📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 752
  • 644
  •   3
Отговори
# 600
Не видях някой да е качил…
Не съм огромен фен на шийт маските, но все пак ще се използват 🙂 Блестящият крем е много хубав, не очаквах да блести и да се усеща така добре, но съм фен. На редовна цена никога няма да си го взема, но така в кутия съм доволна. Редактирам се, мина един час и вече няма следа от крема, но се усеща лека миризма.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:42 от Darcy991

# 601
Хубава е ! Чака ме в спиди неква кутия на тея органикс -коя е ?Не си спомням какво съм поръчала..

# 602
На мен подателя е тея органикс, тоест you are worth it ( тази whisper box )
Хубава е ! Чака ме в спиди неква кутия на тея органикс -коя е ?Не си спомням какво съм поръчала..

# 603
юхууу ...супер ,благодаря! Много ми харeса ! Така като гледам за мен ,на този етап си заслужават You are worth it и Bg box...

# 604
Във вторник си взех БГ бокс. Изпробвах серума, околоочния и крема за лице. И трите много ми харесват. Попиват бързо и не оставят мазно при мен. Кожата ми е мекичка и приятна на допир. Пак са с някакви кратки срокове на годност. Околоочния до 01.2026 г., а крема до 03.2026 г. Серумът май е с по-дълъг. Това ме отказва да купувам техни кутии, тъй като не обичам да ползвам едно и също всеки ден.

# 605
От Бг бокс се отказах точно заради кратките срокове. Харесвам кутиите им, но няма как да използвам за толкова кратко време толкова кремове, серуми и т.н. Та докато не променят това приключвам с тях. За момента май само you are worth it стават винаги.

# 606
Не съм огромен фен на шийт маските, но все пак ще се използват 🙂 Блестящият крем е много хубав, не очаквах да блести и да се усеща така добре, но съм фен. На редовна цена никога няма да си го взема, но така в кутия съм доволна. Редактирам се, мина един час и вече няма следа от крема, но се усеща лека миризма.

Колко мл. е кремът и тонера?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:23 от Cvete™

# 607

Колко мл. е кремът и тонера?
Тонерът е 200мл, кремът е 50мл.

# 608
  • В морето
Аз устоях и нищо не поръчах от кутийките този месец. Предвид, че нищо не ми трябва, а мислите от рода "то сега може да не ми трябва, но понеже е на изгодна цена да се заредя" започвам да ги изключвам от себе си, че водят само до затрупване. Но иначе видях някои интересни неща, дано пазят по-интересните обаче за Коледните празници.

# 609
  • В морето
Нова кутия от GoodBox, и каква е - Avant...

От коментари дали има нужда?! Явно е най-търсеният бранд и ще се надпреварват всички за него Joy
Но това е чудесна новина за мен - спестих още една кутия.

# 610
  • МАРС
По-скоро от бранда са най-щедри и ги засипват с продукти.

# 611
Кибрит също ще имат лимитирана кутия в колаборация с Радост в подкрепа на Фондация за дечица. Очаквам да видя какво ще е кутията. Харесва ми каузата и дано наистина подкрепата не е нещо символично.

# 612
И  аз ще взема поръчана   бг.бокс и ще се пестя за коледните кутии ,освен ако не излезе нещо УАУ междувременно ...

# 613
Нова кутия от GoodBox, и каква е - Avant...

От коментари дали има нужда?! Явно е най-търсеният бранд и ще се надпреварват всички за него Joy
Но това е чудесна новина за мен - спестих още една кутия.
И аз така, вероятно младата аудитория се кефи на авант, не знам.

# 614
  • В морето
Имате ли предположения каква ще е лимитираната кутия на Кибрит?

Общи условия

Активация на акаунт