Звездни Компромати- Юли'25

• 332 925
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 135
Всяка мома, хванала се с Благо, получава своята порция известност. Коя е? Ще роди ли бебе? И т.н.

# 3 136
  • Пловдив
За Бахаров, доколкото разбирам от откъслечните данни в Гугъл, първия път е бил с пробация, докато Д.А. е имал лишаване от свобода "условно". При второ престъпление в изпитателния срок и ново лишаване от свобода се ходи в затвора, като се изтърпяват и двете поотделно. Пробацията не включва затвор, а разни мерки, евентуално безвъзмезден труд и т.н.
Кой, как, защо, кой по-пиян, по-друсан и по-опасен, та първите им наказания са различни, не мога да кажа, но ако мотивите на присъдите ги има в нета, там пише.

_____

Бебето Теана от Благо ли е?

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:32 от Магдена

# 3 137
Ама Димо се жали все едно някой зорлем му е наливал в устата и го е качил в колата?! Кой те иска в затвора, бе пич?! Ти самият си си враг. С условна присъда и пак?! Е колко пъти, докато почерниш нечия майка ли. Оср@л си се до ушите стани и кажи като мъж- виновен съм и ще си понеса наказанието, кво се жалиш като вдовица. Сам си си надробил това. Що не мисли за ангажиментите си, за това че си публична личност?!
На Бахаров как му се разминава е вярно за чудене..

# 3 138
Абсолютно се излага. И да е хванат по сигнал, алкохола някой му го е влял венозно ли?

# 3 139
Димо най-добре да се покрие,а не да го играе жертва ,че дразни адски...Мамин льольо някой лош все му е виновен ...

# 3 140
  • Glasgow
Да не би да е различно за алкохол или под влияние на стимуланти? Защото със сигурност и Бахаров има поне две провинения, в района на Банско беше едното преди години

# 3 141
  • Пловдив
Да, Бахаров е с две (за две е хванат) - в Банско и в Бургас. За бургаското от 2016 има пробация.

# 3 142
Спомням си, че Димо искаше да излезе от ареста под предтекст, че трябва да се грижи за малкото си дете. Пълно падение.

# 3 143
Този Димо никога не съм го харесвала, но след случилото се и коментарите му, направо ми опротивя.

# 3 144
Затворниците могат да работят, според режима май че могат и навън.
Има се предвид, че е чакал оферти като актьор, не като общ работник, преди да влезе.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:32 от #Frozen#

# 3 145
Не съм разбрала публично Натали Трифонова да е съобщила бащата на бебето си. Та, в този ред на мисли се зачудих върху думите на две жени, които пиеха кафе в мола и обсъждаха Бойко Борисов, като баща 🤔

# 3 146
  • Sofia
Радина Кърджилова и Пламен били отново заедно и на почивка в Гърция. Тя май показва пръстен
Скрит текст:

# 3 147
Очевидно цветовете на снимката са подсилвани и все пак Радина ми се вижда с доста изгоряло деколте. Абе тези жени, като гледам и Златка с вечно изгорели дини, как издържат да се пекат така - не знам. Аз се мажа и пръскам като маниак, даже не само заради вредата, ама ужасно ми е неприятно да почервенея така.

# 3 148
Тези две другарки празнуват 17 години брак тази година. Преместили се в английската провинция през 2024 като купили имот за 20 милиона. Сега го обявили за продажба за 30 милиона. Далавераджийки Laughing Къде ще ходят не се съобщава.

Стабилен брак. И много котки гледаха, помня.

# 3 149
Кои са тези две другарки?

Общи условия

Активация на акаунт