КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 362
  • 734
  •   1
Отговори
# 525

Усмихвай се всеки път, когато имаш възможност. Не защото животът е лесен, перфектен или точно такъв, какъвто очакваш, а защото си избрал да бъдеш щастлив. За това, че си благодарен за всички хубави неща, които имаш и всичките проблеми, които знаеш, че нямаш.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Приятно хладно и свежо е Flowers Hibiscus Освен това е и петък, не че за мен има особено значение - носталгия ...
Нами, Дано е на по-добро място половинката ти, нека почива в мир - за вас остават щастливите мигове заедно и много обич Heart
Тони, не се преуморявай много - и след отпуската пак е твоя работата. Да си отдъхнеш на MAX Heart
Мериан, целуни морето от мен Simple Smile
Фло, посред нощ четох текста - много е вярно написаното.

Снощи освен другото опитах нещо ново с тиквички - стана много вкусно:
Скрит текст:
ЗАПЕКАНКА ОТ ТИКВИЧКИ

Необходими продукти:
 5 яйца
 150 г брашно
 5-6 г бакпулвер
 1 връзка зелен лук
 500 г тиквички
 200 г бекон или шунка
 150 г кашкавал
 Как се прави:
Настъргваш тиквичките на едро, нарязваш лука и бекона (или шунката) на ситно.
Хвърляш всичко в купа — тиквичките, лука, месото, яйцата, кашкавала, брашното и бакпулвера. Разбъркваш до гладка смес.
Изсипваш в намаслена тавичка (30 см) и мяташ във фурната на 180–200°C за около 35–40 минути, докато хване златиста коричка. 

Вкусно с Бени

Отлитаме до утре - на всички вас спокоен ден

# 526
Нами, прегръдка за теб! На всички хубав и прохладен ден!

# 527
  • Вила Великула
Добро утро. Навън е приятно прохладно и свежо.
Дано и на плажуващите момичета да е хубаво и слънчево времето.
Нами, голяма прегръдка от мен. Поплачи си, не че ще ти мине, но поне малко може да олекне.
Нямам нищо интересно за казване. Пия кафе и работя.

# 528
Добро утро, момичета!
              Нами, прегръдка от мен!
              Благодаря ви за хубавите думи за Неда! Тя още няколко дена е в Белгия и с нетърпение чакаме завръщането и. Всички я поздравихме, предадохме вашите поздрави тук и във фейсбук. Ран купи студентската книжка, разпечатахме всички други формуляри и остава тя да подаде документите си до 18-ти.
             При мен няма нищо друго ново. Моренце не се очертава това лято. Все още ММ не е възстановен напълно.
             Приятна почивка на всички, работещи /петък е/  или отпускари.

# 529
  • София
Добро утро!
НАМИ, прегръщам те, миличка! Времето от раздялата с любимите ни хора не лекува. Остават спомените и усещането за топлина, че са били част от живота ни...Че сме имали щастието да ги срещнем...

# 530
Привет и от мен!
Нами, силна прегръдка и от мен! Вярно е, че времето не лекува болката от раздялата с близък човек, просто свикваш да живееш с нея.... ❤️
КАГ, как си?
Ние ходихме на контролен за Малчо, до вторник ще се гледаме в къщи. В сряда живот и здраве ще е на ясла. Сега правя една пилешка супа, има и гъбена каша, та за обяд ще е това. За довечера са си поръчали яйца в доматен сос.
На плажуващите приятно морско настроение, на Макавели специално пожелавам да не я ядосва свекито, на всички пожелавам да ви е хубав спорен и спокоен денят!
До после, чаф 🤗😘

# 531

Да се обадя,  няма друго.
 Споделянето тук помага. Старая се на такива дати да не напомням на синовете , но аз си ги знам и мисля.
 Живот. Назаем. Под наем. Наш. Временно. Две, двайсет - години сам. Сред навалица, но празното място остава.

# 532
Нами!!! Съпреживявам с теб! Светла памет на твоето момче!

За сега същото + хрема.

# 533
  • някъде другаде
Нами , силно те прегръщам .

# 534
Нами, светла памет на другарчето ти!

# 535
  • София
Момичета, вече и аз съм студентска баба! GrinningБабин убавец избра Военноморското - Софтуерни и мрежови системи. Много е доволен! На мен това нищо не ми говори, но по-важното е, че той знае какво е това. Hands Plus1

# 536

Честито на Ники и на теб бабо на студент, време ти е , стига само ти да студентстваш.
 Да му върви  учението по вода , поне има при него много, и любовта да го споходи!

# 537
  • Кубрат/ Пишурка
Нами, гуш и от мен!
Фло, честит и на теб студент! Щом сам е избрал къде и какво да учи, дано учи с желание!
Моят внук ми развива едни философии, че няма нужда да учи, като може да го научи на практика. Няма да ви разказвам какви дебати сме водили на тази тема!

# 538
Каквито водих със сина си, докато му увря главата и почна на 25 години първи курс.
 Понякога си мисля, че  колкото си по-семпъл, си по щастлив,  ама знам ли.

# 539
Фло, честито! Да ви е здрав и много успешен студента. Мрежовиците са търсени навсякъде, където има компютъри, не само в IT сектора. Отлично се е ориентирал. Приложимо е и в гражданската, не само във военната сфера. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт