Всичко за дамските чанти – 5

• 65 142
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Ето ме 30 часа по-късно, след ожесточени, но неуспешни опити да си пусна заявление за ЕОРИ онлайн с КЕП, с нов въпрос. Ако нямам ЕОРИ, куриерът може ли да ми съдейства с издаването?

# 706
  • София
Ето ме 30 часа по-късно, след ожесточени, но неуспешни опити да си пусна заявление за ЕОРИ онлайн с КЕП, с нов въпрос. Ако нямам ЕОРИ, куриерът може ли да ми съдейства с издаването?

Моето ЕОРИ си го извадих сама, заради пратки от Швейцария с DHL. Беше преди 2 години, DHL предлагаше само митническо представителство.

# 707
  • София
Моето ЕОРИ ми го издадоха от DHL преди няколко години срещу допълнителна такса.
Последните ми две пратки от Стратбъри (едната от преди месец за около 1300лв, другата миналата седмица за малко под 1000лв) ми пристигнаха без да съм предоставяла ЕОРИ на FedEx. Изобщо не са ме занимавали с процеса по митническо освобождаване.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 07:47 от hatred

# 708
  • София
На мен лятото за пратка от 800 лв от Стратбъри ми искаха ЕОРИ от Федекс. Възможно е ако преди сте предоставяли номера/документ, да го имат запаметен.

# 709
  • На зелено
Здравейте! Бих искала да ви попитам - имате ли наблюдение дали Polene и Le Tanneur пускат намаления?

# 710
Polene пускат само безплатна доставка.

La Tanneur имат намаления.

# 711
Момичета, от кой сайт си поръчвате Polene?

# 712
# 713
  • На зелено
Здравейте! Споделям разочарованието си с вас. Сега ми пристигна Midi Hudson модела на DeMellier, но не ми допада качеството и за съжаление не ми е оптималната големина, затова я връщам. Сега се чудя от къде да поръчвам и кой модел, така че да побират често таблет, тефтер, шише вода и други разни дреболии. Задължително е чантата да се затваря добре, че се мъкне по детски площадки, самолети и т.н.Мисля си за голямото Mokki или на Flattered някой от моделите.

# 714
Упдейт - чантите не идват през митницата, изпращат ги по DHL от база в Брюксел. Затова не ми искаха ЕОРИ.

Аз също си поръчах Midi Hudson. Чудесна големина е, но е по-малка спрямо средни модели на други марки. За качество ми е трудно да преценя. Но намирам за плюс това, че самата чанта не е тежка.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:54 от illlzy

# 715
  • HH
Здравейте! Споделям разочарованието си с вас. Сега ми пристигна Midi Hudson модела на DeMellier, но не ми допада качеството и за съжаление не ми е оптималната големина, затова я връщам. Сега се чудя от къде да поръчвам и кой модел, така че да побират често таблет, тефтер, шише вода и други разни дреболии. Задължително е чантата да се затваря добре, че се мъкне по детски площадки, самолети и т.н.Мисля си за голямото Mokki или на Flattered някой от моделите.
Mokki е по-малка като обем. По-малък таблет ще събереш, тефтер -да. Вода не виждам как ще стане. Чантата изглежда обемна, но всички сгъвки обират вътрешният обем.

# 716
  • Манчестър
Няколко пъти ходя в магазин и гледам Demellier.

Качеството им бих го оценила като доста посредствено ….Не бих купила на този етап….

# 717
Много съм доволна от Gironacci.
Една работна чанта експлоатирам жестоко от над година и не е трепнала.
Само *G*-то ми се искаше да го няма, но поне е гладко и го нося към тялото.

# 718
Al Georgieva , кой е моделът? Кожата им изглежда много мека на снимка, сигурно са приятни на допир.

Вие как сте с моделите, които купувате? Случва ли ви се да купувате един и същи тип чанти? Аз имам чувството, че избирам все сходни типове. Все ми се иска да разчупя с нещо по-различно, но сякаш не ми се получава.

# 719
  • Велико Търново
Al Georgieva , кой е моделът? Кожата им изглежда много мека на снимка, сигурно са приятни на допир.

Вие как сте с моделите, които купувате? Случва ли ви се да купувате един и същи тип чанти?.

Имам три еднакви чанти Фурла, но в различни цветове.Всичките ми палта, очила и панталони, ако не кажа, че са различни никой няма да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт