Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 796
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Включвам се в темата да чета, защото все повече и повече се страхувам от остаряването. Знам, че е привилегия не за всеки, но .. Simple Smile
Та в този ред на мисли - търся доктор за ботокс? И кога започнахте вие с него?
На 27г съм и виждам линии по челото.. особено с грим.

# 661
  • гр.София
Момичета, имате ли отзиви за HIFU на двойна брадичка? Дали има ефект? Чудя се дали да направя сега в Дерма акт..

# 662
  • София
Момичета, имате ли отзиви за HIFU на двойна брадичка? Дали има ефект? Чудя се дали да направя сега в Дерма акт..
Аз си правих HiFu в началото на годината на долната 1/3 от лицето с цел повдигане и стягане на контура. Казаха, че около 6-я месец би трябвало да се види ефект....още чакам Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да кажа ефект нулев поне при мен. Сега ще правя Хармоника или Скулптра за тази зона, зависи Георгиевски какво ми препоръча.

# 663
  • гр.София
Аз си правих HiFu в началото на годината на долната 1/3 от лицето с цел повдигане и стягане на контура. Казаха, че около 6-я месец би трябвало да се види ефект....още чакам Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да кажа ефект нулев поне при мен. Сега ще правя Хармоника или Скулптра за тази зона, зависи Георгиевски какво ми препоръча.

Ахаа...благодаря ти Бела 🙂

# 664
Както казах се обучаваше при един от най добрите. Ако е попил може и да става. Чакам отзиви да дадеш! За отпусната кожа на бедра отвътре:(
Гледах резултати на отпусната кожа точно и е много добре. Ако ММ се реши тази есен, ще кажа. При мен може и да е след години, зависи кога дойде второто Grin

# 665
Момичета, аз, в крайна сметка, реших от промоциите на "Derma-Act" да си взема 'Lip flip' ботокс. Simple Smile Някоя от вас правила ли си е такъв, хубаво ли се получава? И по-важното - кой лекар в клиниката бихте препоръчали за ботокс на тази зона? Пак ли Георгиевски се води най-големият специалист? Понеже за пръв път ще слагам ботокс, ми е малко объркано.

# 666
Аз съм си правила при Денкова. За мен ефектът е съвсем минимален и краткотраен и не бих повторила. Но ти си пробвай да видиш как ще е при теб.

# 667
О, да, със сигурност ще пробвам и ще споделя после. Simple Smile
Просто реших, че искам да опитам първо с нещо по-леко - засега не ми се слага ботокс на чело и около очите, та това ми се видя като добър вариант.

# 668
  • София
Аз си направих една процедура на двойна брадичка, веднага щом пуснаха промоциите, като ме предупредиха, че се прави 1, най-много 2 прцедури на година, защото ако се правили по-често имало обратен ефект. След процедурата 2 семици имах леки болки, все едно някой ме е удрял там с юмрук, но това уссещане било напълно нормално. На следвщия ден от процедурата забелязах по-ясно изразена долна челюст но само в края, към ушите. Прибирането на двойната брадичка ставало бавно и пълния ефект се достигал след 6тия месец - и аз чакам.

# 669
Момичета, аз, в крайна сметка, реших от промоциите на "Derma-Act" да си взема 'Lip flip' ботокс. Simple Smile Някоя от вас правила ли си е такъв, хубаво ли се получава? И по-важното - кой лекар в клиниката бихте препоръчали за ботокс на тази зона? Пак ли Георгиевски се води най-големият специалист? Понеже за пръв път ще слагам ботокс, ми е малко объркано.

Направи си консултация с д-р Георгиевски, защото знам, че не всяка уста и лице са подходящи за тази процедура. Иначе и аз знам, че е малко краткотраен ефектът. Харесва ми как стоят устните след оперативен лип лифт, но не бих се подложила на това все още.
Чакаме да споделиш отзиви. Simple Smile

# 670
  • София
Здравейте и аз обмислям от промоцията на Derma-act  да си купя Profhilo, но не знам кой лекар да избера? И също така някой правил ли си е процедурата?

# 671
Слънце888, би ли разказала малко повече за HIFUто? Кой ти прави процедурата, как протече, имма ли възстановителен период, боли ли ....ей такива работи.

# 672
Правила съм HIFU и ме видях абсолютно никакъв ефект. Дамата, която пита за Ботокс - аз първия си направих около 26 г., заради гневна бръчка между веждите. Не исках да става по-дълбока и изразена.

# 673
Отхвърлям за сега филърите под очите, като опция за пълнеж на хлътвания. Какво друго ще предложите? Май скоро се обсъждаше, но признавам си, търсачката хич не ми е любима.

# 674
Кой е най-добрия лекар за поставяне на филър в устните и какви са цените? На 28г съм и никога нищо не съм слагала.

Общи условия

Активация на акаунт