Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 452
  • 775
  •   2
Отговори
# 750
Някой знае ли дали д-р Манолова още работи или излезе майчинство ?

# 751
Нали сте ми приятелки, ще ви споделя един страхотен трик за околочната зона, правя го от 2 седмици и ефекта е уау. Видях една мацка в ТТ, тя го показа,  да е жива и здрава:) значи след добро вечерно почистване( аз двуфазно с олио мия) слагате си там серум каквото ползвате за под очи ( аз Матриксил) като попие, с масажни движения втрийте няколко капки чисто рициново масло, пазете да не влиза в очите, хубаво около цялата зона. Веднага след това слагате пачове за очи( най харесвам на  Меди пийл ) и оставяте така за цялата нощ. Сутрина зоната е топ! Няма една бръчица! Не знам какво и как, но действа. Нали ви се оплаках от филъра, който стои като малка бучка? Е, тези дни сутрин почти не се забелязва като махна пачовете. Опитайте, но редовно всяка вечер и след седмица ми кажете как е😻
Може и с по бюджетни пачове, има сега едни намалени на 19 лв, не съм ги пробвала но изглаждат добре като състав :

https://camco.bg/product/hidrogel-pachove-za-pod-ochi-s-kolagen-i-peptidi-60br

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 21:39 от JACKLIN*

# 752
Интересно, ще пробвам.

Имам пачовете, намерих ги в шкафа,  но са с изтекъл срок ба годност (кутията е фабрично затворена).
Дали мога да ги ползвам или да ти хвърлям?
Че са и две опаковки…. .

Кое точно масло ползваш, има различни като гледам.

# 753
Щом са запечатани няма проблем според мен, като ги отвориш в халдилника дръж. Най- обикновено рициново от аптеката. И миглите мажа😅

# 754
Здравейте! Някой има ли представа дали д-р Войнов продължава да работи? В сайта няма никакви свободни часове за консултация за следващите няколко години.
Искам да си направя лип лифт (оперативен) заедно с корекция на върха на носа (не е кой знае какво, просто е леко настрани). Четох добри отзиви и за д-р Гигов, но май положението с часовете при него е същото. Кои други доктори бихте препоръчали?

# 755
Звъннете им на телефоните, не гледайте сайта. А др Гигов отсъства до ноември.

# 756
В сайта на Войнов пускат часове за преглед поетапно, не знам каква е логиката. Ако следите постоянно, изникват единични часове и за след месец. Само за петъците. Юни месец записах някакъв час за декември. После изникна за септември, та го преместих. Иначе от време на време излизаха и за юли, ама не ми беше удобно тогава. После спрях да ги следя.

# 757
Нали сте ми приятелки, ще ви споделя един страхотен трик за околочната зона, правя го от 2 седмици и ефекта е уау. Видях една мацка в ТТ, тя го показа,  да е жива и здрава:) значи след добро вечерно почистване( аз двуфазно с олио мия) слагате си там серум каквото ползвате за под очи ( аз Матриксил) като попие, с масажни движения втрийте няколко капки чисто рициново масло, пазете да не влиза в очите, хубаво около цялата зона. Веднага след това слагате пачове за очи( най харесвам на  Меди пийл ) и оставяте така за цялата нощ. Сутрина зоната е топ! Няма една бръчица! Не знам какво и как, но действа. Нали ви се оплаках от филъра, който стои като малка бучка? Е, тези дни сутрин почти не се забелязва като махна пачовете. Опитайте, но редовно всяка вечер и след седмица ми кажете как е😻
Може и с по бюджетни пачове, има сега едни намалени на 19 лв, не съм ги пробвала но изглаждат добре като състав :

https://camco.bg/product/hidrogel-pachove-za-pod-ochi-s-kolagen-i-peptidi-60br
Жаки, какъв продукт с Матриксил ползваш?

# 758
Лайк, докато имам ползвам тайландски на техен бранд, няма го тук, като свърши този :

Матриксилът ми е любим продукт.

# 759
  • Пловдив
Жали, сигурно  ще звучи много каишки, но освен серум, слагаш ли и крем за околоочния контур?

# 760
Преди да започна да мажа рициновото масло задължително! Вечер на Ести Лаудер околоочният, а сутрин едни пак тайландски с ретинол. Сега обаче слагам само серум, маслото и пачовете на Меди пийл.

# 761
Жаки, мерси Simple Smile И аз ползвам този на Ординари, но се чудех дали няма нещо по-готино.
Иначе аз без крем за околочен не мога - кълна се в Шисейдо бенефианс, за мен няма по-добър. Малко е тежък за през деня, затова само вечер го слагам. Но сега ще пробвам с рициновото масло.

# 762
Продават се и такива пачове за очи за многократна употреба. Преди съм се чудила за какво служат. Сега обаче ми е ясно, че могат да се слагат различни масла под тях и да се стои по-дълго време. Аз единствено не знам как спиш с тях. Настрани като се обърна или завъртя по сто пъти на нощ ще се качат на челото ми тези пачове Simple Smile

# 763
  • Пловдив
Може ли да споделите кои са тези пачове на Меди пийл - виждам, че има няколко разновидности?

# 764
  • София
ох аз нищо не слагам под очи...имам на скинциклопедия някакъв рол он, но не го слагам, защото нямам идея кога...с малко дете ми е почти невъзможно да имам какъвто и да е ритуал- нито сутирн нито вечер, а нощем ставам по 100 пъти...ще проверя тия пачове, пак е някакв начало...тези camco  добри ли са като цени, дава ми отстъпка за първа поръчка.
Същата работа сколагена и аминото, просто ми е невъзжмоно да чакам вечер да ми спадне храна, после още час за аминото. 
Някой беше писал за криолиполизата- пка ще кажа- понеже си говорих с дерматоложката като ходих на лазер за корема- казазадължително консултация, при мен категорично отхвърли този метод. Аз нямам мазнини, само кожа, която няма прибиране.

Общи условия

Активация на акаунт