Нашите кухни - тема 100

• 20 357
  • 438
  •   3
Отговори
# 435
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой има ли кухня от Практикер ,има 3 d представяне ,ползвали ли сте го и доволни ли сте ?

Аз имам кухня на фирма Алпи от Практикер. При изготвянето на проекта /50 лв / ти дават и офертата кое колко струва, включиа и гърба и плота на кухнята, и мивката и батерията. Бързо, за около 3 седмици доставиха всичко, само мивката се забави малко повече.

Аз от скоро съм с кухня на Ирим, гледах в Практикер, но в крайна сметка поръчах от Мебел дизайн - направиха ми проект в магазина им (безплатен). Като цяло модулните кухни ги има на много места и всеки магазин трябва да предлага проект.

# 436
Днес ще ходим за дръжки, а все още не знам какво искам.  Съобразявате ли се за посоката на линейните дръжки при различно отварящи се шкафове, за да бъде отварянето интуитивно или предпочитате да са подредени?
Ще търся черни матови дръжки.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 11:39 от •mimoza•

# 437
  • София
Аз се съобразявам с удобството си за хващане и отваряне, за мен така е естествено и ми е красиво.

# 438
Залагам на симетрията. Слагам ги центрирани на вратичките. Нямам проблем с отварянето на шкафовете, т.е. да се чудя и дърпам в обратната посока, нито аз, нито останалите вкъщи.
 Ако са от тези тип кант дръжки, от тях съм слагала и спрямо отварянето, но те са доста дискретни и не ме дразни асиметрията.

Общи условия

Активация на акаунт