и съдружник, така им викат , при братята. Ама е далеч от този като шеф.
Да се оправят, жалко за здрав човек , и той спестявал от пазачи спял там, въпреки камерите.
За това и не е търсен къде е.
Така, ще прелитам да бъркам и да стоя тук на климатик. Да е жив и здрав сина, че го сложи, то не ми е пречело на времето , но сега издъхвам в жегите. Много ми помага.