НАБОР 2004 - студенти - пета тема

• 16 850
  • 230
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Благодаря ви.
Локациите ни са шернати, имаме телефони на приятелите му и техни родители, но всички са тук , т.е. нямам телефон на никой във Виена. Всъщност имам връзка с едно от момчетата, но досега като не се е налагало и не се сетих.
Иначе вчера ходи до спешен кабинет да му залепят веждата, направили са му скенер на главата и са му били тетанус.

# 226
  • Варна
Савова, бързо да се оправя младежа. После ще е още по атрактивен 😉
Слънце, честит юбилей на майка ти!

# 227
Слънце, честит празник на майка ти!  Много хубава изненада!

Савова, бързо оздравяване на раните пожелавам!

Аз нямам телефони на нейни приятели, но тя е такъв тип, че всеки ден ми пише по много пъти за какво ли не и не ми е останало време да си мисля, че може да не я открия Joy
А и освен това аз работя в София, та малко сме - хем е на общежитие, хем ми е под ръка, ако се наложи, лесно мога да отскоча дотам.

# 228
  • В светлината на слънцето
Слънце, честита да е майка ти! И да иляди! Страхотна изненада! Hug
Савова, бързо да му минава! Heart Голям стрес си е това.

# 229
  • столицата
Савова, и аз имам телефони/фейсбук на по-близки деца от общежитието. И на една-две "виенски" майки.
Голяма борба беше докато ги получа, но обясних, че всичко се случва. Дори, когато е болна, изрично й забранявам да си заключва вратата. Ама аз съм малко сценарист на хорър. /да не ти се случва това, което си представя майка ти/.
Бързо оправяне на сина ти! Малкият дявол е бил.

# 230
  • София
Щерката като беше в Германия и аз взех телефони на приятелчета. Много далече ми се струваше, а тя е достатъчно да спи, за да не чуе телефона.

Общи условия

Активация на акаунт