Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 760
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 450
Оххх чета ви тук.. нямам сили дори да се включа. В рисувателни напрежения съм. Утре е изпитът в НУИИ, а вече сме демотивирани, уморени, депресирани и к`во ли още не. Два от три минаха. Резултати не е ясно кога. Викингът е на предела на силите си, не че го жаля,  щото седем години е спал, че дори не е рисувАл. Междувременно правя и разбори за максималиста.. езикова или друго. Искам и аз ваканцияяяяяя!

# 451
За да се участва на 3-то или 4-то детето не трябва да е записано. Тегли документи и ги носи, където кандидатства. Нищо не се пази.
Тегли документи, но никъде нищо не носи. На трето и четвърто класиране се кандидатства централизирано през системата, както на първо.
Има такива, които го правят, да. Joy
Като теб миналата година 🤣

# 452
Оххх чета ви тук.. нямам сили дори да се включа. В рисувателни напрежения съм. Утре е изпитът в НУИИ, а вече сме демотивирани, уморени, депресирани и к`во ли още не. Два от три минаха. Резултати не е ясно кога. Викингът е на предела на силите си, не че го жаля,  щото седем години е спал, че дори не е рисувАл. Междувременно правя и разбори за максималиста.. езикова или друго. Искам и аз ваканцияяяяяя!
Опитай се да го ободриш. Или го ядосай. Моята като я ядосам и спира да и пука, в яда си е правила геройства. Утре е последно. Само четири часа още

# 453
Съвсем се обърках с тези класирания - ако две деца кандидатстват за една и съща паралелка, но едното е с по-нисък бал и е писало паралелката на първо желание, а другото е с по-висок, но паралелката му е второ желание, кой ще вземе мястото в паралелката? Това с по-високия бал, нали?

# 454
  • София
Винаги този с по-високия бал. Поредността на желанията няма значение.

# 455
Скрит текст:
Опитай се да го ободриш. Или го ядосай. Моята като я ядосам и спира да и пука, в яда си е правила геройства. Утре е последно. Само четири часа още
[/quote]
Много трудно го мотивирах, не знам що така се е смотал. А си може момченцето... миличкото ми то.. само веднъж някъде да го нахендря такъв поощрителен задвратник ще получи Joy
Чакам петък, после ще вляза с директни въпроси според бала на ученолюбивия, че сега друга драма..

# 456
Ами уморен е. Три поредни дни изпити по рисуване. Тези от МК не са с всичкия си. Аз ако съм бих им писала едно писъмце на тия идиоти, но след като мине всичкото зор де, да им кажа какво мисля за тях

# 457
Няма протежета на трето и четвърто класиране, има поели риска, ако им стиска. Там може да има протежета точно толкова, колкото и на първо, т.е. никак. Не може да се сложи точка след четвърто, защото училищата трябва да си запълнят паралелките, а има деца, некласирали се на нито едно класиране.
С интерес ще наблюдавам развитието при едно потенциално протеже. Таткото още от преди изпитите беше обявил в кое училище има връзки с директора и как ще уреди детенцето, защото беше ясно че няма да изкара изпитите. Днес броя училища нарастна с 3. Детенцето е с точки в диапазона 50-55 и по двата предмета. Едното училище е в топ 10, едно в топ 20 и 2 по-ниско бслови, но доста над неговия бал. Ако влезе в което и да е ще е безкрайно ясно, че е с връзки. Отделно бащата няма цип на устата и вместо да си замълчи и да не унижава допълнително детето, се хвали как щял да оправи ситуацията. Така че до края на лятото ще се види наистина има ли протежета или не.

# 458
Ейприлче, мъка ми е.. но се очертава да си продължа с тях. Само да се е справил с нещата и ме чака нова порция МК... Не са го съчинили - факт. Ама и той да си е налягал на парцалите, а не това да му е единствен вариант на този етап.

# 459
  • София
То, че има протежета, има, но те не влизат на редовните класирания.

# 460
Няма протежета на трето и четвърто класиране, има поели риска, ако им стиска. Там може да има протежета точно толкова, колкото и на първо, т.е. никак. Не може да се сложи точка след четвърто, защото училищата трябва да си запълнят паралелките, а има деца, некласирали се на нито едно класиране.
С интерес ще наблюдавам развитието при едно потенциално протеже. Таткото още от преди изпитите беше обявил в кое училище има връзки с директора и как ще уреди детенцето, защото беше ясно че няма да изкара изпитите. Днес броя училища нарастна с 3. Детенцето е с точки в диапазона 50-55 и по двата предмета. Едното училище е в топ 10, едно в топ 20 и 2 по-ниско бслови, но доста над неговия бал. Ако влезе в което и да е ще е безкрайно ясно, че е с връзки. Отделно бащата няма цип на устата и вместо да си замълчи и да не унижава допълнително детето, се хвали как щял да оправи ситуацията. Така че до края на лятото ще се види наистина има ли протежета или не.
Само мога да кажа - горкото дете. С такъв резултат, ако го изцепи в училище, в което ги юркат да учат, зор ще види и по някое време може и да отпадне.

# 461
И аз няма да участвам на трето или четвърто, като преглеждам желанията и подредбата. Където го приемат на второ, записвам и отиваме на море. Simple Smile

# 462
  • Бургас
След поста на _peneva днес реших да питам класната дали се налага присъствие на родителите при раздаване на свидетелствата. Ами да, там трябва да сме, за да се разпишем. Самопоканихме се на събитието на входа на училището Simple Smile

Loreiny,  в много неприятна ситуация сте с тези 2 т. Дано успеете и без тях в желаното училище!

Начертахме първи примерен списък на желанията, но ми се струва, че е крайно належащо да добавим още паралелки.

# 463
I♥M♥V♥, нали класиранията към МК излизаха преди МОН-ските? Викингчето само да избута утре и ще си щрака с пръсти. Подкуп не работи ли при него като мотивация? Някакви готини пособия за рисуване, които е загледал, или нещо по-прозаично - екстра време на компа, по-късен вечерен час?

sanaka , варианти да влязат на редовно също има Wink

# 464
  • София
sanaka , варианти да влязат на редовно също има Wink
Какви?

Общи условия

Активация на акаунт