Мартчета 2026 😀

• 20 154
  • 761
  •   3
Отговори
# 750
Аз го пуснах вчера и казаха, че ще е готов за 7-10 работни дни. Само са ви създали излишен стрес, много добре са знаели за промените, доста некоректно, ама като трябва да се взимат пари…

# 751
Аз също пуснах и Нипт и заедно с ФМ пуснахме и БХС за мое успокоение тъй като четох и за такива истории тук във форума и се насилих пак да ме дупчат. Всичко излезе наред и стискаме палци така и да продължава.
Някой друг смята ли да организира gender reveal парти? 😄 Едвам изтърпявам да не отворя и видя пола сега, но ми се иска и най близките ни да са там. Бременността със сигурност учи на търпение! 😂

# 752
Аз също пуснах и Нипт и заедно с ФМ пуснахме и БХС за мое успокоение тъй като четох и за такива истории тук във форума и се насилих пак да ме дупчат. Всичко излезе наред и стискаме палци така и да продължава.
Някой друг смята ли да организира gender reveal парти? 😄 Едвам изтърпявам да не отворя и видя пола сега, но ми се иска и най близките ни да са там. Бременността със сигурност учи на търпение! 😂
Ние искахме да направим, но любопитството надделя и доктора ни го съобщи на ФМ, няколко часа по-късно ни го потвърдиха и от пренаталния.😅😅

# 753
Seaglass, аз съм утре за взимане на кръв, дано и при мен излезе в срок, че вече съм на тръни с всичко.

Относно пола, моите приятелки много искат да организираме разкриване на пола, обаче аз никак нямам търпение, всичко ми говори за момиченце, но АГ миналата седмица каза, че има предположения за момченце. Днес лекарката на ФМ се засмя и каза, че е доста невероятно да се познае пол в 11та седмица 😂 интересно ми е да разберем

# 754
Swiftly,  само почакай и ще видиш на какво ще те научи да имаш тодлър (тази хубава българска дума). 🤯 Ние не си падаме по gender reveal и подобни.

# 755
Аз също не си падам по този тип партита поради доста причини,но заради детето купих 10 мъфина и в единият имаше розов крем. Така ѝ съобщих какъв пол ще е бебето. Така или иначе тя най-много се вълнуваше какво ще е, на роднините ни и приятелите мисля че им е все тая.
Пуснала съм си БХС заради риска от прееклампсия,иначе имам излязъл НИПТ и другите рискове няма да ги гледам.
В друга насока - мисля че изведнъж ме е налегнала една положителна вълна,че нещата ще са наред и взех да мисля за имена.

# 756
За мен си е откровена глупост това "парти", особено с наличието на сто човека.

# 757
Нямам представа какво мерят и как, но НИПТ със сигурност не изчислява риск от прееклампсия. Стресът не го създава определено изследване, а ние сами си го правим... и на мен днес ми взеха кръв и ми излязоха резултатие и се опитвам сама да ги разчета без да има особен смисъл.

Не бих пропуснала изследване, независимо какво ми казва лекар, особено пък такова, което дава показател и за майката. Може и аз да съм по-голяма паника, не знам...

Отностно пренаталнитем, ако някоя още не е правила, не правете Панорама... пуснахме в НМГеномикс, кръвта пътувала 7+ дни до Щатите, защото имат нови регулации от септември на Щатските митници... не можаха да потвърдят качеството на кръвта и общо взето нямаме резултат... Утре ще пускам niptify... Дано там е по-добре, но и лекарката, която се опита днес да направи ФМ ми го препоръча... и за ФМ ще се връщам в петък/понеделник, че е много малко човечето още - 54мм, а на нея й трябвали около 60мм
Аз точно Панорама пуснах в дженомикс и съм много доволна, резултатът излезе за 8 дни, спрях се на тях, защото, ако се получи така, че ДНК-то на плода не е достатъчно във взетата кръв, взимат изследвания пак и изпращат безплатно до лабораторията в Щатите. Проверете с тях, със сигурност ще съдействат🤞🏻

Edit: впоследствие прочетох, че са ви върнали парите… дано има повече късмет с другия тест! 🤗

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:48 от sunshine78

# 758
sunshine, кога го пуска? и нормално да предлагат, като само те се рекламират с тест в 9 г.с.

близка приятелка прави при тях август и нямаше проблеми, не сме и следили де, при мен просто нещо усещах, че не е наред и че няма резултат и си поисках проследяващия номер на пробата, така разбрах…

За мен са изключително некоректни, ако нещо се случи и трябва да комуникираш извън зададения им скрипт с тях. Разминаването на информация по телефон и на чат във вайбър дори няма да го споменавам 😂

# 759
sunshine, кога го пуска? и нормално да предлагат, като само те се рекламират с тест в 9 г.с.

близка приятелка прави при тях август и нямаше проблеми, не сме и следили де, при мен просто нещо усещах, че не е наред и че няма резултат и си поисках проследяващия номер на пробата, така разбрах…

За мен са изключително некоректни, ако нещо се случи и трябва да комуникираш извън зададения им скрипт с тях. Разминаването на информация по телефон и на чат във вайбър дори няма да го споменавам 😂
Пуснах го в 13та седмица и няколко дни, което беше на 9ти септември. Спрях се на тях, защото са официален представител на лаборатория Натера в Щатите, май само аз не съм им виждала рекламите 😂 аз напълно сляпо се доверих на аг и отидох само на бхс, впоследствие след като споделих на близкит си, че съм бременна, всички ми се чудеха защо не съм отишла на пренатален тест и след мноооого рисърч, намерих тях 😁

# 760
Голям късмет 😂 аз на 3ти ходих и греда голяма, пробата беше пристигнала на 10ти вечерта щатско време 😂

# 761
Пуснах нова тема, тъй като тази стигна 51стр.

Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт