Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 453
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
О, Търти, да ти е жив и здрав! Сервирай почерпка без угризения! Животът е, за да се живее! По възможно най-добрия начин. Така или иначе не зависи от нас другото.

Лейле, съвет не мога да дам. Освен да се обичаш. Само себе си, от там тръгва възможността и другите да те обичат.

# 2 041
  • София
13, да ти е жив и здрав. Да не стига до тигани.
Пускай бански старец за почерпка и червено вино.

# 2 042
Да е жив и здрав Тринидадов!

нареждам се за банския старец.

# 2 043
Ееее, 13, давай банския старец! На Миуто, да е здрав и щастлив, за да те ощастливява и теб, да може да те слушка и глезка!
   Лейла, разбира се, че винаги има нюанси. И не приемай мненията ни като заклеймяване,че не си права. Мисля, че повечето сме с повече житейски опит от теб и изказваме мнения на база опит, с нашите си мъхове. Ако ти можеш да живееш с недостатък на твоя, твърде вероятно е аз да не мога, ако е в моя.И обратното. Ти си умно момиче и ще извлечеш концентратът от нашите мнения, които далеч не са меродавни.

# 2 044
13, да ти е живо и здраво миУту, все така да се подкрепяте и обичате!

Оф, сложна работа са отношенията между партньорите. И универсална рецепта няма.

# 2 045
13сче, да ти е здрав и да сте все така! 😌😌

# 2 046
Мързелче, честит рожден ден! Да си жива и здрава! По-малко тиквички и повече вино ти желая Kissing Heart

Златенце,  честито и на вас, още много по 25 да отбелязвате!

Търти, и твойто миУ да в жив и здрав, да се слушате и водите още дълги години.

Лайла, случай Риюниън. Претегли какво не можеш и не искаш да приемеш и решавай на тази база.

Бъръльо, прегръдки.

# 2 047
Така ми се завъртяха нещата на работа , че....За лятото взехме гаджето на сина при нас.И се въртяхме трима човека. Обаче те отиват на море в неделя, а аз трябва да гледам Кати от утре , че градината не работи. Говорихме с колегата да поеме една седмица нещата сам, той каза ,че няма против. Сега не иска отпуска, може да работи. Обаче днес минал през магазина казал на гаджето , че отива в София, в Пирогов да си вади зъб.А аз го видях сутринта, нищо не ми каза. И ние сме малко шах с пешката. Кога ще се върне, дали ще се върне,  изобщо какво се случва?

# 2 048
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изчетох ви, но така ми се мотае главата, че почти нищо не запомних.
имаме рожденик - да е  жив и здрав.
имаме юбиляри - да илядат заедно!
имаме син рожденик - да е успешен.

аз пък доказах, че марко тотев е жена.
успях да намеря майстора-слънце, занесох телефона, обяснявах напоително какво му е, колко пъти съм опитвала и с колко различни зарядни... човека натисна копчета и той тръгна.
щях да умра от радост и срам едновременно.
после се видях с домоупраителката по линия на етажната собственот и вдигнах кръвно. ще се съдим със съсед. той си има нотариален акт, но актът бил фалшив. адвокат им казал, че могат да го осъдят. какво очакват да им каже адвокат?!
сега лежа и чакам да ми мине и да продължа да чистя и разчиствам.
като гледам - няма да е днес.

# 2 049
Бър, съболезнования.

Лейла, периодът с нервите около детето за мен не е времето за категорична оценка. По стечение на обстоятелствата при вас е по-дълъг. Да, огорчението от липсата на комуникация, разбиране и т.н. няма да се изтрие, но когато стресът намалее, а животът влезе в някакви нормални коловози, ще имате възможност да преоткриете път един към друг. Или пък не, но сега трудно можеш да си обективна.

Бърд и Тили, с AirPods 2 съм, обикновената версия, не е pro и нямат заглушаване. Свързването с iPhone е светкавично, след като се вържеш за първи път, всичко е минимализирано - махаш 1 слушалка - музика спира, връщаш - музиката тръгва, с потупване по слушалките приемаш/затваряш разговори, връщаш/отиваш към следващата песен, отваряш кейса - виждаш нивото на батерията, звукът е супер. Може би вече и останалите марки са напреднали и предлагат същото, но преди 7-8г., когато ги купувах, не беше така.

Моите сега си давам сметка, че са на 7г.

Минус - някой път едната слушалка не ми се връзва и трябва да ги върна в калъфчето и пак да ги сложа. Като се зацапат, рязко спада качеството, а трудно се почистват. С други марки телефони звукът и свързването е компромисно.

# 2 050
  • sf
За мен много важи "по-добре сама, отколкото зле придружена". Ако една връзка ми носи повече негативни емоции, отколкото положителни, значи не ми трябва.
Трябва да чистя, че утре пристига щерката с нейна приятелка, ама нещо се помотвам.

# 2 051
Бър, съболезнования. Cry

Трине, да те радва още много време човекОт. Да те води на барчИ, да ти ремонтирВа при нужда и без обяснениЙ, да сте си опора, поводи за усмивки и да се дарявате взаимно по някоя и друга щастлива сълза. Flowers Four Leaf Clover

Аз страдам. Тилката от вчера е сложила лимоново тирамису в хладилника, което "да ядем заедно". То хубу, ама нея като все я няма- как?

Отделно, от пълна огромна тава с фасул към момента има една купичка. Кога?

# 2 052
13сче, здрав да ти е и много да те радва.
Бър, съжалявам!

Ние си дойдохме все пак на село. Готвя тас кебап, ще пека и пържа чушки, евентуално. Смачкано и нервно ми е и го отнася детето, естествено.

# 2 053
Докато не ударя дрямката, не съм аС.. Уж си казвам няя пък, па поседна на диванчИту и айдааа 🙄
Разчиствам трапезата и сервирВам
Скрит текст:

Наспорт, другарки, на който когато му дойде времето 😀

Допълвам- планината се разхлажда и отмаря
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:47 от Thirteen#

# 2 054
Ах, Тьорт! Красота!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт