Звездни Компромати- Юли'25

• 336 023
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 2 925
Марио Бакалов е страхотен. Изключително интересен, интелигентен, забавен, полезен. Чета го с удоволствие и смятам на следващата открита среща с него да заведа сина си, току виж се впечатли и реши да стане пилот.

# 2 926
Шарън Озбърн изглежда много крехка и много съсипана на моста Блек Сабат. Sad
Едва пристъпва. Много е тъжно. Cry

# 2 927
Георги Валентинов обяснява усещанията си за ММА боя с отхапаното ухо.
Скрит текст:

# 2 928
  • София
И мама Данче е вече на вилата в Корфу. Стягат сватбата сигурно.

# 2 929
Луна 😂
Скрит текст:
Луна върху чие тяло си е сложила главата си ?! То и тая глава много нарисувана Simple Smile

# 2 930
Илиана е запалила мотора
Скрит текст:
Това по повод “ Вера Шаталина: Българките нямат фигура за художествена гимнастика. Вижте българския национален отбор - как изглеждат. Руските гимнастички са най-красивите в света - високи, стройни и красиви - като лебеди.”

Ох омръзна ми от руския шовинизъм и то без да имам нещо против тях изобщо. Но си ги познавам и им знам номерата на руснаците, мегаломанията им и всичко останало. Голяма простащина е това изказване, не могат да търпят някой да ги бие и да не са най. Газ пикаят ако България или българин с нещо ги надмине и винаги е било така. Ние сме приети само ако сме под тях и им махаме с опашка. И са най-красиви и са най-добри и са най-талантливи и най-умни и тн. Раева е права да запали! руската мафия в художествената гимнастика е факт, и не само там!

А съвсем встрани от темата, друга простакеса, Ана де Армас, се заяла онлайн с визията на Никол Кидман. Анке, Анке, обикаляш като гладно улично куче де що някой богат чичак намериш.  В момента си със залезлия дядо Том, когото Никол е дейтвала на върха на славата му и се заяждаш с актриса, на чието ниво никога няма да си.

# 2 931
  • Враца

Памела Андресън, Лиъм Нийсън и синове

Скрит текст:
Памела Андерсън и Лиъм Нийсън превърнаха последната си официална изява в пълноценно семейно събитие.

58-годишната Андерсън и 73-годишният Нийсън доведоха синовете си на премиерата на предстоящия си филм „Голият пистолет“ в Ню Йорк в понеделник, 28 юли.

След като звездите направиха няколко снимки заедно, синовете на Андерсън, Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий, и синовете на Нийсън, Майкъл Ричардсън и Даниел Нийсън, се присъединиха към тях на червения килим.

Аз съм озадачена за имената на момчетата на Лиъм.
Едното е с неговата фамилия, а другото- с фамилията на майка си, Наташа Ричардсън.
Ако не знаете и ви е интересно- майката на децата и съпруга на Лийм Нийсън е актрисата Наташа Ричардсън, която беше звезда от филмите "Капан за родители" с Линдзи Лоън и "Петзвезден романс" с Дженифър Лопез.
Наташа е и сестра на актрисата Джоели Ричардсън (известна от "Клъцни-срежи" и "Мъжете, които мразеха жените"- холивудската му версия с Дание Крейг) и дъщеря на Ванеса Редгрейв.
Наташа загина в инцидент при каране на ски преди около 15-ина години.

Не знаех, че в САЩ може да се избира дали детето да носи фамилията на майката, при наличие на известен баща.
Чувала съм вариант на фамилно име с фамилиите на двамата родители, но така двете деца да са с различни- не съм чувала.

И четиримата младежи са готини-представителни и хубаво облечени.

# 2 932
Луна как се е замаскирала....

# 2 933
Мама Данче какви устни си е направила......😱

# 2 934
# 2 935
Дано тая жена Иванчева отгледа детето си в мир. Не мисля, че е съвсем невинна, но го отнесе за всички Шишита и Буцита в държавата.

# 2 936
А кой е бащата на детето на Иванчева?

# 2 937
Мисля, че е от донорска банка детето.

# 2 938
Тя забременя ин витро, като опитите й са преди да стане районен кмет.

Не й простиха гербаджиите тогава, тя стана районен кмет чрез подписка.

# 2 939
Много, много харесвах Наташа Ричардсън.

Общи условия

Активация на акаунт