КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 449
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!
Момичета, благодаря за подкрепата.
Минавам през труден период, но при мен кога ли е било лесно.
Работя в частна детска ясла и съм на Мелмак.
Синът ми ходи на някакви изследвания и след това операция.
Нещо много се отлага, надявам се
за добро.
На всички хубав ден!

# 481
Борянка, да не забравиш сладоледа Wink Разсмя ме!
Стиснете едни палци днес за мен, ей така профилактично Simple Smile. Ще ходя по задачи.
Хубав ден на всички!

# 482
  • Вила Великула
Добро утро!
Белла, всичко ще мине и ще забрави болежките сина. Ти лека-полека ще се адаптираш. А е и такава радост да си сред малките сладурчета. Отпусни се и се радвай на живота. Аз се опитвам това да правя.
Тетка, палците са стиснати.
Борянка, правилно е това, което правиш. Само се пази от жегите, че при вас е ужас.
Фло, тъжно е.
Тану, къде даряваш косата. Аз може би съм коментирала преди време за мястото, където дарих моята, която си бях отгледала специално с тази цел след като ми приключиха леченията. Направих проучване и единственото ателие, за което съм сигурна, че не злоупотребяват с косите и не правят кичури за вграждане за разни кифли е във Варна. Дарих си и детската плитка, която ми бяха запазили. Дори получих обаждане от жена, която е получила моята коса в част от перуката си. Изказа ми благодарности, поплакахме си и така. Говорила съм с перукерката и тя казва, че няма значение дали е боядисвана или не косата, няма значение дори дължината, защото може да я използват за бретон. А тази жена, която ми се обади се оказа, че има същия цвят и същата структура коса като моята и е било много добре това.

# 483
  • София
Привет и от мен. тази сутрин и аз бях от ранобудните, но не се наспах достатъчно. Снощи до полунощ чаках голямата внучка да се обади, че вече е пристигнала при другата рода. Полета от тук закъсня точно с два часа.
От сутринта отметнах две задачи, остава ми още една и после ще товаря каруцата и с малката внучка заминаваме за село. Този път се надявам да не си забравя лапчо.
КЪДРОКОСКЕ, ти къде се покри? Тези дни не те виждам на хоризонта.
КРАСИВА  БЕЛЛА, вярвам, че с работата ще свикнеш. При момчето ти дано всичко да се нареди по най-добрия начин. Разкажи нещо за внучките.
ПИПИ, благодарение на теб, втората коса, която дарих изпратих във Варна. Първия път още не знаех и се оказа, че изобщо не е това, което обещаваха - направата на перуки за онкоболни. Повече на съм се вричала, защото сега се подстригвам по-често и косата даже за бретон не става.
ТЕТКЕ, имаш и от мен стиснати палчета - все някъде ще потрябват. Grinning
МАКАВЕЛИ, наистина понякога чашка кафе, приятен разговор и изгряващото слънце те карат да се чувстваш щастливо!
БОРЯНЧИЦЕ, повтаряй си по пътя до аптеката за какво отиваш, че да не се чудиш и да вземеш тест за бременност.  Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, за теб - чувалчето с прегръдките. Hug
Сега да свърша поредната задачка. Гушкам ви! И някой казал ли ви е днес, че ви обича? Аз ви го казвам - искрено и лично. От тук до никъде и повече от повече!!! Heart

# 484
Добър маНдами 🌹
Ей сега нахравих и приспах , и право при вас 🥰
Фло, много ми хареса стихотворението! И мен ме разчувства, нали и аз си имам братче и съм кака. При нас голяма разлика и много съм го гледала, затова сигурно и много си го обичам. На теб май ти хареса на село щом пак отпрашваш натам.
Белла, прегръщам те и изпращам добри мисли за момчето ти ❤️ Всичко ще е наред!
Тетка, стискам палците силно! После да се похвалиш, че си доволна от резултата.
Айша, твоят Мрънч ме усмихна с този кактус, сладурко 🥰
Сега отивам да посвърша малко работа докато спи Малчо, че като е буден иска или да играем, или приказки да разказвам  Simple Smile

# 485
Бременна съм с близнаци. Само не знам  как ще намеря бащата.
 Няма рецепта,  фантазирам.
 Синко е чистил хладилника докато ме е нямало и ми  изхвърлил пастета ,с годност 29, скоро го купих. Прибрах си го. Няма да готвя , на филии ще мина с пастет. Нали все да има вътре нещо.

