КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Да живеят нахалните, без тях няма да оценим другите.
 Правилно сте разбрали ,доматите свършват, ще си търсим узрял за салата вече.
 Довечера ако мога ще пикирам следващите,  месец да си растат спокойно докато привършим съвсем  и да не усетят преместване.
 Върнах се в 12.30, сложих да врат подготвени домати, но не съм включила котлона ,сега като проверих - греда.
  Още веднъж ще изваря, че така нацелих мярката и на котлона.
 Едно по едно карам.
  Две кофи от 16 литра бяха , да не решите ,че малко.
 Фло, не съм сигурна , утре ще изляза да проверя има ли рецепта , ако е антибиотик го вземам следварително , като съм на зор ми трябва , а не изписват тези доктори ,все връзки мамка му.
 работи възпалителен процес, не съм доктор, но щом ми минава от противовъзпалителни,  главоболни апове - май си е  така. Минава временно ,да шетам  и да не правя зиг-заг из двора.
 Каквото - такова.
 И не е приятно , но с кого да споделя -този дето падна, до неговото  голямо    - беше ДАП с камиони някога, само хранителни не продава, има цех и пазач. Чул шум, стонове , но го било страх да провери.  Той  един  шмокльо, такива търсят  за без пари, но толкова за работата му и  човещината , можеше да е жив човекът. Той  е двигател, брат му   и съдружник, така им викат , при братята. Ама   е далеч от този като шеф.
 Да се оправят, жалко за здрав човек , и той спестявал от пазачи  спял там, въпреки камерите.
 За това и не е търсен къде  е.
  Така, ще прелитам да бъркам и  да стоя  тук на климатик. Да  е жив и здрав сина, че го сложи, то не ми е  пречело на времето , но сега издъхвам в жегите. Много ми помага.

# 451
  • София
Честит рожден ден на брата на Нами!Честит вчерашния имен ден на Неда и снахата на Макавели! На тримата желая здраве и късмет!
Касс,децата много кашлят от задна хрема.аз все си мисля,че е повече алергична,а не от настинка.
Янче,щастливите дни с внучката дойдоха.И аз се надявам тази година пак да дойдат всички едновременно ,но още не се знае дали ще стане така.
 Синът ми беше тук и аз бях около него.Вчера не съм влизала в темата.
Фло,отчетох земеделците и сега имам малко работа чак в неделя.При мен няма нищо интересно.Довечера ще скубя треволяци,дето не  е достигнала косачката.

# 452
Здравейте КГБ !
Съпричастна съм с радостите и болките ви. Чета, но за писане, когато мога
При ме всичко се струпа в един момент.Започнах работа, синът ми днес влиза в болница, а жегите ме правят на мармалад.
На всички спокоен ден !

# 453
Красива Белла, дано се оправи момчето ти и да забравиш неприятните емоции. Обаждай се за да не се притесняваме за теб.

# 454
  • Вила Великула
Белла, дано бързо да се възстанови сина ти и да забравите за проблемите. Пиши, че те мислим.

# 455
  • София
Нами, да е жив и здрав брат ти! Все така добре да се разбирате.
Чета за компоти, домати - явно консервен комбинат Домат е в действие. Моят цех сигурно през август ще работи - млени домати Рома за сос. Толкова от мене.
За флайт радара - не разбирам какъв стрес да предизвика? То е с малко закъснение от нета, случва се да изчезне самолетчето за секунди. Чакам си го пак.
Дали съм добре - не знам. През деня бива,  нощем кашлям вече не през 10 мин, а през 15. Считам го за добре.
Фрау Дана, съчувствам за студа. Така беше и лятото на 2021 г. изкарах 3 месеца в Баден Баден докато се роди Мрънла и после да стане на 40 дни. Ръждясах от дъжд и студ, купих си дебели, солидни обувки. А през това време в София хората се пържеха на като сегашните градуси. Прибрах се на 01.09 през летище Варна. Имах 4 - 5 ч. до полета Вн - София и ги изкарах седнала на най-слънчевата пейка.

# 456
  • Вила Великула
Айша, стреса си го предизвиках миналата година, когато беше първата евакуация на сина ми от Израел. Чухме се преди да излетят и в последния момент и разбраха коет безопасно близко летище ще ги приеме. Аз естествено следях полета. В един момент започнаха да правят много странни маневри, все едно се движат на зиг-заг и на обратно и после пак напред и на зиг-заг и в един момент малко преди да кацнат, бяха над морето, самолета изчезна от радарите. Рестартирах, няма го....следях и информацията от летището, на което кацат. Изчезнаха и от там. Той беше до последно онлайн във вайбър и от там изчезна. В следващия половин час, не мога да ти опиша какво изживях. Загубих си гласа, треперех и бях тотално неадекватна. Слава-богу след половин час ми се обади и се оказа, че се изключват от радарите, заради съображения за сигурност.

# 457
О, Пипи! Било е кошмарно!

# 458
  • София
Пипи, знам за случая.
Но като следя полети на познати - те са редовни линии и не минават през "Страшни" места.
Я сега да питам градинарките нещо, но не ми се смейте много.
Нали си купих разсад на краставички, посадих и и гадните гълъби ми изядоха 2 бр. Остана 1, расте на височина, вързана е, има цвят и мини-краставички. Днес се загледах - едните цветчета са жълти, другите бели. Нещо мутант май ми се е паднал, какво ще кажете?

# 459
Нашите два корена така имаха мини краставички, но изсъхнаха внезапно. Дали не сме ги преполяли? Айша, дано имаш реколта!

# 460
Не знам, отивам да гледам цвета на краставичевите цветове. Аз не се заглеждам. Нещо криви са, от жегата, мисля да ги полея тази вечер.  На Айша не вярвам да са преполяти ,те са в саксия с дупка май, или каквото е, е пробито отдолу.

# 461
И нашите бяха с дупки отдолу. Здраве да е.
      Аз се отказах от миенето на прозорци. И утре е ден. Дребосъчковците са си в къщи на хлад.

# 462
  • София
Айша,жълтите цветове са мъжки,белите са женски.Жълтите имат тичинки и трябва да се опрашват,а белите нямат,те се самоопрашват.Старите сортове имат и мъжки и женски цветове,а новит,които са селектирани имат или само мъжки,или само женски цветове.Но,когато са стресирани могат да станат хермафродитни.Женските цветове по-бързо връзват плод,а на мъжките им трябва повече време и може да окапят,ако не се опрашат.Аз имам един корен корнишони,който има много бели цветове и накрая започна да цъфи жълто.Жълтите са по-едри и красиви,за да привличат пчелите.

# 463
Казано с думи прости  -  ученото си е учено. Да му мислят лаиците като мен и Аиша. Никога не съм гледала зеленчуци, като си знам възможностите...
Лека вечер на цялата компания!

# 464
Няма само баба да се развява с тениска КГБ, ето го и дядо

Общи условия

Активация на акаунт