Звездни Компромати- Юли'25

• 336 002
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Враца
Момичета, от вчера насам попадам на множество клипчета във Фейса от снимките на Дяволът носи прада 2. В момента се снима в Ню Йорк и по локациите има масова истерия явно, защото хората се събират на тълпи и наблюдават снимачния процес.
Да ви кажа, много се кефя. Любими хубави актриси и актьор (Стенли Тучи), готин и лековат сюжет и естествено- много мода. Лятно ми е!

https://www.facebook.com/reel/621291040593397

# 2 941
Първият филм много-много не следваше книгата, дано и вторият се отклони порядъчно, че втората книга беше абсолютна боза.

# 2 942
Малко известни чеда да ви покажа😎
Пак Антъни😅Явно спортува и пак от онзи мансарден етаж/фитнес зала се появява, гол го раздава🙈, пък и това красиво, зелено око (на Натали) хич не е за изхвърляне😇
Говори докъде я е докарал с пиесата, която в момента сътворява. Пише, да. Но нямало да има връзка с последния му роман за преживяна, токсична връзка, нито ще става дума за звездното му семейство, което да било оставено на мира, ако може, още повече с наближаването на първата годишнина от кончината на баща му (18/08). Абе Антъни, как да ти оставят звездното семейство на мира като точно благодарение на известния ти баща, някой изобщо чу за теб, нали така?! И интересът, който будиш, е изцяло основан на фамилията ти, нека не си кривим душите!
Романи, пиеси, сторита през ден - ако не беше Делон, кой би те чел, хм?!?
Скрит текст:
Ето и щерката на Натали Бай и Джони Холидей (с фамилия по рождение Смет), Лаура Смет. Тя поне само позира, не приказва.
Скрит текст:
Това пък е много нашумял, фр. певец, харизматичния втори съпруг на Киара Мастрояни, с която има дъщеря, Ана. Казва се Бенжамин Биоле.
Скрит текст:
И без да са известни покрай родителите си, ето двама сладури, които играят отново заедно 20 години след като ги събра нашумял тийн сериал - Кейти Холмс и Джошуа Джаксън. Снимките вече са започнали и явно химията помежду им си е същата като едно време.
Скрит текст:

# 2 943
Полина , бившата съпруга на Благо Джизъса е родила бебе Теана .

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:17 от Slawena

# 2 944
Майката е Полина, бившата жена на Благо, а бебчето е Теана Simple Smile

# 2 945
Димо Алексиев ще лежи година и половина. Отказал е да признае вина.

# 2 946
  • Враца
https://www.facebook.com/reel/1421256689081211

Разкошна и позитивна "Миранда Пристли" в Дрис ван Нотен. Purple Heart

# 2 947
Повечето тоалети от този филм вече излязоха в соц. медии. Дано да крият няколко в по-дълбока тайна, че какво ще гледаме, не знам. А на някои снимки Миранда Пристли ми се стори, че е измършавяла като от онова лекарство.

# 2 948
Много тъжна снимка от погребението на Ози.
Скрит текст:

# 2 949
Димо Алексиев ще лежи година и половина. Отказал е да признае вина.

А Ралица го подкрепя с тази снимка:
Скрит текст:

# 2 950
До последно не вярвах, но явно наистина Джийзъса е гадже с момичето от предните страници.
Скрит текст:
По татуировките го познах. Trollface
Скрит текст:
Много ръбaта. С тази снимка рекламира работата на специалистката, която посещава. Mask
Скрит текст:

# 2 951
  • Glasgow
На Енчев слоганът едно време беше "Красотата е симетрия", явно вече е демоде и асиметрията е на мода. Какви са тези форми?

# 2 952
  • софия
Цитат
На влизане в съдебната зала съдията каза: "Закъснях, защото гледах отново записите от боди камерите на полицаите, които са направили проверката. Напълно ви вярвам, че в момента на идване на полицията не сте шофирал и автомобилът не е бил с включен двигател, но има данни, че е бил паркиран топъл автомобил".
https://btvnovinite.bg/bulgaria/dimo-aleksiev-e-osaden-na-1-godi … o-sastojanie.html
Ще вземе да се окаже истина шушумушенето, че мазничкият шопов го е докладвал.

# 2 953
Тоест Димо не е шофирал така ли? Не съм запозната в детайли със случая, но подкрепата е излишна за мен. Тя Ралица по принцип не ми допада. Беше подкрепила Вергов, в което няма лошо, но подкрепата ѝ се изразяваше в подигравка и осмиване на Диана, а за мин това не е подкрепа.

# 2 954
Любослав е един инфлуенсър, който се гримира и облича като жена. Много смешно клипче е направил с гласа на Дамата и добре му се е получило. Това е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт