Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 815
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За филър в устните Вог клиник, д-р Сарпецас.

# 676
Внимавайте с филърите под очите , имам остатъчна малка торбичка, която не се разгради с времето.

# 677
  • в 1001-та нощ
Отхвърлям за сега филърите под очите, като опция за пълнеж на хлътвания. Какво друго ще предложите? Май скоро се обсъждаше, но признавам си, търсачката хич не ми е любима.

Имам много добър опит за сега с Juvelook с канюла. Отоците спаднаха за няколко дни. Предстои ми втора процедура в края на месеца.

# 678
  • София
3 страници назад някъде е доста обсъждано. Juvelook бутер ли е, може ли да се сложи, ако имам вече филъри?
Аз само да мрънна- хвана ме цистит точно вчера, разбира се, и се наложи да отложа скулптрата. предният път пак точно така стана...и сега свободен час чак за 28....

# 679
Защо пречи циститът? Може би, ако пиете АБ би навредило, но иначе проблем ли е от самото възпаление? Чудя се просто. Какво каза лекарят?

# 680
  • в 1001-та нощ
3 страници назад някъде е доста обсъждано. Juvelook бутер ли е, може ли да се сложи, ако имам вече филъри?
Аз само да мрънна- хвана ме цистит точно вчера, разбира се, и се наложи да отложа скулптрата. предният път пак точно така стана...и сега свободен час чак за 28....

Juvelook не е бустер, а колагенов стимулаор, който съдържа и хиалуронова киселина - неомржена за хидратация. При мен бе поставен под очите с канюла и в някои линии на челото и гневната с игла.

Целта е кожата да се съживи, уплътни и хидратира, за да бъде стегната, плътна и с добър тургор. Под очите имах лек оток, който се разсея за дни и след това няма задържане на вода. В челото - фините линии се изгладиха напълно, а в гневната ми са по-дълбоки и все още има някакъв релеф.

Може да се постави над филър, но трябва да е минало време.

# 681
А колко процедури се правят по протокол или е според лекарска преценка? Разбирам, че ефект има от първата още.

# 682
Alena, при кого сте слагали Juvelook?

# 683
  • в 1001-та нощ
При д-р Петя Тахирова в Дерма Про до Руски паметник (не Дерма Акт, че малко си приличат имената). Тя е тренер за България, има доста голям опит с колагенови стимулатори - в т.ч. Радиес, Скулптра, Хармоника... Има и доста лека ръка, освен опита. Харесвам я Simple Smile

А колко процедури се правят по протокол или е според лекарска преценка? Разбирам, че ефект има от първата още.

Има протокол - 3 процедури - по 1 месечно, но тя се води повече от опита, който има и личната преценка за нуждата и постигнатия ефект.

Да, ефект има, аз съм доволна - няма запълване на хлътване, но кожата е в много добро състояние, жива, сочна. Аз приемам и колагенов бустер с аминокиселини и хиалуронова киселина, което допълнително спомага, като внася градивен материал, паралелно с локалното приложение.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 11:58 от a.l.e.n.a

# 684
Alena, колко количество е нужно за под очи и чело и гневна? Аз съм си за ботокс, но съм от страхливите и още му се чудя. Вие ботокс слагате ли си? И още един въпрос колко излиза за една процедура под очи, чело, гневна?

# 685
  • в 1001-та нощ
В моя случай - 1 ампула - 350 лв, като по протокол е веднъж месечно - 3 месеца. Под очите с канюла, а на челото с игла - директно в гънките.

Ботокс правя, но рядко - примерно веднъж годишно. Не съм от много редовните Simple Smile Не са ми и много изразени линиите.

# 686
Алена, благодаря за информацията, а дали ще има ефект върху гневна или само хидратира? Изобщо има ли нещо друго освен ботокс за изглаждане?

# 687
  • в 1001-та нощ
По-скоро се допълват с ботокса, защото той блокира мимиката, а колагеновият стимулатор + ХК възстановява деформираната тъкан.

За линиите на челото - при мен напълно ги заличи, но ако не сложа ботокс - пак ще се появят. За гневната - 1 прилагане очевидно не е достатъчно, но без ботокс е малко наливане от пусто в празно Simple Smile

От друга страна - само ботокс не е достатъчен, защото кожата вече е деформирана и се нуждае от възстановяване Simple Smile

# 688
В моя случай - 1 ампула - 350 лв, като по протокол е веднъж месечно - 3 месеца. Под очите с канюла, а на челото с игла - директно в гънките.

Ботокс правя, но рядко - примерно веднъж годишно. Не съм от много редовните Simple Smile Не са ми и много изразени линиите.

Не виждам цените в  сайта на Дерма про,може ли съдействие .

# 689
  • в пералнята
Тъкмо за Juvelook бях дошла да питам.
Приятелка си сложи на цяло лице, шия и околоочен контур и направо светна.
Аз се чудя за същото. Не знам дали работи върху марионетните бръчки ...

Общи условия

Активация на акаунт