КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 446
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добро утро от моренцето!
Чела съм всичко, но ще бъда кратка. Вчера с внуците много се забавлявахме във водата. Нали съм водна зодия, на мен вода ми дай. Спахме без климатик, което не се беше случвало в София от седмица поне. С една дума, щастлива съм! Иначе ММ ще го убия след малко, понеже не си беше изключил алармата на телефона.
Надявам се, че се е поразхладило във всички части на страната. В Германия не-там да се стоплите. Браво за успехите на Габката!

# 496
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи излизах ненадейно на заведение , та чак сега прочетох. И при нас си е направо хладно , но дъжд няма.
Клечи , хубаво си изкарвате , но как и да е иначе на море с внуче.
Мариан , и ти като Клечи. Да хванеш тен , като нейния.
Фло , не пращай ни хлад и вятър , сега и ние имаме. Консервирай за по-късно , тогава ще ни пращаш буркани.
Радвам се за Гъбката , тано се върне в темата , та и аз да се запозная с нея.
Тану , имаш да настигаш Боряна по градинарстване. Тя приключи с консервите , а ти тепърва ще ги почваш.
Кас , не скучаеш и ти с малчо.
Моята Далия се е научила , и когато излизат е започнала да вика "Купи нещо". Вчера е било нещо за каране. Майка и  и е казала , че няма толкова пари и тя е заявила " Е там има , изтегли". Ще я давам на пИятеля , че той от сега развива бизнес , та да и купува.
Ениса , чакам отговор на предложението.

# 497
Добро хладно и приятно утро!
Нещо хич не спах тази нощ. Днес ще наваксам с малкия 😬
Мериан, приятна почивка! Релаксирай на макс!
Тони, и нашия си иска "нещо" 😊 Вчера както играехме изтърси - аз имам подаак, какъв подарък имаш, къде е - деди купи Simple Smile. И иска да му се обадим. Естествено звъня на ММ, давам телефона на малкия и той си казва - деди, купи подаак, пита го той какъв - синя кола. Е имаме вече и синя кола Simple Smile
Тану, опитва се той и с мен разказва. За сега любимите му са Житената питка, Маша и мечока и Вълкът и седемте козлета, но питката е фаворит.
Отивам да го поема вече, че работниците тръгват за работа.
Хубав ден и прегръдка за всички 🤗😘

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 07:33 от kasss

# 498
Добро утро,  при нас си е направо студено. То бива, бива, ама и това е... Нали знаете оня лаф, че в България има 2 сезона  -  е' си жегата и е'си студа. Днес сме с втория вариант.
Браво за Гъбката! Фло, предай, че я чакаме всички.
Клечи и Мериан,  събирайте слънце,  ние ще чакаме и нашия ред, скоро.
На най - работните,  Боряна и Тану, браво и давайте по - кротко.
Тони,  договорихме се. Бизнесменът има грандиозни планове  за забогатяване, като започнеш от зъбите и стигнеш до златото и среброто...
Касс, усещам, че циркът ще се премести при теб. Все някой трябва да завежда отдел ,, хумор и сатира,,.
На всички момичета желая хубав ден и много усмивки.

# 499
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Пиша докато Вики още спи. След малко трябва да поразтребя и пусна прахосмукачка, че за обяд ще дойдат майка и баща и с бебчо на път за морето и да си я вземат. Изкара две седмици тук и ако знаете как не и се тръгва. А тези две седмици с всички събития около мен, може би ми се искаше на моменти и малко усамотение и тишина, но пък на моменти ми беше и като лекарство като ме зацелува и прегръща и ми обяснява колко много ме обича. Снощи имаше пак такива серии и с мен и с дядо и.
За ММ нищо още не се знае. Има проблем, но не могат да го открият и най-вероятно трябва да влезе отново в болница за допълнителни изследвания. Парадокса е, че той се чувства добре и изглежда напълно здрав, само където лекарите му разклатиха нервната система. Много ни се насъбра в последните два месеца и дано всичко бързо да отшуми. Точно след 9 дни заминаваме на първото море и вече сме направили планове къде ще ходим на плаж. Миналата година си харесахме един плаж, който е най-близо до къщата в която сме там. Харесва ми, че не е много претъпкан и има по цялото протежение на плажа една стена, до която като легнеш до ранния следобед има приятна сянка. Има много заведения наоколо и същевременно е спокойно. ММ много държи да отидем и до един от най-дивите плажове там в едно живописно заливче. До плажа достъпа не е лесен, та ще видим как ще ни се получи.
Сега като гледам навън колко е студено, а аз съм се размечтала за море.

# 500
  • София
Не е студено на морето, само е малко ветровито днес, нищо необичайно.

Ето ви една ранна гледка от Перла.

# 501

"И не чакай да имаш всичко, за да се радваш на живота!
Ти вече имаш живот, за да се радваш на всичко."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Посред големите жеги обичам ей такова време - хладно, приятно и свежо. Затова и предпочитем планината за почивка - през деня на слънце е горещичко и там, но под сенките е различно. А за нощите - да не говорим, налага ти се дори да се позавиеш. Пуснали сме си заявката за почивка, чакам да ни я потвърдят. А с морето, живот и здраве, ще се видим през септември.
Кассс, теб хем те уплътниха от самото начало - да не ти е скучно Simple Smile То предстои ваканция, че може лятото да има и още паузи. Хубави са тези мигове с децата!
Клечи, събирайте слънце и здраве - да ви е приятно и щастливо Swimmer
Мериан, прекрасно море и спокойна почивка на всички вас Surfer Разкошно е морето виждам - тихо и спокойно, дано да е все така. Обичам сутрин да гледам камерите от плажа на Китен и да си представям, че сме там Simple Smile
Фло, чудесни новини ни изпращаш за Гъбката - дано все по-добре да бъде и скоро да се появи и тук. Има ли шанс да чуеш гласчето й или все още не? Да си изкарате хубаво на село с внучката - дано и на нея да й харесва там.
Ениса, Пипи, и вашето море ви чака - потрайте още малко. Както казват "Огън служба не остана" Smirk
Тетка, не те "виждам" тази сутрин? Вчера имаше стиснати и моите палчета - успя ли с намисленото?

Не ви споменавам всички, но си мисля за вас - Яжка, Нами, Танита, Янче, обаждайте се от време на време Heart
Яжка, как е Жана - все искам да те питам за контакт с нея. Имахме интересен разговор в Златоград и искам да я питам още. Моля те, ако не възразява, изпрати ми на лични опции за връзка с нея.

С пожелание за спокоен и прохладен ден ви гушкам всички  и Heart от тук до никъде и повече от повече!

# 502
Здравейте, момичета! В София си е направо студено, не ми харесва и така. Но нали искахме захлаждане, получихме го. Аз вече официално съм отпуск, имам да пиша една дипломна работа и приключвам с уроците. Забравих си алармата и се събудих рано, но поне пуснах няколко перални.
В Унгария също беше доста горещо, но нали вече сме свикнали, не се оплаквахме. Посетихме едно много хубаво кафе, Ню Йорк, хареса ми. Обикаляхме и извън Будапеща, има интересни места за разходка по Дунав.
Тони, навсякъде може да се плаща с карта, дори и в най-малките магазинчета за сувенири. Бях обменила само 10000 форинта /около 50 лв/ и се чудих къде да ги изхарча накрая. На повечето места цените са обявени и в евро.
До скоро от мен!

# 503
Ето съм и аз!
                 Имам си вече приета в СУ девойка! Да ни е жива и здрава, много успешна и все така да бъде първа във всичко, което пожелае!

Скрит текст:
                 Вече я поздравих и с нетърпение я чакам! Да я нагушкам!

# 504
 Диди, честито на Неда! Жива и здрава  и  да черпиш като завърши!  Честито и на цялата ви фамилия!

Чета ви, не пиша, защото трябва да се оплача. На антибиотик съм заради гърлобол и кашлица. Аз съм уникум. В студа здрава, в жегата болна. Това е положението.

От мен имате поздрави и прегръдки!

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 18:01 от К.А.Г.

# 505
Честито, Диди!

# 506
  • Кубрат/ Пишурка
Диде, честито и тук! Дано през целия й живот се сбъдват желанията й!
И при нас е хладно. Духа от всякъде. Но е приятно. Ноооо следват и горещини.

# 507

Дидиа, поздравления за успеха на Неда! Нека е здрава, щастлива и да успява във всичко, с което се захваща. Във вихъра на младостта да намира и време за себе си и за собствените си желания Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
КАГ, дано бързо да оздравееш - никога не е хубаво да си болен, но в жегите си е тегаво.
Лунно цвете, добре си дошла - чудесна разходка си направи, време е за почивка.

Утре ще ходим на село и познайте кой тропа тенджери

Спокойна и прохладна вечер от мен

# 508
Честито и от мен, Дидиа, пожелавам на Неда винаги да реализира мечтите си!
И баба да много щастлива!

# 509
Честито на Неда,  първа е ,винаги първа!

С почерпка, само не казвайте, че не пиете! Торти как ядете тук.

Общи условия

Активация на акаунт