Нашите кухни - тема 100

• 20 150
  • 435
  •   1
Отговори
# 330
О, да, абсурд да поръчам кухня без да ги видя плоскостите на живо.

Чи, ходихме до лумина, роси и салекс. Явно има значение на коя марка. Може ли снимка/и на кухнята ти:grinning:

Jerry19, и аз гледах някъде сахара и май ни допадна. Светъл плот хареса ли си?

•mimoza• и мен би ме дразнило. Честит ти нов хладилник Grinning

# 331
Е това вече е друга бира!
Скрит текст:

# 332
Дублирал се е поста.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:54 от •mimoza•

# 333
Определено! На коя марка избра хладилника?

# 334
BOSCH KBN96VFE0
https://www.technomarket.bg/hladilnitzi-za-vgrajdane/bosch-kbn96vfe0-09219738
Отидох с идеята да видя на място този Samsung
https://www.technomarket.bg/hladilnitzi-za-vgrajdane/samsung-brb … 30aes0eo-09228532
но е твърде малък, въпреки, че по обем го дават по- голям от стария ни свободно стоящ. Изглеждаше доста по- малък отвътре. Решението за Бош- а беше единодушно и без грам колебание.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:54 от •mimoza•

# 335
Размерът има значение Laughing Бош са супер.

Имах идея за отделен фризер за вграждане, но май няма да стане. Малък избор и високи цени Sad

# 336
  • София
Аз си взех преди над 10 години фризер за вграждане, голям, с транспортен дефект на много изгодна цена и съм го сложила в коридора във вграденият гардероб. Честно казано работи си безотказно все още и съм доволна, тъй като е близо до кухнята и не ми пречи, когато се налага да извадя нещо да се размразява да отида до него, не е като да го ползвам постоянно. Хладилника съответно ми е само хладилник голям.

# 337
mimoza•, ми той, Бошът, е 70 см., нормално да е голям, чудесен е!
Барелина и аз преди 4-5 години мислех така да направя, обаче не ми хареса, че на хладилника чекмеджетата 0 градуса и плодове/зеленчуци щяха да дойдат много ниско, а доста ги ползвам. Монтирахме 2 хладилника с фризер Самсунг един до друг почти същите като показаните от mimoza (предния модел).
И азиначе ги бях намерила  (хладилника и отделен фризер) в Технохит. Бяха на АЕГ и без забележки. Цената също беше под 1000 лв за уред с всички екстри : Тотал но фрост, 0 градуса чекмедже, режим ваканция и т.н.

# 338
Aila, много добра идея ми даваш, ще проверя и по магазините за уреди с транспортни дефекти. Те също си имат гаранция, нали?

Драго, не знам дали се сещаш, но преди години пак правих ремонт и направих, като теб с двата хладилника един до друг. Даже взех като твоите Joy То май по-голямата част от ремонта се случи благодарение на теб тогава Heart
Ето този мисля беше https://www.technomarket.bg/hladilnitzi-za-vgrajdane/samsung-brb … 00fww-ef-09189593

Тук обаче ми се иска да е един хладилник с фризер и да има един фризер отделно извън кухнята.
Едната стена е 130см. Планирам да е колона с фурна, микровълнова и хладилник с фризер. Другата стена е 305см и на нея остава да има съдомиялна, мивка и котлони.
Нещо такова, като разпределение :
Скрит текст:
Фризерът, ако намеря някой за вграждане, no frost, до 1500лв ще супер.

# 339
Барелина, ами спомням си, че ги обсъждахме преди време, даже мислех да го спомена, ама замълчах, да не се изложа Blush

Имат гаранция 2 или 3 години, да, провери ги тези магазини. Щом ще си имаш хладилника в кухнята спокойно можеш да минеш на този вариант с фризер. Тогава на 130 см не можеш ли да сложиш 70 хладилник с фризер, заради по-големия обем на хладилника или нямаш нужда? Аз да си кажа, че на мен и хладилната част все не ми стига и по подразбиране на всекиго препоръчвам повече място Joy.
Аз такъв щях да купувам
https://www.technohit.bg/products/2025/01/04/frizer-za-vgrazhdan … l-aeg-abe818e6ns/

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:41 от drago_2008

# 340
О, да, абсурд да поръчам кухня без да ги видя плоскостите на живо.

Чи, ходихме до лумина, роси и салекс. Явно има значение на коя марка. Може ли снимка/и на кухнята ти:grinning:

Jerry19, и аз гледах някъде сахара и май ни допадна. Светъл плот хареса ли си?

•mimoza• и мен би ме дразнило. Честит ти нов хладилник Grinning

Барелина, на Салекс на марката им има и сахара, и кашмир. Двата цвята са много, много близки.
Иначе се чудя и за кашмира на Егер, но май малко по-тъмен ми се струва от другите.
За плот загледах Кремона на Егер, но не съм го виждала на живо, само в сайта им. Където може и да си налагаш цветове на плот, вратички, гръб върху тяхни снимки.
Или плот комапкт Парос.

Някой, ако има отзиви - да споделя смело. Simple Smile)

# 341
Мрамор кремона ли? Аз съм с такъв + Кашмир на кроношпан и едни тъмно дървесно, но не помня как се казваше.

# 342
Мрамор кремона ли? Аз съм с такъв + Кашмир на кроношпан и едни тъмно дървесно, но не помня как се казваше.

Точно, да. Той сивее ли или е по-скоро бял? Като го наложа с програмата на Егер и ми се струва сив, а кашмирът на Егер доста по-различен от този на Кроношпан като оттенък.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:56 от Jerry19

# 343
Не сивее. По-скоро е леко в бежовата гама:

# 344
  • София
Барелина, виждам, че си се насочила към уреди Бош. Защо не погледнеш и Neff. Имаха уникален хладилник за вграждане 71см (мисля, че беше) на много добра цена. Немско производство.
А за фурните им с прибираща се врата, няма да казвам колко е удобно 🙂. Виж представителя им EXPO2000 - на бул. Арсеналски бяха последно. Имат и в Борово.
Бош и Неф са под една шапка, като само Гагенау ги превъзхожда в момента. Сименс вече нямат представител в БГ, замести ги Неф. Говорим за представители на бг пазар. На Бош само перални и сушилни бих препоръчала и то последните им модели (това с инфо от преди година все пак).

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:59 от Галски

Общи условия

Активация на акаунт