# 486
  • София
Борянка, честито!
Бащата хич не го търси.
А пастета  ако е в затворена опаковка защо е в хладилника?
Аз си купувам редовно от Лидл 3 бр. и си седят в шкафа в коридора. Като отворим консерва тогава я пресипвам в стъклена кутия и слагам в хлад.

# 487
Така съм свикнала, в хладилник. Той почти го е изхвърлил, навън на прозореца беше. разбира се е неотворен. Вероятно за котките си го нагласи, но ... и аз съм котка.

# 488
Ехо, ехо от далечните комшии.
Да не ме отпишете от КГБ, като не пиша ееей, та после да трябва виц да мисля Simple Smile . Няколко дни минаха като миг, но до 20 .7. има време. Изкарваме си чудесно.
Свикнали сме им на 35 - те градуса и не ни плашат. А и в морето и в басейна по - друг начин се усещат.
Поздрави от нас за вас!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 20:18 от Важна клечка

# 489
  • София
Привет от наше село. В момента духа изненадващо не хладен, а направо студен вятър.Чудя се как да ви изпратя -  да го консервирам, освен и после по Еконт. Stuck Out Tongue Winking Eye Добре поспах следобедно - цели три часа.
Говорих с либето на Гъбката. Става все по-добре - ходят в Раднево при логопед и кинезитерапевт. Доволни са от резултатите. Питах как е бабката в Чирпан - свекървата на нашето момиче. Справя се и сама. Значи и така можело!
Ще пускм следовото куче да издири КЪДРОКОСКА. Grinning

# 490
Фло, много ти е бърза доставката на вятъра. От 39 градуса одеве термометъра на колата показваше 19 Simple Smile
Студ Simple Smile Все ни пречи нещо -
https://youtu.be/iQFwbxihRzA?si=XRzzdCezH31rDz1R

Много се радвам за Гъбката!

# 491
  • София
Радвам се за Габката, все напред да върви.
Фло, нищо не изпращай - имаме си достатъчно.
Пл. сега излезе на балкона и изрева - иска яке, иска одеало. Омота се като буба - студено му е. Аз седя до него на другия стол по тениска и ми е приятно хладно. Ако някой е останал у вас или при съседите - да напълни вода за 00 и други нужди. Утре квартала е безводен  от 9.00 до 21.30 ч - планов ремонт от Соф. вода.
Клечи, почивай си спокойно - помним те, чакаме те.
Кас, малкия кашля ли още?

# 492
Зззззз и аз съм със жилетка 😬
Не го обичам това време, от 40 на 20, не ми влияе добре.
Благодаря за хубавата новина за Гъбката! Браво, много се радвам!
Малчо, да не ме чува рогатия много добре се повлиява от лечението което предписа докторката. Дано го пребори!
Клечи, как можа да си помислиш, че ще те забравим, аааа?! Знаем, че си на хубаво място и се радваме за теб!

# 493
Макавели, бих ти пратила дъжд, ама нямааа. Дъжд няма. Валяло е някъде, ама нас ни заобиколи най-коварно.
Но студ и вятър ако искаш, веднага ти пращам.
Пипи, точно във Варна пращам косата. Мисля,  предишния път пак вие с Фло ми дадохте акъл. Че на едно друго място бяха с толкова изисквания и претенции....Оказа се, че правели театрални перуки или незнам какво си.
Тетке, дано всичко при теб е минало по план.
Клечи, сФиркай от време на време с по някой и друг ред и обещаваме да не те забравяме Smirk
Аиша, да не са корнишони вашите краставички? Има едни, които наистина са бодливи.
Белла, всичко ще се нареди добре с детето ти. Знам, че ти се тревожиш повече от него. А ако Мелмак много ти досади, хващай на стоп някоя летяща чиния и си идвай на Земята Smirk Че тая работа, дето си я почнала, хич не е лека.
Фло, много мило стихотворение. Колко ли горда кака си била!
Касс, хващай Малчо той да ти разказва приказки Smirk
Тони, вече знаеш рецептата за бодрост - рано лягаш, късно ставаш и всичко е наред Smirk
Борянке, добре, че продума за сеене на марулки. Всяка година закъснявам. Дано не забравя до утре.
На неспоменатите - гушкане!
Сладки сънища!
Тоя път с една песен. Тексът ми е малко мъгляв, но мелодията ми харесва.

# 494
След 9 септември. Аз малко сега за оранжерията. Но  и есенно си  е време сега, хората есен си хапват салати. Минимум месец да стане разсад при топло време ,. После пак ще посея за късно. Салатаджии сме.

Общи условия

Активация на акаунт