КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
*Тони*
На работното място съм вече. Скоро няма да почивам. Ако не броя уикендите.

# 691
  • някъде другаде
*Тони*
На работното място съм вече. Скоро няма да почивам. Ако не броя уикендите.
Лека работа.

# 692
  • София
Снощи, както се заканих, си легнах в "прилично"време и веднага заспах. И по едно време под прозорците започна седянка - няколко момичета и момчета - смях, закачки...Много мили бяха децата, но ме събудиха и после до 2 четох. Сега си пием кафето - направила съм го точно по описанието на МАКАВЕЛИ Grinning и чета коя какво прави, планува, за какво си мечтае - присъединявам се към РАНЕЛА. И аз искам дъжд. След кафето поемаме по заплануваните задачи - на първо място е Бриколаж. След обяд - на тръстиката.
Радвам се, че операцията на момчето на КРАСИВА БЕЛЛА е минала успешно, че момичето на ТОНИ е добре, внучетата на МАКАВЕЛИ също са добре. Дано и при КАГ положението се подобрява. ЯЖКЕ, отиди на преглед за оченцата.
БОРЯНЧИЦЕ, изчисти ли лепенките?
ПИПИ, как е Кюфтето? Стана ли вече "старото" Кюфте?
ЕНИСА, скоро не си писала нищо за пИятеля?
ЯНКА сигурно е вързала кънките и припка около гостите.
МАМСИ ми липсва.
НАМИ, мисля те.
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е внучето?
ТАНУ за теб Hug
КЪДРОКОСКЕ, къде изчезна? Толкова ти се радвахме, очаквахме да се запознаем. Здрава да си!
АЙША, не писа дали озъбиха гипсирания и как се чувства, и харесва ли се?
Чухме се с ЯН. Имала е тревоги около майка си - инсулт, болница, с всичките тревоги и ежедневните грижи. Мъжът й постепенно се възстановява, все още е болнични, скоро ще тръгва на работа.
 МЕРИАН, не се къпи до завръщането на КЛЕЧКАТА, че ще сравняваме коя колко  тен е направила.
ДИДИА, стягай се да посрещаш гост. Нашето германче писа, че от 25 август до 3 септември идват цялото семейство - 5 души в България.
Мисля си за ФРАУ ДАНА - наближава да си дойде, да си нагушка децата и да се запознае с нас, да ни види колко сме готини. Grinning
ТАНИТКА, докладвай положението след приема на новите илачи.
КАССС, убеди ли се, че пенсионерите са най-заетите хора? Grinning
ТЕТКЕ, как е положението на фронта? Слушат ли подопечните?
МАЯ и ЖАНА не се надявам да ги видя в къщичката, но дано да ни четат и да са добре. Hug
Скоро не бях си приказвала с всяка една от вас - ето ви сега четиво. Сядайте на сянка, с нещо за разхлаждане и четете. Пазете се от горещините, все пак днес е третия ден от юлските горещници. Споко, зимата няма да е така. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 693
  • Вила Великула
Оооо Белла, много добри новини. Ето, че се оказа и малкото зло и момчето ти ще се възстанови бързо. Много е трудно с точното поставяне на диагнози. ММ още е без такава.

# 694
Вадя картофи ,половината, че си нямам доверие за повече натоварване, не ми у  ок надолу с главата. Лепенките ще търкам с дни, малко се забелват,  ще опитам с препарати за почистване, дано не съсипя  повърхността, но бавно и славно до Нова година може да стане.
  Отивам да извадя още една кофа, та са  кофа/касетка, да изравня мястото и спирам.  Нещо почнаха да ми тежат краката, хвалех се че все тичат още,  ама  като се похвали човек...дърпа дявола.
 Това 70  май  е вододел на възможностите   и преход към ...забравих какво беше.
 Фло , как имаш нерви поименно да коментираш. Това ще е тренировка  от студентските ти години. Аз като нямам такава...иде ми да набия някога да ми стане добре.

# 695
  • София
Привет от работното място! Липсва ми моренцето, но няма как!
Фло, няма как да се съревновавам с Клечката, тя е много напред с материала. Имам тен, но аз съм бяла и до края се мажа с петдесети фактор слънцезащитна, няма как да спечеля в състезанието с Клечката.
КАГ, каква я свърши, не жена? Сега такива състезания по изгаряне ли ще правим, аз няма да участвам! Frowning
Бела, малкия дявол е бил, радвай се и почивай! Тони и тя да събира тен, после може по снимки да направим конкурс. Пипи, приятно да ти е и на теб! Лек път! Ениса според мен също се приготвя за море, но нещо е излязла в нелегалност поради някаква причина. Всички почиващи да си изкарат страхотно и да изпратят малко снимков материал.
Хубав ден от мен!

# 696
Тук съм,  ту туууу Stuck Out Tongue Winking Eye.
От началото на седмицата сме подкарали общините с една нова система и нямах време за нищо друго. Изчела съм ви подробно, с някои даже си поговорих по телефона, а от снощи съм с пИятел. Прибраха се вчера от планината, днес и утре ще се гледаме. Менюто за обяд е таратор, пържени картофи и кюфтета, диня.,,Намирисвам кюфтета,, .Любим лаф на малкият, та няма какво да правя.
Бела, все така успешно да е възстановяването на момчето ти!
Болничките и дечицата и не само, оздравявайте!
Моята почивка е от 4 -ти август, сега е ред на Пипи.
Хубав ден, момичета!

# 697
Както си се засилила, пенсия не виждам.Я си карай, че после почивка няма.

# 698
  • някъде другаде
Мариан , не по снимки. На живо ще направим конкурса.
Красива Бела , радвам се , чепри синът ти всичко е добре.
Вчера се натъжих много. Починал е младия писател Иво Христов. От много години се бори с тумори из цялото тяло. Преди десетина дни си поръчах поредната му книжка , която продаваше за да събира средства за лечение. А вчера е бил и рожденик. Не трябва да си отиват така млади и талантливи хора.

# 699
  • София
ТОНИ, и аз купувах негови книги. Отиде си само на 24. Светъл път към звездите!
БОРЯНЧИЦЕ, приятно ми е да ви спомена всички.
Изпазарувахме в Бриколаж. Сега малко почивка и обяд. ЕНИСА метни някое кюфте, че и на мен ми намирисва. Таратор и "чопска салата" и сама мога да си направя.
Приятен обяд, дружки. Аз след половин час яхвам коня и се понасям.

# 700
Здравейте баболини!
Послушах Фло и с ей това съм на сянка

Много ми допада. Мама правеше "швепс" от бъз.
Днес пак ходих да оправям едни документи. Мислех си, че по-лесно ще се справя, но бюрократичната машина си е в действие. Няма да бързам. Ще трябва да събирам и акъл, за да станат нещата както трябва. Стиснете силно палци, защото ми е важно.

След малко отивам да си нагледам подопечните Simple Smile. За довечера ще им правя спагети.

# 701
Аз както винаги, докато се натутам и то станало добър ден, та добър ви ден момичета!
Красива Бела, радвам се за твоето момче! Бързо и леко възстановяване му пожелавам сега!
Ние с брат ми ходихме до село. Пипнахме това онова, макар да не си личи, но в събота живот и здраве продължаваме. Днес мислех пак да се шматкам из града, че имам и малко работа, но реших да оставя  това за утре. Сега ще направя един ориз със свинско за довечера и май нищо друго не ми се прави.
Тетка, стискам палците, дано ти се получат нещата както ги искаш!
Пипи, кога отлитате? Зарязвай всичко и се насочи към приготвянето на багажа!
КАГ, има ли още мехури?
Съжалявам за случилото се при Ян. Дано се нормализира положението!
Янче, посрещна ли гостите? Представям си какво радост и как не ти стига времето да им се нарадваш. Чакаме да разкажеш!
На всички които работят и са на трудовия фронт пожелавам спорна и доходна, и за всички от нашата къщичка прегръдка и хубав следобед! 😘

# 702
При нас има нещо като дъжд. Колкото да намокри праха по улиците. Реших да чакам по-сериозно "включване" от негова страна и си спестих поливането. Ще видим.
Вчера направих голяма пакост в хола. Там, на едно диванче /не моето любимо/, увивам бурканите като подквасвам мляко. Не знам защо реших да смеся старо и ново прясно мляко, но резултатът беше взривоопасен. Млякото се вкиснало, станало на извара, а суроватката излязла през капачките и попила в диванчето.  Бърсах, мих с препарат, отгоре почти се изчисти, но отвътре няма как.  От сто години квася мляко, до сега не ми се е случвало такова нещо. Но винаги има първи път. Вече ще ползвам масата за тази процедура.
Но пък си имам супер извара. Ще направя една разядка с тиквички. Така, де! Тя не ми е виновна, че да я хвърлям.
Спокоен и успешен ден ви пожелавам!

# 703
Към учителките в темата. Колко Буквара има?
Днес подкарах пИятеля по един безумен според мен, ама това са ми донесли. Всяко училище ли си избира само учебника?

# 704
Ако искаш да се забавлявате и учите , имам 9 електронни буквара от годините, колекция от 1947до 2002, иначе знам че са доста и по избор на учителя. колежките в първи клас да кажат. Но съм сигурна , че старите са по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт