КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 357
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Нами, прегръщам те!

Баби на студенти - да са много успешни децата, да им върви леко учението и да намерят добра реализация!
Живи и здрави, през септември ще се върна в първи клас и много ще се радвам да си видя внуците студенти Simple Smile

# 541
  • София
Нами, каквото и да кажем - няма връщане.
Но все пак сте били заедно, имате  дете и спомени.
Да ви пази от небето ТМ.
Фло,  честито! Важното е, че той си е избрал специалността.
Тетка, съчувствам и на тебе, и на мене си с първолаците. Навлизаме в гадната система на МОН. Подозирам, че поне аз ще съм буфер между системата и амбициозния неграмотник-баща. Мамката е над нещата....
Дано оживея с акъла си до бала, ти си млада - и абсолвенти ще видиш.

# 542
Фло, честито на бабин Убавец! Той си е много стабилен и разумен. Военноморското си е от класа, да му върви ,като по вода.
            Аз прилегнах уж за малко та до сега. Едвам си отварям очите.
            Айша, ще помагаме с първокласниците. Баба с опит и то най-вече в решаване конфликтите с началното и основно образование. В гимназиите не са имали проблеми. Yum Поне ги научих как да си защитават правата.

# 543
  • Вила Великула
Фло, честит студент. Да успява навсякъде и във всичко.
Аз ще почакам още 8 години докато се похваля с такава радост. А и Вики нали си събира пари за Кеймбридж. Трябва време да ги събере. Похвали ми се, че вече имала 400лв и сега щяла да направи много неща за продаване на събора. Пак щели да правят сергия с нейната приятелка. Само, че съм забравила да и кажа, че тогава ще я водим на море.

# 544
  • София
Ех, тази Вики! Сладко е, но далеч от истината. Моята племенница я приеха държавна поръчка архитектура. 800 лв на година. Извън държавната поръчка същата специалност е 12000 лв. Колко са родителите, които могат да си го позволят?
Флаш, да ти е честит студента, специалността е трепач! С подобна специалност, но в Софийския технически университет е дъщеря ми, в Прокуратурата е IT и никак не й е зле. Без връзки отиде, бяха я харесали на един курс по киберсигурност и я извикаха на работа.
Ние сме добре, малко бяхме изтощени от водни приключения, та дремнахме. Тук е приятно, но сестра ми се оплака, че на Албена вчера водата се е обърнала, станала много студена и не става за къпане. Ние не се спряхме днес.
Айде, хубава вечер!

# 545
Фло, честит студент! Да ви е жив и здрав, успешен и смело да постига мечтите си!
Ние с ММ ходихме малко да пазаруваме. Исках да купя пъпеши и разни други плодове, че утре стават 9 години откакто татко ни напусна и искам това да си подам. Той много обичаше плодове.

# 546
  • някъде другаде
Фло , честит ти студент. С лекота да го изучи и да се реализира добре.
Кас , трудно е в такива дни.
Днес сестра ми каза , че в неделя ще минат от тук да ме вземат за морето. Утре ще сготвя нещо за да оставя на Теди и ще оправям багажа. Ние сме на каравана на плаж Златна рибка и сестра ми каза трябват ти бански и пижама , та няма да вземам много дрехи.
Тази вечер си полях обилно цветята. Дано издържат докато се върна.
Лека вечер!

# 547
  • Вила Великула
Мериан, в Кеймбридж таксите са далеч по-непосилни. Средно годишно е около 40000 евро, като е необходимо още около 16000 евро за издръжка. Затова ми е смешно за представите на децата за парите.

# 548
Фло, честит студент - чудесно решение е взел младежа. Специалноста е много хубава и с чудесни възможности за реализация. Нека успешно да е всичко около него.
Изморихме се днес - спокойна вечер от мен Heart

# 549
Фло, честит ти студент! Много успехи му пожелавам!

# 550

"Вселената не те подлага на изпитания. Просто ти дава безброй възможности да покажеш кой си и какво можеш."   

Добро утро  Coffee

Спокоен и усмихнат ден от мен!

# 551
  • София
Пипилота, сигурна съм в това. Дори без да се гледат таксите, преместване в друга държава, квартира, изхранване, всичко е скъпо. Да са ни живи у здрави децата и внуците, умни са, ще се оправят в живота!
Още ли е хладно в София или вече са нормални температурите? Вчера по новините разбрах, защо сестра ми не са могли да влязат във водата. По северното черноморие водата била 10 градуса. Аз и малкото пръстче не бих си топнала при тази температура на водата.
КАГ, Касс, оздравяхте ли? Айше, теб те пиша здрава. Айде хубав ден, Макавели вече поднесе първото кафенце!

# 552
  • Вила Великула
Добро утро, поспаланки! Или пък сте заети с внуците?
Днес са 9 дни на майка ми. Бог да я прости. Ще приготвя разни неща и ще раздам на съседите.
Но, първо имам доста служебни задачи, които трябва да свърша.
Вълнувам се и очаквам с голямо нетърпение предстоящата почивка. Толкова имам нужда от нея. Гледам се в огледалото и не мога да се позная - имам чувството, че се сбръчках за тези два месеца, видимо остарях. При все, че полагам доста грижи за кожата си. Свалила съм и още килограми и всичките ми дрехи са като на закачалка, а наистина нищо не си харесвам по магазините.  Не мога да разбера каква е тази мода на летни дълги рокли от памучен плат. Първо ми приличат на едновремешните рокли на бабите и защо са толкова дълги? Аз съм 1,60 и ако облека такава ще ми се влачи по земята.

# 553
  • някъде другаде
Добро утро!
Почивен ден е , а станах пак рано. Сложих да се готви и пия кафе. Към 9 ще дойде братовчедка ми да си направим разходката. После , каквото дойде.
Хубав ден , момичета.
Пипи ме изпревари.
Пипи , бог да прости майка ти. Дано е на по-добро място!

# 554
  • sofia
Добро утро!
Честит студент, Фло! Успешен да е!
Пипи, прегръщам те! Пък за роклите, стига да ти хареса нещо - имам машина. Ще ги скъсим. Колко му е Simple Smile

След вчерашния ден съм изтощена, но странно спокойна. С момичетата и наши приятели ходихме до "Ал. Невски" и запалихме свещички. Помълчахме. Седнахме в едно кафе и Калина поиска всеки да разкаже някаква случка с баща ѝ. А те са безброй. Та си спомнихме и поплакахме, и се посмяхме. Та тъй...

Хубав и усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт