КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Сещам се, че загубих банкова карта на 3 месеца. Нова. Лепнала се на  едно   фолио в чекмеджето и колкото да търсих, за отзад се сетих, но то е за големи неща. та я намерих след като извадих нова. Мисля за подходяща за  изтъркване ,нали има реклами и вицове - обаждат се от банката, той вика,  аз вече я ползвам, нова кредитна му изпратили. Те се чудят , не е активирана, а той - чистя стъклата на колата с нея. И аз, подсказаха ми. Ще полея  и топла вода, без драскане , ще опитам на  скрито място. тя масата е  жестоко третирана ,не е  глезена, от детската градина на две маймунки.   И цяла ,нищо не  е наранено. Мерси за идеите. Мислех ,че от Айша ще са ,тя знае  всичко ,но ето изненада. След малко я изнасям и почвам. Нямам малка масичка там,  ще си пасне точно. Има и  две столчета,  ама не се събирам в тях, ще питам накъде, вероятно в мазето , че  не стават за големи хора.
 Бабешки ми дребни бели кахъри , ще ги реша с помощ.

# 676
  • София
Боряна, аз знам за сешоар, чистили сме така налепено в кола. Нали Пл. все такива ги купува.  Но да е на слаба степен пуснат. Може първо с олио да пробваш. И като почистиш ще налепят други лепенки когато дойдат.
Фло, не се ядосвай на бащата. На етажа имаме 2 братчета, набори на мрънчоците - всяка сутрин в 7.20 ч огласят блока, после кънти в асансьора. Ако ги води майката се влачат по пода и е още по-страшно. Затова бащата е поел задачката. Говорили сме, в градината били спокойни и не ревяли.
И Ани едно време, и децата ходят с желание, няма рев и тръшкане. Само Мрънла в началото не ядеше друго освен хляб и кисело мляко. После прояла всичко без броколи и друго зелено.
Дидиа, сигурно вече си спокойна - студентката е записана.
Макавели, да му минава на детенцето каквото и да е.

# 677
  • Вила Великула
Борянка, със сигурност ще стане с WD 40. Но не съм сигурна как ще се отрази на масата. Аз имам същата драма с едното задно стъкло на колата. Вики като беше малка го е облепила цялото и нямат махане, не съм имала време обаче да се занимавам по-внимателно с препарати да пробвам.
А за рева в детската градина - аз навремето съм ревяла и на отиване на там и на връщане. Станно защо пък на връщане, а и не съм ядяла абсолютно нищо. Лелките са ме водили в кухнята да ми дадат поне някоя бисквита да не умра от глад. Затова и в първи клас съм била не повече от 17 кг.
Гледам вече сме стигнали 46 страница. Интересно ми е дали ще правя новата тема преди да тръгна или някъде по света.

# 678
  • София
С една клечка за уши,напръскана с  WD 40 да се намаже само лепенката /внимателно по контура/ и да се опита да се изчегърта с нещо остро,но щадящо политурата.Не знам с нагряване дали няма да е по-лошо за нея.Бих опитала с пистолет за горещ въздух за 3-4 секунди-нагряване през метална фуния,само върху лепенката.Но е много рисковано за политурата.Минава ми през ума и декупаж на таблата.Дидиа би направила чудеса.Но за тези методи  човек трябва да има добро зрение.Днес ми се наложи да възстановя едно скъсано кабелче.Направих го повече по усет,не виждам добре.После включих с повишено внимание.Дъртоза.

# 679
Добър вечер!
Добре съм! Много е червено, има малки мехурчета, но не ме боли. Мазането с  мехлеми ме облекчиха. Няма да  има море и няма да се налага да обличам бански, така че всичко е точно.
Прегръщам всички в знак на благодарност за съпричастността и съветите, които ми дадохте!

# 680
С топла вода се изчисти нещо, но кръглите  роботи не  мърдат, намазах с олио, да стои, утре ще го почистя и търся нов метод, наистина с нагряване не смея.  Ще се отлепи лак ли е , каквото е . Да я боядисам - не знам, лепенките остават отдолу и дразнят.  Ще видим, покривка освен. Има из къщи още  разни  лепени ,но мънички. Вече е голяма,  а и в новия дом едва ли ще си позволи да лепи. Не  е болест, не е зло,  както стане, не е страшно.
 Нямам представа какво е това дето  го пишете.  Да питам гугу.

# 681
  • някъде другаде
Днес ми се обади Теди , че и е лошо и повръща. Обадих се та приятелка , която работи в дрогерията , та тя и изпрати лекарства. После се чух с Криси и тя , каза ,че Далия не яде нищо и се оплаква , че я боли коремчето. За капак и племенника днес след обяд го оперираха , скъсани връзки на стъпалото. А , бе , все да има , какво да мисли човек.
Иначе времето е хубаво , морето топло , чисто и спокойно.
Лека вечер , баболини!

# 682
  • София
Тони, да им минават болестите на близките.
Има някакви летни вируси - едните с гърло и кашлица, другите с коремни оплаквания. А е и топло, не им се яде на децата.
И това ще мине.

# 683
  • София
Изкуствения интелект спомена и този препарат WD 40, но каза с него да се работи внимателно, за да не се развали все пак политурата. На мен не ми е познат.
Реша ли да спра да работя, все едно, че пациентите се наговарят и се изсипват като лавина. Днес по спешност ходих на домашно посещение, при 80+ годишен дядо. Два корена за вадене - единия излезе сравнително лесно, с другия се измъчихме и двамата. Устата му малка, коренът назад и изобщо не е на нивото на венеца поне, обилно слюноотделяне и без светлина. Утре ще го доведат в кабинета. надявам се да се справя.
Изморена съм, отивам да спя.Седя на терасата и преди малко все бях заспала.
На всички със здравословни проблеми - да им минава колкото се може по-бързо.
На плажуващите - времето да забави своя ход.
На работещите - времето да препуска в галоп.
Лека нощ, милички! Heart

# 684
Среднощно да се обадя и аз - всички са нахранени, отсервирано и прибрано, децата - заспали, родителите - работят, баба, дядо и свата си допиват питиетата. Всички са доволни Simple Smile
Поизморени сме, но щастливи. Слава на Бога децата са добре - цял ден лудуваха, доволно се умориха.
На всички спокойна нощ и сладки сънища Heart

# 685
Добро утро!
Да започне денят с дъжд през лятото....ммм, мечта!

Спокоен ден пожелавам на всички.
Знаете за какво се приготвям Simple Smile

# 686
  • Вила Великула
Добро утро!
Ранела, и аз мечтая за дъжд. Тук не е валяло от много време. Днес привечер прогнозите обещават малко дъжд - да видим. Ще ми спести поливане на цветята или във време час и половина време.
Сега обаче въртя първата пералня. Имам още една и дано да успеят да изсъхнат на вън. Поне няма да е толкова горещо.
Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден, а на мен - да успея да свърша плануваната служебна работа и утре да имам време да обърна внимание на къщата, на себе си и да наредя багажа.

# 687

Казват, че: „Кафето трябва да бъде черно като нощта, силно като страстта, горещо като греха и сладко като любовта.“ За някои горещата напитка е радост и усмивка, за други вдъхновение и споделени чувства, а за трети е вид свещен ритуал…

Добро утро Coffee

Започва новия ден - дано се сбъдне обещаното и днес да е малко по-хладно, а защо и да не повали Nature Sweat Drops

Успешен ден от мен и който каквото е намислил да го свърши Heart

# 688
  • някъде другаде
Добро утро!
Теди снощи имаше и температура , но сутринта ме събуди и каза , че се чувства добре.
Фло , как няма да се справиш , ще се справиш разбира се. Ти , какви зъби си вадила,  та един корен ще те уплаши.
Пипи , стягай се за почивката , а работа все ще има.
Ранела,  ако и ти се стягаш за почивка приятно да ти е.
Макавели , пак си ни приготвила кафе и мъдра мисъл. Благодаря.
На всички споменати и неспоменати , знаете си Heart повече от повече.

# 689
Привет !
Благодаря за стиснатите палчета,
свършиха работа.
Операцията е минала успешно,
сега предстои възстановяване.
Добре е момчето, дори с патериците е слязал за кафе.  След три мнения,
които бяха за смяна на ставата,
попадна на точния лекар. Оказа се
шип, който притиска мускулът и от
там болката. Всичко е добре, когато свършва добре. Бог да дава здраве и сила на всички.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт