Работя в екстремни условия. Нямаме ток, защото местят едни стълбове и карам на заряда батерията на лаптопа и интернет от телефона. Надявам се до час-два да го пуснат.
Нямам нищо интересно за разказване.
Август ще се връщам за две седмици и ще трябва да уважа възрастна майка и невръстни внуци. Радват се дребосъците, големият най- вече, че малката е много малка. Да сте ми живи и здрави, готини Баби! Аз съм седнала на една пейка в парка, но ще се прибирам, че още от сега е над 30 градуса.
А за Пламен все още нямаш никакво инфо и яснота какво ще се случва 🤔 продължавам с палцестискането 👍😘
Дано на Пл. му сложат само една гипсова ботичка и с това да се приключи. Кажи после мнението на личната ти лекарка, относно евентуалната диагноза. Калциевият глюконат е помогнал, а това потвърждава диагнозата. Взимай вит Ц, от 5 милилитровите.
, а може би след това и време за веселба и чат пат работа, с добро възнаграждение.

). Има и друго обяснение - през лятото хората се потят и губят много соли и минерали, а това води до оточност. Та такива ми ти работи. Това може да са единични случаи и да не са свързани със сърдечни проблеми.

Слугинажа и КПП-то не ги броя. Те са си в нормата. Двама сме и не е трудно. ММ си приготвя някои неща сам, защото аз съм скарана с врачанската кухня и гадните и запръжки. Мога да мина и само с мляко и сирене, но ми се налага да се сещам от време на време и за него. Децата сами се оправят. Неда е в Белгия, Мими на работа, Ран завърши първи курс успешно, а Любо май си доспива от ранното ставане и след това се е залепил за компа.