НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 25 050
  • 347
  •   1
Отговори
# 345
Е как хоби любов?!
   Скиорче,а любовта какво иска да учи , знаем ли? И къде.
    Ще си дойде всичко на място, сигурна съм.

# 346
  • София
Понеже е петък, 13-ти, пък и нали 13.февруари е световният ден на обезкосмяването - два повода да се разпиша и да ви кажа колко ви обичам и колко ви се кефя - на вас и на децата ви! (утре други ще обичам, че и виното).
Нямам нищо интересно за споделяне, сесията приключи, този път по изключение, без останали изпити за септември. Нещо взе да говори за Еразъм, приискало му се, но не го приемам сериозно. Чакал "информационната кампания" да видел можел ли да изкара някой семестър - как ще може, като имаш висящи изпити, бре. Еми точно - да вземел точно тези курсове някъде и да му ги признаят. Няма да порасне това дете, даже се чудя на грандиозния му късмет, как понякога му ги реди нещата относително в негова полза. Изобщо не е честно спрямо разни сериозни и отговорни личности, които полагат кански труд.
Малкото и то лети в облаците и без да му е светът "за двама". Толкова незряла за възрастта, че няма накъде. Аз пък си намерих допълнително занимание и абдикирах от цялата организационно-продоволствена дейност, дето я развивам години наред и се оказа, че след първонаалния стрес /празен хладилник и купчина за пране/ нещата се канализираха. Все още мога да кажа кой е прострял, но се научих да не мрънкам за качеството на изпълнение, щом е свършено, някак.
ММ взел, че скочил от 2м височина и си изкълчил крака - подут, болки до толкова, че му призляваше. Вече се оправя, де, ама беше много зле, чак треска имаше първата вечер. И понеже не може да лежи той дни наред, цани набора за шофьор - вози го из обектите му, из строителни магазини за пазаруване. ММ за задната седалка, с вдигнат крак в шина, раздава нареждания. Вечер много отича крака. Изписали му лекарство за "едър рогат добитък" - не се шегувам, от ветеринарна аптека се купува и засега помага, пък да видим.
Та такива неща. Бъдете влюбени и щастливи!

# 347
Аз пък приветствам решенията, взети под влиянието на любовта! Joy
Аз навремето и гимназия си избрах така, и университетската специалност по същия начин и попаднах точно на нещото, с което цял живот се занимавам с много желание и любов и е точно моето нещо. Пък изобщо не го бях включвала в сметките си при кандидатстването.
Така че знае ли човек какво хубаво ще му се случи на малкото Скиорче! Smiley

Моят малък син пък, който е в същата възраст, в момента е 11ти клас, е тотално неориентиран. То че любов има, има, ама не това му пречи, просто не може да намери нещо, което го влече истински и това си е. Харесва географията много, но не намерихме никаква специалност с география, която да му привлече вниманието. Аз като го гледам той е класически хуманитарист с една такава филосфска нагласа към живота и интерес към всичко, което се случва около него, ама в обществото, а не в природата. Обаче като му предлагам да се насочи към нещо такова хуманитарно, е - ъъъъъ, не, то има време, ще реша по-нататък. По-кога не е ясно, явно на 24май догодина Joy
Аз запазвам спокойствие, защото се е метнал на майка си и  не мога да му се сърдя. Аз навремето избрах да кандидатствам с литература, че най-малко се учи и специалност си харесах по справочника, че ми звучеше добре. Накрая избрах нещо различно, та да се запиша, да мирне майка ми и аз да мога необезпокоявана да пътувам с гаджето. Joy Та и сега ще разчитам на добрите сили явно Joy

Общи условия

Активация на акаунт